ثبت نام ارتش
-
Gharibe Gomnam فرق بین ارتش و سپاهو میشه بگی؟
بهار O_o
خداییش فضای ارتش واسه یه خانم خوب نیست -
سختگیرانه است خیلی
-
بهار O_o
خداییش فضای ارتش واسه یه خانم خوب نیستGharibe Gomnam تو یه تاپیک گفته بود ی سری شرایط داره.
چادر
نماز اول وقت
قد بالای ۱۶۰
لاغر
درسته؟ -
سختگیرانه است خیلی
Gharibe Gomnam بیقه الله تهران سپاهه؟
-
ولی دانشگاه بقیةالله من خییییلی تعریفشو شنیدم که مال سپاه هم هست
ما یکی از اشناهامون رفتن بعد ماهی ۲ تومن هم به دانشجوهاشون حقوق میدن ؛ فضای ورزشی و ... هم داره
استادهای خیلی خوبی داره
و شما بعداز فارق شدن باید تو یکی از بیمارستان های سپاه مثلا بقیة الله پزشک بشین و برای دوره های اموزشی برید البته مطب هم میتونید بزنید ولی برای بیمارستان باید تو بیمارستان سپاه مشغول بشین -
مجتبی ازاد چییی!!!!
شوخی میکنی؟؟؟!!!بهار O_o میگم خواب موندی خود من ازمون تستیش رو دادم قبول شدم همین یک هفته پیش رفتم تهران برای گزینش و معاینات پزشکی که پزشکی گیر داد بهم . :|
-
Gharibe Gomnam تو یه تاپیک گفته بود ی سری شرایط داره.
چادر
نماز اول وقت
قد بالای ۱۶۰
لاغر
درسته؟بهار O_o
اونا برای افسریه
افسری فرق میکنه -
Gharibe Gomnam بیقه الله تهران سپاهه؟
بهار O_o
بله
دقیقا هم بغل بیمارستان بقیة الله هست -
Gharibe Gomnam فرق بین ارتش و سپاهو میشه بگی؟
بهار O_o ارتش یکو دیدی بخاطر یک حواس پرتی سرت داد زدن و زیر فحشت کردن ولی سپاه نه به یک ورشونم نیست میگن پاشو جمع کن خرابکاریتو
-
بهار O_o میگم خواب موندی خود من ازمون تستیش رو دادم قبول شدم همین یک هفته پیش رفتم تهران برای گزینش و معاینات پزشکی که پزشکی گیر داد بهم . :|
مجتبی ازاد
شما افسری رفتین -
ولی دانشگاه بقیةالله من خییییلی تعریفشو شنیدم که مال سپاه هم هست
ما یکی از اشناهامون رفتن بعد ماهی ۲ تومن هم به دانشجوهاشون حقوق میدن ؛ فضای ورزشی و ... هم داره
استادهای خیلی خوبی داره
و شما بعداز فارق شدن باید تو یکی از بیمارستان های سپاه مثلا بقیة الله پزشک بشین و برای دوره های اموزشی برید البته مطب هم میتونید بزنید ولی برای بیمارستان باید تو بیمارستان سپاه مشغول بشینGharibe Gomnam خب اینو خودم باید بعد رتبه انتخاب رشته کنم؟
-
Gharibe Gomnam تو یه تاپیک گفته بود ی سری شرایط داره.
چادر
نماز اول وقت
قد بالای ۱۶۰
لاغر
درسته؟بهار O_o
یک چیز دیگه خیلی خشکه
صمیمیتی نداره -
مجتبی ازاد
شما افسری رفتینGharibe Gomnam اره
-
Gharibe Gomnam خب اینو خودم باید بعد رتبه انتخاب رشته کنم؟
بهار O_o
بله تو دفترچه -
بهار O_o ارتش یکو دیدی بخاطر یک حواس پرتی سرت داد زدن و زیر فحشت کردن ولی سپاه نه به یک ورشونم نیست میگن پاشو جمع کن خرابکاریتو
مجتبی ازاد اشکال نداره منم داد میزنم صدام بلنده خوبه
-
مجتبی ازاد
خب ایشون افسری رو نمیگن -
مجتبی ازاد اشکال نداره منم داد میزنم صدام بلنده خوبه
بهار O_o
عزیزم تنبیه میشی -
بهار O_o میگم خواب موندی خود من ازمون تستیش رو دادم قبول شدم همین یک هفته پیش رفتم تهران برای گزینش و معاینات پزشکی که پزشکی گیر داد بهم . :|
مجتبی ازاد واییییی چی قبول شدی؟
-
مجتبی ازاد واییییی چی قبول شدی؟
بهار O_o
گفتن که افسری رفتن -
مجتبی ازاد
شما افسری رفتینGharibe Gomnam دانشگاه افسری؟