سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
افسردگی
-
dani danii
چرا خییییلی سخته تماااام تلاشتو میکنی از جون و دل مایه میزاری نمیشه و حتی بدترهم جواب میده ؛ هی میخونی هی تلاش میکنی بازم نمیشه دوباره میخونی تلاش میکنی نمیشه
فقط چندتا کارمیکنم
اشتباهاتمو یاد داشت میکنم ؛ راه حل براشون پیدا میکنم که دیگه تکرارشون نکنم ؛ فیلمهای انگیزه ای میبینم و به خودم میگم تمام تلاشتو کردی نشد میدونم سخته میدونم درد داره ولی ببین یه چیز جدید یادگرفتی ؛ یه مطلب جدید اینجا اشتباه کنی خیلی بهتره که تو کنکور و امتحانات نهایی اشتباه کنی ؛ دوباره تلاش میکنم دوباره زحمت میکشم هدفهامو مرور میکنم اونارو میخونم ؛ به خودم میگم تو میتونی همه اونایی که موفق شدن کلییی شکست خوردن و به خودم میگم تا زمانی که به هدفم نرسم پا پس نمیکشم ولی گاهی انقدررر بده تا یه هفته حالم بده ولی بلند میشم گاهی انقدررر عصبانی میشم که وسیله هامو خراب میکنم ولی باز بلندمیشم هرکارمیکنی یادت باشه به خاطر حال بد خودت حال بقیه رو خراب نکن درد و دل بکن با کسی که برات عزیزه ولی حال کسیو خراب نکن دل کسیو نشکون و دوم اینکه بلندشو چون اگه بشینی همه چیز مثل برق میره جلو و تو باید بشینی و به گذشت زمان نگاه کنی -
نا امیدی سختی کاره و ولی محکم ادامه بده
یه چیز بت میگم شاید باورت نشه
من اینقد سر این قضایا دق خوردم که از همین الان چندتا از موهام سفید شده و مشکلات عصبی هم پیدا کردم ولی چاره ای نیست
بخاطر خودم ادامه نمیدم فقط به خاطر پدر و مادرم ادامه میدم بخاطر اینکه روزی که از کنکور اومدم سرمو بالا بگیرم و بهشون بگم که زحماتشون نتیجه داد
چاره ای نیست باید ادامه داد
به آینده فکر کن
-
dani danii ,والا تو تنهایی یکم گریه میکنم بعد یکم خودمو سرگرم میکنم مثلا انیمه میبینم بعد میگم اصلا همه چی به درک به بقیه کارام می رسم
-
Masih shirdel دقیقا تنها راهییی ک هر بار میکنم همینه ولی سیتکام میبینم و خب اونا رفیقی چیزی دارن ک باهاش حرف بزنن و دوباره این حس فک کنم دیرتر باز برگرده براشون و خب هفته چن باز اذیت کنندست خیییلی
-
Dr. Reza 0 خب همین دگ قبول نشی ی دنیا میریزه سرت کاش وقتی میگفتن قبول نشدی اشکال نداره از ته دل میگفتن ولی خب....
-
Gharibe Gomnam نه برا من ی حسیه فق میخوام همه اینارو ب یکی بگم بعضی وقتا میشه ی هفته با کسی حرف نزدم اون حرف زدنم حرفای ساده وقتی اقوام میان شرو ور میگن حرفی ک روحیه عوض کنه و دلخواه باشه و کسی ک باهاش حرف بزنم در ایین مورد.... خیر، و خب خیلی سخته
-
dani danii
با دوستاتون هم نمیتونید حرف بزنید(حتی شده تلفنی)
فقط تو شهر که نه. همینکه بری بیرون و تو هوای آزاد راه بری
یا اگه طبیعتی اطرافتون باشه که چه بهتر
دیدن فیلم های انگیزشی هم خوبه(سینمایی) وقتی میبینیش کلا میری تو حال و هوای فیلم و برای دقایقی اطرافت رو فراموش میکنی. و بعدش تو رو به فکر فرو میبره (درباره تلاش و سختی های اون شخص در فیلم و....) -
dani danii
با خدا حرف بزنید اصلا با خودتون حرف بزنید کاری که من خییلی مواقع میکنم فرض کنید شما در درونتون چندین نفر هستین و با خودتون حرف بزنید
واقعا درک میکنم نیست کسی که بتونی واقعا حرفتو بهش بزنی بعضی چیزاهم فقط بین خود ادمه و خدا -
dani danii
شما قبل اینکه بخواین برای بقیه قبول بشید ببینید واقعا هدفتون چیه از این راهی که انتخاب کردین یه کاغذ برداربن توش به خودتون بگین که ببین من میخوام ابنجوری بشه و تو تمام تلاشتو میکنی به خاطر تک تک اهدافت میجنگی -
dani danii من همش تو خونه نیستم و با اینکه یه عالمه درس دارم اما به قول خودمون مسخره بازی هام سر جاشه
اما میتونم درکت میتونم حس و حالتو بفهمم که وقتی یه عالمه تلاش میکنی اما بعدش نمیشه خیلی سخته خیلی خیلی سخته اینکه مثلا همه خانوم دکتر صدات بزنن اما نتونی پزشکی قبول بشی اوج سختیه
اما از من به تو نصحیت خودتو نباز حرف مردم طرز ، فکر مردم ، نگاه های مردم هیچی ارزش نداره اندازه سر سوزن هم ارزش نداره خودتو بخاطر طرز فکر افراد ابله و جاهل سرزنش نکن
شاید بگی گفتن اینه اسونه اما عملی کردنشون سخته اره سخته اما باید بتونی اگه به هدفت نرسیدی شاید تلاشت به اندازه کافی نبوده شاید شرایطشو نداشتی و شاید صلاحت نبوده
خدا رو چه دیدی شاید اگه به هدفی که میخواستی نرسیدی خدا برات یه چیز بهتر کنار گذاشته برای مثال اگه پرستاری قبول نشدی شاید سال بعدش بتونی پزشکی قبول بشی
به این جمله که میگه شکست مقدمه پیروزیست ایمان دارم به شدت ایمان دارم
پس برای خودت زندگی کن هر جوری که دوس داری زندگی کن بخدا هیچی ارزش یک ثانیه ناراحت شدن نداره
موفق باشی -
مشکل تو اینه که از همین الان داری به شکست فکر میکنی نترس هر کاری لازمه انجام بده
تو باید برای رتبه یک بخونی اگه بکی من رتبم بشه ۵۰۰۰ هم کافیه ۲۰ هزارم نمیشی