ثبت نام ارتش
-
سلام .
ثبت نام دانشگاه ارتش همون جزو پیام نور و سراسریه؟
من میخوام ارتشم ثبت نام کنم ولی نمیدونم حداگونه باید سریال بخرم یا با همون سراسری و پیام نوره.دانشگاه آزاد چطور؟
با سراسری و پیام نوره؟ -
-
سلام .
من میخوام ارتشم ثبت نام کنم ولی نمیدونم حداگونه باید سریال بخرم یا با همون سراسری و پیام نوره.دانشگاه آزاد چطور؟
با سراسری و پیام نوره؟بهار O_o سلام موقع انتخاب رشته میتونین بگیرین
-
سلام .
با سراسری و پیام نوره؟بهار O_o من که رفتم بگیرم بهم گفت الان میخوای یا نه گفت موقع انتخاب رشته هم میشه گرفت
-
سلام .
با سراسری و پیام نوره؟بهار O_o یه چی دیگه فک کنم امسال ارتش یا نیرو انتظامی فکککک کننمممم نیرو خانم نمیگیرن یه جا شنیدم ولی بازم برو بپرس
-
بهار O_o یه چی دیگه فک کنم امسال ارتش یا نیرو انتظامی فکککک کننمممم نیرو خانم نمیگیرن یه جا شنیدم ولی بازم برو بپرس
Marzieh Abouei من شنیدم گفتن قبلا نیرو خانم فقط پرستاری میگرفتن ولی الان پزشکیم میشه!
یعتی نمیگیرن؟ -
سلام خواب موندی ارتش اون موقعی که سریال گاندو دو پخش میشد ثبت نامش بود و دو ماه بعدش هم ازمونش و همین چند روز پیش هم افرادی که قبول شدن رفتن برای طی مراحل پزشکی و گزینش و ....
-
سلام خواب موندی ارتش اون موقعی که سریال گاندو دو پخش میشد ثبت نامش بود و دو ماه بعدش هم ازمونش و همین چند روز پیش هم افرادی که قبول شدن رفتن برای طی مراحل پزشکی و گزینش و ....
مجتبی ازاد چییی!!!!
شوخی میکنی؟؟؟!!! -
سلام .
با سراسری و پیام نوره؟بهار O_o
سلام
اخه عزیزمن چرا اینجا میپرسی؟
مدرسه مشاور اخه ۴ نفر که خودشون قشنگ اطلاع داشته باشن از همه چی
که ببینی بعد گرفتن دفترچه میتونی انتخابش کنی یا نه -
بهار O_o
سلام
که ببینی بعد گرفتن دفترچه میتونی انتخابش کنی یا نهGharibe Gomnam سلام.
مشاور مدرسمون میگف ارتش چیه؟ -
Gharibe Gomnam سلام.
مشاور مدرسمون میگف ارتش چیه؟بهار O_o
ازمون ازمایشی میدین؟ -
بهار O_o
سلام
که ببینی بعد گرفتن دفترچه میتونی انتخابش کنی یا نهGharibe Gomnam مدیرمون گفت مثل سراسریه برا وقتی که رتبت اومد باید دفترچشو بخری
-
بهار O_o
ازمون ازمایشی میدین؟Gharibe Gomnam بله قلمچی
-
Gharibe Gomnam مدیرمون گفت مثل سراسریه برا وقتی که رتبت اومد باید دفترچشو بخری
بهار O_o
اخه سپاه هم همینطوریه مثلا دانشگاه بقیة الله دانشگاه امام حسین ع باید بعد کنکور دفترچه رو بگیریم -
Gharibe Gomnam بله قلمچی
بهار O_o
خب اونجا مسئول نداره؟ -
بهار O_o
خب اونجا مسئول نداره؟Gharibe Gomnam پشتیبانو میگی؟
-
بهار O_o
اخه سپاه هم همینطوریه مثلا دانشگاه بقیة الله دانشگاه امام حسین ع باید بعد کنکور دفترچه رو بگیریمGharibe Gomnam اها
-
Gharibe Gomnam پشتیبانو میگی؟
بهار O_o
نه مسئولش -
همونکه اول میرین برنامه مینویسه واستون
-
همونکه اول میرین برنامه مینویسه واستون