IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
اعداد چند وجهی
-
سلام دوستان کسی میدونه موضوع اعداد که در ورد چند جهی بودنشون حرف می زنیم چی هست و بر چه اساسی میگیم عدد n،چند وجهی مانندxوجهی می باشد؟فقط میدونم این چند وجهی بودن ربطی به شمارنده ها داره اما دقیق نمی دونم یعنی چی اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه...
-
سلام علی کریمی 1 عزیز
برای پرسیدن سوال یک بار هم که تاپیک بزنی دوستات میبینن و نیازی به تاپیک زدن متعدد نیست
برای اینکه راحت تر بتونی تاپیک بزنی و دچار مشکل نشی میتونی این لینک رو باز کنی و مطالبش رو بخونی بهت کمک میکنه
https://forum.alaatv.com/topic/42962
برای اینکه سوالت هم زودتر دیده بشه و دوستات سریعتر جواب بدن میتونی گروه های مربوطه رو اینطوری منشن کنی
@ریاضیا