انصراف دانشجویی
-
@ftm-montazeri در انصراف دانشجویی گفته است:
monirs من اصلا دانشگاه ثبت نام نکرده بودم
برای سوال اولیش باید کدوم بزنم؟کدوم سوال میشه؟
-
این دوتا گزینه رو زدم
الان باید چیکار کنم؟ -
Dr Aryan 0 در انصراف دانشجویی گفته است:
monirs
نمیشه هم خوند هم کنکور داد؟چرا میشه اما اگر روزانه قبول بشید نمیتونید برید در رشته جدید تحصیل کنید
monirs
فرق روزانه با بقیه چیه؟ -
در انصراف دانشجویی گفته است:
این دوتا گزینه رو زدم
الان باید چیکار کنم؟این
اگر تا 25ام انصرافتون رو قطعی میکنید بزنید هیچکدام
من خودمم انصرافی بودم. اینجوری که میگم بکنید مشکلی پیش نمیاد -
monirs
فرق روزانه با بقیه چیه؟Dr Aryan 0 در انصراف دانشجویی گفته است:
monirs
فرق روزانه با بقیه چیه؟روزانه
شهریه نمیدیم (رایگانه) برای بقیه باید شهریه بپردازیم.- در مورد خوابگاه و سلف، ربطی به روزانه بودن یا نبودنِ رشتمون نداره و باید هزینش رو بپردازیم.
- هیچ کدوم از دانشگاهها به اندازهی دانشگاه سراسری نمیشه روی تعهد ارایه خوابگاهشون حساب کرد.(درمورد اینا البته خیلی زوده داریم صحبت میکنیم. همون داشنگاه روزانه رو هم قبل از انتخاب باید مطمئن شیم خوابگاه بهمون تعلق میگیره یا نه که بهتون میگیم به وقتش)
شبانه
(که بهش نوبت دوم هم میگن) دانشجو سر همون کلاسی هست که دانشجوی روزانه هست. تنها فرقش پرداخت شهریه هست. (اینجوری نیست که شب باشه کلاساش، یا خارج از زمانِ عرف باشه.). توی مدرک تحصیلیمون ثبت نمیشه که شبانه بودیم.غیرانتفاعی
کلا دانشگاهش با دانشگاه روزانه فرق داره و مثل شبانه نیست که همه سر یک کلاس باشن و برای انتخاب کد رشتهی دانشگاههای غیرانتفاعی باید سریال جداگانه تهیه کرد. توی مدرک تحصیلیمون ثبت میشه غیرانتفاعی بودیم.پیام نور
شرکت در کلاسش اختیاری و برای افراد شاغل بهتره. کلاسا بیشتر برای رفع اشکاله تا تدریس. امتحاناتش استانیه. یعنی امتحان پایان ترمش تعدادی سوال تستی و تعدادی تشریحی داره و بصورت هماهنگ برگزار میشه و نمره پایان ترم به استاد وابسته نیست و تلاش خودمونه و باید کل منبعِ معرفی شده رو بخونیم برای امتحان. برای انتخاب کد رشتهی دانشگاههای پیام نور باید سریال جداگانه تهیه کرد.دوره مجازی
کلا غیر حضوریه کلاساش و بهش میگن آموزش از راه دور. نیاز نیست حتما سر ساعت مشخصی سر کلاس باشیم. امتحانش کتبیه.پردیش خودگردان و شهریه پرداز
رو هم اگر میخوایید باید برم کسب اطالاعت کنم. خیلی درجریانش نیستم.
-
Dr Aryan 0 در انصراف دانشجویی گفته است:
monirs
فرق روزانه با بقیه چیه؟روزانه
شهریه نمیدیم (رایگانه) برای بقیه باید شهریه بپردازیم.- در مورد خوابگاه و سلف، ربطی به روزانه بودن یا نبودنِ رشتمون نداره و باید هزینش رو بپردازیم.
- هیچ کدوم از دانشگاهها به اندازهی دانشگاه سراسری نمیشه روی تعهد ارایه خوابگاهشون حساب کرد.(درمورد اینا البته خیلی زوده داریم صحبت میکنیم. همون داشنگاه روزانه رو هم قبل از انتخاب باید مطمئن شیم خوابگاه بهمون تعلق میگیره یا نه که بهتون میگیم به وقتش)
شبانه
(که بهش نوبت دوم هم میگن) دانشجو سر همون کلاسی هست که دانشجوی روزانه هست. تنها فرقش پرداخت شهریه هست. (اینجوری نیست که شب باشه کلاساش، یا خارج از زمانِ عرف باشه.). توی مدرک تحصیلیمون ثبت نمیشه که شبانه بودیم.غیرانتفاعی
کلا دانشگاهش با دانشگاه روزانه فرق داره و مثل شبانه نیست که همه سر یک کلاس باشن و برای انتخاب کد رشتهی دانشگاههای غیرانتفاعی باید سریال جداگانه تهیه کرد. توی مدرک تحصیلیمون ثبت میشه غیرانتفاعی بودیم.پیام نور
شرکت در کلاسش اختیاری و برای افراد شاغل بهتره. کلاسا بیشتر برای رفع اشکاله تا تدریس. امتحاناتش استانیه. یعنی امتحان پایان ترمش تعدادی سوال تستی و تعدادی تشریحی داره و بصورت هماهنگ برگزار میشه و نمره پایان ترم به استاد وابسته نیست و تلاش خودمونه و باید کل منبعِ معرفی شده رو بخونیم برای امتحان. برای انتخاب کد رشتهی دانشگاههای پیام نور باید سریال جداگانه تهیه کرد.دوره مجازی
کلا غیر حضوریه کلاساش و بهش میگن آموزش از راه دور. نیاز نیست حتما سر ساعت مشخصی سر کلاس باشیم. امتحانش کتبیه.پردیش خودگردان و شهریه پرداز
رو هم اگر میخوایید باید برم کسب اطالاعت کنم. خیلی درجریانش نیستم.
-
در انصراف دانشجویی گفته است:
این دوتا گزینه رو زدم
الان باید چیکار کنم؟این
اگر تا 25ام انصرافتون رو قطعی میکنید بزنید هیچکدام
من خودمم انصرافی بودم. اینجوری که میگم بکنید مشکلی پیش نمیادmonirs من دانشجوی روزانه زدم
تا25 هم انصراف قطعی میشه یعنی شروع به انصراف کردم
واقعیتش هم همینه دیگه من الان دانشجو روزانه محسوب میشم
حالا باز به مشکل برمیخورم؟ -
mahdi abdollahpour در انصراف دانشجویی گفته است:
این دوتا گزینه رو زدم
الان باید چیکار کنم؟اگر میخوایین انصرفا بدین و تا 25 اسفند قطعی میشه انصرافتون بزنینش هیچکدام
monirs از من قطعی میشه
ولی مسئول انصراف دانشگاه بهم گفت بزن انصرافی روزانه
الان چی کار کنم -
monirs من دانشجوی روزانه زدم
تا25 هم انصراف قطعی میشه یعنی شروع به انصراف کردم
واقعیتش هم همینه دیگه من الان دانشجو روزانه محسوب میشم
حالا باز به مشکل برمیخورم؟ -
monirs از من قطعی میشه
الان چی کار کنم -
monirs از من قطعی میشه
الان چی کار کنمNastaran Nastaran در انصراف دانشجویی گفته است:
monirs از من قطعی میشه
الان چی کار کنمیه موقع میزنید دانشجوی انصرافی هستید، بعد میوفتید توی کارای اداری و فرم پرکردن و ...
اگر تا 25 اسفند انصرافتون قطعیه گزینه هیچکدام رو بزنید. من این راهو رفتم برای همین با اطمینان دارم صحبت میکنم. هیچ اتفاقی نمیوفته.
باز حالا اگر نگرانتون میکنه طبق چیزی که توی دفترچه نوشته و دانشگاهتون گفته پیش برید ولی یه کوچولو ممکنه دردسرای کارای اداری و نامهنگاری اذیتتون کنه همین. -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد