طرح جدید کنکور برای ۱۴۰۱
-
maryam111
سلام معدل کل دیپلم با معدل کتبی فرق داره؟Dr Aryan 0 سلام
معدل دیپلم معدل هر ۳ سال متوسطه دوم هست
ولی معدل کتبی فکر میکنم منظورش نهاییه -
Mohammad Lotfi 0
دو دفترچه برای تخصصی ها یعنی چی؟azizian sarchogha یعنی به جا اینکه ۴ تا درس تخصصی تو یه دفترچه بگیرن دوتا دفترچه میکنن تو هر کدوم دو تا درس
-
Dr Aryan 0 سلام
ولی معدل کتبی فکر میکنم منظورش نهاییهmaryam111 سلام...ببخشید اینکه سلیت دیپ کد که مال سوابق تحصیلی معدل کل هستش باز نمیشه طبیعیه؟
پارسال اینجوری نبود زود باز شد .......الان معدل کل و معدل کتبی رو ندارم ......💔😐 -
maryam111 سلام...ببخشید اینکه سلیت دیپ کد که مال سوابق تحصیلی معدل کل هستش باز نمیشه طبیعیه؟
پارسال اینجوری نبود زود باز شد .......الان معدل کل و معدل کتبی رو ندارم ......💔😐@ali-valicheki
برو سایت pada.medu.ir -
maryam111 سلام...ببخشید اینکه سلیت دیپ کد که مال سوابق تحصیلی معدل کل هستش باز نمیشه طبیعیه؟
پارسال اینجوری نبود زود باز شد .......الان معدل کل و معدل کتبی رو ندارم ......💔😐@ali-valicheki سلام احتمالا سایت شلوغه
تو زمان های مختلف امتحان کنید باز میشه ان شاء الله
باز نشد با شماره پشتیبانیش تماس بگیرید -
@ali-valicheki
برو سایت pada.medu.irDr Aryan 0 رمز عبور و نام کاربری میخواد...از مدرسه باید بگیرم یا نه همون اسم خود دانش آموز و کد ملیشه؟
-
@ali-valicheki سلام احتمالا سایت شلوغه
تو زمان های مختلف امتحان کنید باز میشه ان شاء الله
باز نشد با شماره پشتیبانیش تماس بگیریدmaryam111 🙏🏻🌼
-

سلام دوستان :waving_hand_light_skin_tone:
کسی میدونه دقیقا چه بلایی میخوان سرمون بیارن؟ چه تغییراتی تو سوالا قراره رخ بده و...؟ این تاثییر معدل ک شده 40 درصد، مثل قدیم تاثیر مثبته؟دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
Dr Aryan 0 رمز عبور و نام کاربری میخواد...از مدرسه باید بگیرم یا نه همون اسم خود دانش آموز و کد ملیشه؟
@ali-valicheki
نام کاربری همون کد ملیه
ولی رمز عبور رو باید از مدرسه بگیری
همه اطلاعات کارنامت تو پادا هست -
Dr Aryan 0 سلام
ولی معدل کتبی فکر میکنم منظورش نهاییهmaryam111 سلام وقتتون بخیر کد سیزده رقمی اتباع برای ثبت نام کنکور هرسال عوض میشه یا مال پارسال هم میشه استفاده کرد؟
-
maryam111 سلام وقتتون بخیر کد سیزده رقمی اتباع برای ثبت نام کنکور هرسال عوض میشه یا مال پارسال هم میشه استفاده کرد؟
Faezeh Sadat سلام نه عوض نمیشه
-
Faezeh Sadat سلام نه عوض نمیشه
bahar mohammadi 0 ممنونم🙏🌼
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد