بچهاااا لطفااا کمکم کنید این خیلی موضوع حیاتیه برام
-
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم توی درس های حلیاتی و اونم اینکه تمام مباحث و فرمول ها و طریقه حل سوالات برام آسونه و بلدمشون اما مشکل من اون آخر سوالا حل ریاضیاتی و بدست آوردن پاسخ سواله ..... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که برای حل مشکلم باید چیکار کنم
-
سلام به همگی
من یه مشکلی دارم توی درس های حلیاتی و اونم اینکه تمام مباحث و فرمول ها و طریقه حل سوالات برام آسونه و بلدمشون اما مشکل من اون آخر سوالا حل ریاضیاتی و بدست آوردن پاسخ سواله ..... لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که برای حل مشکلم باید چیکار کنم
ST HB
سلام وقت شما بخیر یعنی وقتی که میخوان مثلا توی یه مسئله شیمی حساب کنید که عدد آووگادرو ضرب چندتا عدد اعشاری چند میشه به مشکل برمیخورین؟
یا مثلا میخواین تقسیم اعشاری بدین -
ST HB
سلام وقت شما بخیر یعنی وقتی که میخوان مثلا توی یه مسئله شیمی حساب کنید که عدد آووگادرو ضرب چندتا عدد اعشاری چند میشه به مشکل برمیخورین؟
یا مثلا میخواین تقسیم اعشاری بدینGharibe Gomnam سلام . خیلی ممنونم وقت شماهم بخیر
بله هم ضرب هم تقسیم .. کلا همه عملیات ریاضی رو فراموش کردم و برای همین بیشتر سوالات فیزیک و شیمی رو نصفه حل میکنم ... توی اینترنت هیچ پی دی افی هم پیدا نکردم برای یادآوری -
سلام هر شب اگ امکانش هست ۵ تا از این محاسباتو حل کنید
-
Gharibe Gomnam سلام . خیلی ممنونم وقت شماهم بخیر
بله هم ضرب هم تقسیم .. کلا همه عملیات ریاضی رو فراموش کردم و برای همین بیشتر سوالات فیزیک و شیمی رو نصفه حل میکنم ... توی اینترنت هیچ پی دی افی هم پیدا نکردم برای یادآوریST HB
خب ببینید اینا با تمرین و تکرار حل میشن
چون زیاد از ماشین حساب استفاده کردین دچار این مشکل شدین الان چه پایه ای هستین -
ST HB
خب ببینید اینا با تمرین و تکرار حل میشن
چون زیاد از ماشین حساب استفاده کردین دچار این مشکل شدین الان چه پایه ای هستینGharibe Gomnam الان فارغ التحصل هستم کنکور ۹۹ اولین کنکورم بود
یعنی میگین با تکرار و تمرین مشکلم حل میشه؟
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ... -
Gharibe Gomnam الان فارغ التحصل هستم کنکور ۹۹ اولین کنکورم بود
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ...ST HB
امسال کنکور دارین دیگه؟ -
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ...ST HB
اوه من فکرمیکردم با نگاه کردن به پاسخنامه مشکلتون حل میشه خب پس اگه اینجوریه شما کلا از پایه مشکل دارین فکرمیکنم -
ST HB
امسال کنکور دارین دیگه؟Gharibe Gomnam بله امسال کنکور دارم
-
آخه من حتی پاسخنامه رو هم ک نگاه میکنم باز نمیفهمم مثلن چجوری اون عدد اعشاری رو تقسیم کرده و بعد ضرب کرده ک حاصل شده این ... -
Gharibe Gomnam بله امسال کنکور دارم
ST HB
من خودمم توی تقسیم های اعشاری مشکل دارم بخصوص تقسیم های درجه ۲
ولی خب باید برگردین عقب و درحدی که مشکلتون رو حل کنه روش وقت بزارید
روزی نیم ساعت وقت بزارید مثلا تو اینترنت رچ کنید اموزش تقسیم اعشاری و... -
به شخصه یه فصل نامعادله که تونهم داشتیم هیچی ازش بلد نیستم
حتی تقسیمهای درجه ۲ -
ب هیچ وجه از ماشین حساب استفاده نکنید به هیچ وجه افت جانه
-
ب لطف آقای ثابتی تو ابریشم و آقای پویان نظر محاسباتم نسبت ب قبل بهتر شد.
هیچی از محاسبات نمیفهمیدم.
روششاشونو یاد گرفتم و خودم تمرین و تکرار کردم دیگه یاد گرفتم.
مثلا حل تقسیم درجه ۲ یا حتی درجه های بالاتر با روش هوپیتال و ...
یا ضرب های اعشاری و کسری و ....
من یه مدت هر شب ۵ تا سوال حل میکردم خیلی برتم نفید بود و ب جواب اخر بیشتر تست ها میرسیدم ولی از وقتی اون تمرینای اخر شبو ول کردم یکم افت کردم.محاسباتو تا روز اخر کنکور تو برنامتون باید قرار بدید وگرنه یادتون میره این نظر منه
-
ST HB
من خودمم توی تقسیم های اعشاری مشکل دارم بخصوص تقسیم های درجه ۲
ولی خب باید برگردین عقب و درحدی که مشکلتون رو حل کنه روش وقت بزارید
روزی نیم ساعت وقت بزارید مثلا تو اینترنت رچ کنید اموزش تقسیم اعشاری و...Gharibe Gomnam بازم خیلی ممنونم
حتما این کارو میکنم ..
الان داشتم توی اینترنت سرچ میکردم یک سایتی پیدا کردم که توش پی دی اف آموزش ریاضیات پایه رو گذاشته
فکر میکنم خوب باشه -
ب لطف آقای ثابتی تو ابریشم و آقای پویان نظر محاسباتم نسبت ب قبل بهتر شد.
هیچی از محاسبات نمیفهمیدم.
روششاشونو یاد گرفتم و خودم تمرین و تکرار کردم دیگه یاد گرفتم.
مثلا حل تقسیم درجه ۲ یا حتی درجه های بالاتر با روش هوپیتال و ...
یا ضرب های اعشاری و کسری و ....
من یه مدت هر شب ۵ تا سوال حل میکردم خیلی برتم نفید بود و ب جواب اخر بیشتر تست ها میرسیدم ولی از وقتی اون تمرینای اخر شبو ول کردم یکم افت کردم.محاسباتو تا روز اخر کنکور تو برنامتون باید قرار بدید وگرنه یادتون میره این نظر منه
بهار O_o
شما شیمی با اقای پویان نظر میبینید؟ -
بهار O_o
شما شیمی با اقای پویان نظر میبینید؟Gharibe Gomnam بله
-
بهار O_o
شما شیمی با اقای پویان نظر میبینید؟Gharibe Gomnam ابریشمشو دارم.
تو پیله ها روش محاسباتو گفتن.
هنگ کردم.
عالی بود -
Gharibe Gomnam ابریشمشو دارم.
تو پیله ها روش محاسباتو گفتن.
هنگ کردم.
عالی بود