شروع از نو
-
بهار O_o کلیپ های کوتاه انکیزشی هستن که از یکی ۱۵ تا بود و اون یکیش گمونم ۱۰ تا
-
@zahra-zahraii
این دوره کاملا رایگان و برای بچه های کنکوری هست
منتظر باشید رو سایت قرار می گیره@m-an سلام ببخشید قرار گرفت ولی از دیروز برداشته شده؟؟
-
سلام دوستان من هرچی ثبت نام رو میزنم با این ارور مواجه میشم تورو خدا کمکم کنید
-
سلام دوستان من هرچی ثبت نام رو میزنم با این ارور مواجه میشم تورو خدا کمکم کنید
محمد جواد شاکری
ببینید خدایی چی مینویسه -
محمد جواد شاکری
ببینید خدایی چی مینویسهمحمد جواد شاکری برای همه هست
دارن پیگیری میکنن)) -
محمد جواد شاکری برای همه هست
دارن پیگیری میکنن))@zahra-zahraii اااااااااااااااااااااا خب خداروشک فکر کردم فقط مشکل منه
-
محمد جواد شاکری برای همه هست
دارن پیگیری میکنن))@zahra-zahraii حالا خوبه شما دارینشو مشکل داره...من هرچی میگردم همچین چیزی کلا نیست :||
-
سلام
اين دوره شروع از نو الا براي چيه ?
كه جديدا تو داشبورد اضافه شده
Arshia Yazdian
monirs
@پشتیبان-راه-ابریشمعلی رضامسکریان
دوستان برا من مینویسه تکمیل شده من راه ابریشمی هستم یعنی برای من یه جای خالی نیست کمک کنید تورو خدا مدیر و ناظم پیگیری کنن -
علی رضامسکریان
دوستان برا من مینویسه تکمیل شده من راه ابریشمی هستم یعنی برای من یه جای خالی نیست کمک کنید تورو خدا مدیر و ناظم پیگیری کننمحمد جواد شاکری یعنی ثبت نام شدید...
-
@zahra-zahraii حالا خوبه شما دارینشو مشکل داره...من هرچی میگردم همچین چیزی کلا نیست :||
Fatemeh Barati 2
https://alaatv.com/landing/27
لینک شروع از نو -
علی رضامسکریان
دوستان برا من مینویسه تکمیل شده من راه ابریشمی هستم یعنی برای من یه جای خالی نیست کمک کنید تورو خدا مدیر و ناظم پیگیری کننمحمد جواد شاکری برای منم همینو زد یعنی ثبت نام شدی
-
Fatemeh Barati 2
https://alaatv.com/landing/27
لینک شروع از نو@امیرمسعود-جعفری ممنونم
-
بچه ها چرا نمیتونم تو دوره شروع از نو ثبت نام کنم لطفا راهنمایی کنین
-
@ali-valicheki
کد تایید ارسال میشه، به دلیل درخواست های زیاد ممکنه با چند دقیقه تاخیر ارسال بشه، اگه تا پایان زمان سنجی که در صفحه ثبت نام وجود داره پیامک رو دریافت نکردین، تیکت بزنید در قسمت فنی، تا شماره شما بررسی بشه -
@m-an بالاخره ارسال شد و ثبت نام کردم الان بعد ثبت نام قراره چی بشه؟ فرقش چیه؟ چون قبل ثبت نام هم فیلم ها رو داشتم