سوال درباره طیف نشری
-
به نکته ی ریزی اشاره کردی ک نمیدونم
ولی خودمو اینجوری متقاعد کردم ک خب حتما چون لایه ها بیشتر میشن و از هسته دور ، برا همین انرژی زیادی میخواد ک الکترون از لایه اول بره ب آخر :|
:) :) :) -
-
به نکته ی ریزی اشاره کردی ک نمیدونم
ولی خودمو اینجوری متقاعد کردم ک خب حتما چون لایه ها بیشتر میشن و از هسته دور ، برا همین انرژی زیادی میخواد ک الکترون از لایه اول بره ب آخر :|
:) :) :)setare1999 شاید منظور ایشون تو طیف نشری خطی نور باشه نه در مورد اتم! به هر حال این رابطه ی اصلی هست که در آینده ی نه چندان دور خواهید دید!
-
setare1999 شاید منظور ایشون تو طیف نشری خطی نور باشه نه در مورد اتم! به هر حال این رابطه ی اصلی هست که در آینده ی نه چندان دور خواهید دید!
یه آلایی در سوال درباره طیف نشری گفته است:
setare1999 شاید منظور ایشون تو طیف نشری خطی نور باشه نه در مورد اتم! به هر حال این رابطه ی اصلی هست که در آینده ی نه چندان دور خواهید دید!
نمیدونم :|
-
بسامد يا فرکانس يک موج نوري عبارت است از تعداد امواجي است که در يک دوره ي زماني از يک نقطه معين عبور مي کنند. فرکانس موج با انرژي موج در ارتباط است. چون همه امواج در حال جا به جا کردن انرژي هستند، هر چه انرژي موج بيشتر باشد، فرکانس بالاتري دارد. هر چه فرکانس موج کمتر باشد، انرژي کمتری دارد.چيزي که هم به انرژي مربوط مي شود و هم به فرکانس، طول موج يا فاصله ي بين نقاط متناظر در دو موج پشت سر هم، مي باشد. شما طول موج را مي توانيد از نقطه اوج تا نقطه ي اوج بعدي يا پايين ترين نقطه تا پايين ترين نقطه ي بعدي اندازه بگيريد. امواج کوتاه تر سريع تر حرکت مي کنند و داراي انرژي بيشتري هستند و امواج بلندتر آهسته تر حرکت مي کنند و انرژي کمتري دارد(اینم یه جورایی میشه توضیح تشریحیش
-
lale در سوال درباره طیف نشری گفته است:
همون لاندا مساوی صفا؟اگه اشتباه نکنم البته!؟
منظورتون از صفا چیه؟!!!
منظورتون از صفا چیه؟!!!
C/f
-
منظورتون از صفا چیه؟!!!
C/f
-
بسامد يا فرکانس يک موج نوري عبارت است از تعداد امواجي است که در يک دوره ي زماني از يک نقطه معين عبور مي کنند. فرکانس موج با انرژي موج در ارتباط است. چون همه امواج در حال جا به جا کردن انرژي هستند، هر چه انرژي موج بيشتر باشد، فرکانس بالاتري دارد. هر چه فرکانس موج کمتر باشد، انرژي کمتری دارد.چيزي که هم به انرژي مربوط مي شود و هم به فرکانس، طول موج يا فاصله ي بين نقاط متناظر در دو موج پشت سر هم، مي باشد. شما طول موج را مي توانيد از نقطه اوج تا نقطه ي اوج بعدي يا پايين ترين نقطه تا پايين ترين نقطه ي بعدي اندازه بگيريد. امواج کوتاه تر سريع تر حرکت مي کنند و داراي انرژي بيشتري هستند و امواج بلندتر آهسته تر حرکت مي کنند و انرژي کمتري دارد(اینم یه جورایی میشه توضیح تشریحیش
پس هرچی سرعت بیشتر انرژی بیشتر؟
-
behnam salvatore یه سوال شما پیش دانشگاهی هستین یا پشت کنکوری؟
-
یه آلایی
سال دهمم! -
behnam salvatore در سوال درباره طیف نشری گفته است:
ان شاءالله در مقاطع بالاتر می بینید که کی اینا به هم ربط دارند و که ندارند.همه ی اینا تحت شرایط خاصه.مثلا موج صوتی که یه نوع موج مکانیکیه اگه محیطش فرق نکنه سرعت فرق نمی کنه.یا همه ی امواج الکترومغناطیس سرعتشون تو خلا یکسان هست.اگه بیش تر از این توضیح بدم می ترسم خدای نکرده گیجتون کنم -
behnam salvatore در سوال درباره طیف نشری گفته است:
ان شاءالله در مقاطع بالاتر می بینید که کی اینا به هم ربط دارند و که ندارند.همه ی اینا تحت شرایط خاصه.مثلا موج صوتی که یه نوع موج مکانیکیه اگه محیطش فرق نکنه سرعت فرق نمی کنه.یا همه ی امواج الکترومغناطیس سرعتشون تو خلا یکسان هست.اگه بیش تر از این توضیح بدم می ترسم خدای نکرده گیجتون کنمنه خیلی ممنون! همین قدر هم کافیه! من فقط یخورده عجولم و همینطور کنجکاو! همین که گفتین سالهای بعد راجع بهش صحبت میشه راحت شدم! بازم ممنون
-
نه خیلی ممنون! همین قدر هم کافیه! من فقط یخورده عجولم و همینطور کنجکاو! همین که گفتین سالهای بعد راجع بهش صحبت میشه راحت شدم! بازم ممنون
behnam salvatore خواهش می کنم.وظیفس