سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انصراف دانشجویی
-
نحوه ثبت نام و شرکت پذیرفته شدگان کنکور 99 در کنکور 1400
کسانی که در آزمون سراسری سال 1399 در دوره روزانه قبول شده اند، در صورت شرکت در آزمون سراسری سال 1400، به شرط انصراف تا تاریخ 99/12/25، فقط می توانند رشته محل های دوره های غیر روزانه را انتخاب نمایند. لازم به تاکید است که حتی اگر افراد مذکور در رشته قبولی دوره روزانه سال 1399 ثبت نام نکرده باشند، در صورت ثبت نام در کنکور سراسری سال 1400 و مجاز شدن به انتخاب رشته، حق انتخاب رشته های دوره روزانه را ندارند.
.
من اول باید از دانشگاه انصراف بدم؟(چرا نوشته تا25اسفند وقت دارم)؟ چون توی فرم که بند32 رو علامت میزنم باید تاریخ انصراف و کد انصرافم ثبت کنم -
-
mahdi abdollahpour در انصراف دانشجویی گفته است:
نحوه ثبت نام و شرکت پذیرفته شدگان کنکور 99 در کنکور 1400
کسانی که در آزمون سراسری سال 1399 در دوره روزانه قبول شده اند، در صورت شرکت در آزمون سراسری سال 1400، به شرط انصراف تا تاریخ 99/12/25، فقط می توانند رشته محل های دوره های غیر روزانه را انتخاب نمایند. لازم به تاکید است که حتی اگر افراد مذکور در رشته قبولی دوره روزانه سال 1399 ثبت نام نکرده باشند، در صورت ثبت نام در کنکور سراسری سال 1400 و مجاز شدن به انتخاب رشته، حق انتخاب رشته های دوره روزانه را ندارند.
.
من اول باید از دانشگاه انصراف بدم؟(چرا نوشته تا25اسفند وقت دارم)؟ چون توی فرم که بند32 رو علامت میزنم باید تاریخ انصراف و کد انصرافم ثبت کنمتاریخ اطلاعیهاش برای پارساله
سوالتون درمورد چیه؟ میخوایید چه کاری انجام بدید؟ -
monirs سلام من الان دانشجوی روزانه هستم و سال 99 قبول شدم برای 1401 میخام ثبت نام کنم
تو دفترچه گفته میتونم تا 25 اسفند انصراف بدم
اما الان که بمد32ثبت نام درباره دانشوجی انصرافی هاست بعد تیک زدن این گزینه باید تاریخ انصراف و شماره نامه انصرافم پرکنم
فعلا بجای گزینه دانشجوی انصرافی گزینه دانشجوی روزانه رو زدم
اما بعد از انصراف کی قراره تاریخ و شماره نامه رو بنویسم؟
یا باید اول انصراف بدم بعد ثبت نام کنم؟ -
file:///C:/Users/ara/Desktop/%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B11401/Screenshot%20(1262).png
-
monirs سلام من الان دانشجوی روزانه هستم و سال 99 قبول شدم برای 1401 میخام ثبت نام کنم
تو دفترچه گفته میتونم تا 25 اسفند انصراف بدم
اما الان که بمد32ثبت نام درباره دانشوجی انصرافی هاست بعد تیک زدن این گزینه باید تاریخ انصراف و شماره نامه انصرافم پرکنم
فعلا بجای گزینه دانشجوی انصرافی گزینه دانشجوی روزانه رو زدم
اما بعد از انصراف کی قراره تاریخ و شماره نامه رو بنویسم؟
یا باید اول انصراف بدم بعد ثبت نام کنم؟سلام دقت کنید که توی دفترچه گفت
تا 25 اسفند
باید انصرافتونقطعی
بشه. یعنی چی قطعی بشه؟ یعنی اینکه بعد از انصراف حدود دو سه ماه فرصت هست که لغو انصراف کنید و به دانشگاه برگردید و ادامه بدید و برای اینکه انصرافتون قطعی بشه باید صبر کنید این مدت بگذره که امکان بازگشت به ادامه تحصیل نداشته باشید.
این قطعی شدنه باید تا 25 اسفند انجام بشه.کاش هیچ تیکی رو نمیزدید. الان برید ویرایش اطلاعات بزنید ببینید میتونید تیکش رو بردارید یا نه
-
file:///C:/Users/ara/Desktop/%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B11401/Screenshot%20(1262).png
شما هم تاپیک آموزشی بارگذاری عکس و فایل در آلاخونه رو حتما ببینید
-
سلام منم مثل شما دانشجوی ورودی ۹۹ روزانه بودم
الان هم دارم مراحل انصراف و تکمیل میکنم
ولی خودم هیچ کاری نکردم
فقط برگه انصراف و از کافی نت گرفتم بردم محضر تایی اثر انگشت انجام دادم و با پست فرستادمش دانشگاه
بعد اونا همه کارهارو واسم انجام دادن
فقط یه مشکلی که داشت این بود که با واحد هایی که باید زنگ میزدم تسویه میکردم خیلی دردسر داشتم ، اسم واحد هارو تو سامانه نوشته بود واسم ولی فقط شماره یکیشون درج شده بود به مصیبت تونستم شماره بقیه واحد هارو پیدا کنم ، الان امروز هم که به مسئول دانشکده مون زنگ زدم گفت تا فردا انصراف قطعی میشه و همه کار هاش و درست کرده
شما اگه این امکان واستون هست برگه انصراف و بدید به دانشگاه تون واستون همه کار هارو خودشون انجام بدن -
سلام منم مثل شما ورودی ۹۹ روزانه هستم
ولی خودم مراحل انصراف و انجام ندادم فقط برگه انصراف و گرفتم و بردم محضر تایید اثر انگشت انجام دادم و با پست فرستادم واسه دانشگاه
بعدش همه کار هاش و خودشون انجام دادن
فقط یه مرحله ش که خودم باید با ۸ تا واحد زنگ میزدم و تسویه میکردم خیلی دردسر داشت ، اسم واحد ها تو گلستان بود ولی فقط شماره یکیشون فقط درج شده بود که با مصیبت بقیه شماره هاشون و پیدا کردم و تسویه انجام شد وگرنه بقیه کارها با خودشون بود
امروز هم که مسئول آموزشکده مون زنگ زدم گفت تا فردا انصرافم قطعی میشه و همه مراحل تموم شده
شما هم اگه میتونید برگه انصراف تون و بفرستید واسه دانشگاه تون خودشون انجام بدن -
Nastaran Nastaran سلام ممنون از راهنماییتون
فقط بند32 رو چیکار کردین؟
من اول انصراف بدم و بعدش این بند رو پرکنم؟ -
mahdi abdollahpour مال ثبت نام کنکور هست ؟
من هنوز ثبت نام نکردم ، امروز از مسئول انصراف دانشگاه میپرسم
فقط یه چیزی با توجه به اینکه ورودی سال ۹۹ روزانه هستید
شما هم مثل من یک سال محرومیت از شرکت در کنکور رو گذرونید و میتونید تو ۴۰۱ دوره روزانه هم قبول بشید -
mahdi abdollahpour من زنگ زدم گفتن که بزنید دانشجوی انصرافی روازنه
-
Nastaran Nastaran اگه این کد رو بزنیم که باید تایخ و شماره نامه انصرافی هم بزنیم
اینارو داری؟ -
mahdi abdollahpour این تاریخ همونی هست که برگه انصرافی واسه من بردم محضر تایید اثر انگشت انجام دادم ، همون میشه
-
Nastaran Nastaran من هنوز انجامش ندادم
براهمین دانشجوی روزانه میزنم بعدا نمیدونم باید عوضش کنم یا باقی بمونه -
این دوتا گزینه رو زدم
الان باید چیکار کنم؟اگر میخوایین انصرفا بدین و تا 25 اسفند قطعی میشه انصرافتون بزنینش هیچکدام