گرافیت
-
Sara_R
الان ببینین اون لایه وسطی گرافیت هستا اون نه تا حلقه داره ولی پایینی پنج تا حلقه داره مسلما نمیشه همه کربن ها پیوند برقرار کرد در واقع اون پایینی هم نه حلقه است که با بالایی پیوند برقرار میکنه ولی دیگه تصویر نخواد بزرگ دیده بشه نه تا حلقه رو کامل نکشیده اگر می کشید با اون بالایی ها پیوند می داد
شکل درست رو باید اين طور میکشید که هر سه لایه مثلا نه تا حلقه داشت اون موقع هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگر پیوند میداد -
Sara_R
الان ببینین اون لایه وسطی گرافیت هستا اون نه تا حلقه داره ولی پایینی پنج تا حلقه داره مسلما نمیشه همه کربن ها پیوند برقرار کرد در واقع اون پایینی هم نه حلقه است که با بالایی پیوند برقرار میکنه ولی دیگه تصویر نخواد بزرگ دیده بشه نه تا حلقه رو کامل نکشیده اگر می کشید با اون بالایی ها پیوند می داد
شکل درست رو باید اين طور میکشید که هر سه لایه مثلا نه تا حلقه داشت اون موقع هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگر پیوند میداد@حامد-صباحی مگه بین هر لایه نیروی واندروالسی نیس؟نه پیوند؟
-
اخوانِ ثانی متوجه نمیشم
مگه بالاخره یه کربنی اونجا نیست ک به سه کربن متصل نشه(همون کربنایی که قرمز کردم)؟
برفرض که شکل بالاهم تو ابعاد خیلی بزرگتر باشهSara_R
ببینید این ساختار رو به صورت خطی کشیده برای درک بهتر صرفا
وگرنه اینا مثل یه خط نیستن در واقع مثل یه دایره هستن که آخرش اتم ها بر میگردن به همون نقطه ی اولی و با همون پیوند میدن که شما میگی کربن انتهایی...ولی انتهایی در کار نیست...ابتدایی هم در کار نیست... -
Sara_R
ببینید این ساختار رو به صورت خطی کشیده برای درک بهتر صرفا
وگرنه اینا مثل یه خط نیستن در واقع مثل یه دایره هستن که آخرش اتم ها بر میگردن به همون نقطه ی اولی و با همون پیوند میدن که شما میگی کربن انتهایی...ولی انتهایی در کار نیست...ابتدایی هم در کار نیست...اخوانِ ثانی اهاا فهمیدم
تشکر🌸🌸 -
@حامد-صباحی
ممنونم🌸🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
اخوانِ ثانی اهاا فهمیدم
تشکر🌸🌸Sara_R
تو اون تاپیک دینی هم جواب من و بدید بی زحمت :/ -
Sara_R
تو اون تاپیک دینی هم جواب من و بدید بی زحمت :/اخوانِ ثانی اها دیدم میخوام عکس بفرسم از پاسخنامه
رفتم سرش عکسو میدم -
Sara_R سلام
ببینید حرف شما درسته / ولی قیدهای جملات شیمی یکم با جملات زیست متفاوته
وقتی داریم در مورد گرافیت یا گرافن هر میزنیم / مقطع خاصی مد نظرمون نیس که بگیم از اینجا شروع میشه و فلان جا تموم میشه
بعبارت دیگ در یک حجم نامحدود بررسی میشه
اما مثلا تو زیست وقتی میگیم دنای خطی / خب حتما یسری داره و یه ته ای
اما گرافیت و گرافن تا نامحدود قابل گسترش اند
-
Sara_R سلام
ببینید حرف شما درسته / ولی قیدهای جملات شیمی یکم با جملات زیست متفاوته
وقتی داریم در مورد گرافیت یا گرافن هر میزنیم / مقطع خاصی مد نظرمون نیس که بگیم از اینجا شروع میشه و فلان جا تموم میشه
بعبارت دیگ در یک حجم نامحدود بررسی میشه
اما مثلا تو زیست وقتی میگیم دنای خطی / خب حتما یسری داره و یه ته ای
اما گرافیت و گرافن تا نامحدود قابل گسترش اند
hamed bagheri 0 ممنونم🌸
-
@حامد-صباحی 🌸