چک لیست سی روزه عادت طلایی ( دوره شروع از نو آلاء )
-
ســـــــــلام به دوستان آلایی عزیز ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
دوستانی که مثل من فیلم های دوره مشاوره ای شروع از نو آلاء رو دیدن (و اونایی هم که ندیدن حتما ببینن
) احتمالا یه همچین چیزی لازمشون میشه :
که من نتونستم توی بخش جزوات پیداش کنم ، در عوضش با اندکی خلاقیت موفق شدم این رو به وجود بیارم
:
و گفتم که اینجا بزارم که شما دوستان آلایی هم استفاده کنید :
برای دانلود با سایز (A5) اینجا کلیک کنید.
برای دانلود با سایز (A4) اینجا کلیک کنید.مراقب خودتون باشید .
-
دوستانی که مثل من فیلم های دوره مشاوره ای شروع از نو آلاء رو دیدن (و اونایی هم که ندیدن حتما ببینن
که من نتونستم توی بخش جزوات پیداش کنم ، در عوضش با اندکی خلاقیت موفق شدم این رو به وجود بیارم
:
-
-
@allen-gamer
سلام
ببخشید ویدیو ها قابلیت پخش توی داشبورد یا مثل صفحه های عادی دیگه رو ندارن؟
شما از کجا دیدین؟@felli صفحه مربوط به " شروع از نو " : https://alaatv.com/landing/27
-
:
-
اره این خیلی بهتره ، جسارتن فایل با کیفیتشو ندارید؟ برای پرینت ، اگر دارید بی زحمت توی همین تاپیک به اشتراک بگذارید ممنون میشم
@allen-gamer در چک لیست سی روزه عادت طلایی ( دوره شروع از نو آلاء ) گفته است:
اره این خیلی بهتره ، جسارتن فایل با کیفیتشو ندارید؟ برای پرینت ، اگر دارید بی زحمت توی همین تاپیک به اشتراک بگذارید ممنون میشم
https://forum.alaatv.com/post/1793865 توی این تاپیک هست بالای عکسه
-
این پست پاک شده!
-
سلام چرا توی اینپو درمورد ثبت نام آزمون ها و رسیدن به بودجه بندی اون آزمون چیزی نگفته؟؟
-
سلام کسی اون جدول ها که باید رنگ میکردیم محبث ها رو داره؟ یا خودش کشیده باشه فایلشو بزاره ممنون
-
سلام کسی اون جدول ها که باید رنگ میکردیم محبث ها رو داره؟ یا خودش کشیده باشه فایلشو بزاره ممنون
سلام دارم روش کار میکنم ، آماده که شد میزارم توی سایت دوستان آلایی هم استفاده کنند .
-
سجاد موسوی
سلام
میتونید اسکرینش رو بفرستید تا ببینم چیه
شاید داشته باشمش -
سلام دارم روش کار میکنم ، آماده که شد میزارم توی سایت دوستان آلایی هم استفاده کنند .
@allen-gamer در چک لیست سی روزه عادت طلایی ( دوره شروع از نو آلاء ) گفته است:
مرسی
-
سجاد موسوی
سلام
میتونید اسکرینش رو بفرستید تا ببینم چیه
شاید داشته باشمشHhh Hh منی که بلد نیستم عکس آپلود کنم اینجا
-
Hhh Hh منی که بلد نیستم عکس آپلود کنم اینجا
سجاد موسوی
رو پاسخ که زدید رو این علامت کلیک کنید و بعدش عکسی ک گرفتید انتخاب کنید. بعدش منتظر بمونید تا ۱۰۰ درصد آپلود بشه و بعد ارسالش کنید
-
سجاد موسوی
رو پاسخ که زدید رو این علامت کلیک کنید و بعدش عکسی ک گرفتید انتخاب کنید. بعدش منتظر بمونید تا ۱۰۰ درصد آپلود بشه و بعد ارسالش کنید
Hhh Hh ![متن جایگزین]میزنه آدرس عکس بیخیال
-
Hhh Hh ![متن جایگزین]میزنه آدرس عکس بیخیال
سجاد موسوی
یکی از بچه ها ی تاپیک زده که همه پی دی اف ها رو توش گذاشتن. دیدیدنش؟ -
سجاد موسوی
یکی از بچه ها ی تاپیک زده که همه پی دی اف ها رو توش گذاشتن. دیدیدنش؟Hhh Hh در چک لیست سی روزه عادت طلایی ( دوره شروع از نو آلاء ) گفته است:
سجاد موسوی
یکی از بچه ها ی تاپیک زده که همه پی دی اف ها رو توش گذاشتن. دیدیدنش؟ -
سجاد موسوی
یکی از بچه ها ی تاپیک زده که همه پی دی اف ها رو توش گذاشتن. دیدیدنش؟Hhh Hh در چک لیست سی روزه عادت طلایی ( دوره شروع از نو آلاء ) گفته است:
سجاد موسوی
یکی از بچه ها ی تاپیک زده که همه پی دی اف ها رو توش گذاشتن. دیدیدنش؟اره دیدم اونو جزوه ها رو دارم ولی تو جزوه نیست باید خودمون انجام بدیم