دوره شروع از نو
-
Marzieh Abouei
کدوم جلسات رو دیدی؟اگه سرعت اینترنت پایینه می تونی از لینک های زیر ببینی(کیفیت متوسط، حجم کمتری داره)
باشگاه ذهن سازی
استراتژی 100 در 100@m-an مرسیییییی🤍
-
@m-an اون نوقع که تو داشبورد ابریشم بود چند تاشو دیدم )استاد پژوهان فر( ولی الان دوروزه یه بیست دقیقه ایش ۱ ساعت ازمن تایم میگیره واقعا دلم نمیاد نبینم از یه طرف سرعت اینترنتم
Marzieh Abouei ببین برو اون پایین تاپیک لینک قرار داده مدیر . بزن روش بعد میتونی با کیفیت خیلی کمتر ببینی منم مشکلم مثل تو بود رفع شد
-
@M-an
سلام
جزوه های آقای صفری خیلی ناقصن
توی بعضی جاها میگه براتون آماده کردم و میره صفحه بعدش ولی توی جزوه خلاصه هم نیست@amir-h-mhm در دوره شروع از نو گفته است:
@M-an
سلام
توی بعضی جاها میگه براتون آماده کردم و میره صفحه بعدش ولی توی جزوه خلاصه هم نیستبسیار بسیار ناقص :||| خیلی ناقص . @M-an
-
@amir-h-mhm در دوره شروع از نو گفته است:
@M-an
سلام
توی بعضی جاها میگه براتون آماده کردم و میره صفحه بعدش ولی توی جزوه خلاصه هم نیستبسیار بسیار ناقص :||| خیلی ناقص . @M-an
مجتبی ازاد خیلی ناقصه آره
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و تو مسیر هدف هاتون در تلاش باشین
بچه ها چند روزی هست دوره مشاوره ای شروع از نو منتشر شده،
اگه هنوز ندیدی که حتما یه سر به این لینک بزنشروع از نو یک دوره مشاوره ای کاملا رایگان هست که قراره دیدمون رو نسبت به مسیر تغییر بده، و با یه استراتژی صحیح و درست برای آینده مون قدم برداریم
بچه هایی که شروع کردین و فیلم ها رو دیدین، نظرتون در مورد دوره رو برامون بنویسید
تا حالا کدوم جلسات باشگاه ذهن سازی و استراتژی 100 در 100 رو دیدی؟
ببینم تحول زمستانه تون شروع شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@m-an راستی چرا جزوه فصل 3 ریاضی 11 تجربی با تدریس استاد صدری رو نمیزارید فیلماش مال 2 ماه پیشه ولی هنوز جزوه نزاشتین
-
r sh
اگه تو سایت لاگین باشی، ثبت نام میشه خودش
از لینک های زیر هم می تونی ببینی@M-an سلام خسته نباشید، ممنون از دوره شروع از نو خیلی عالی و مفید هستش
فقط یه مشکلی هست من حتی با این لینک هایی که گذاشتین هم نمیتونم فیلمارو دانلود کنم. از سایت که اصلا نمیشه (نوشته برای دانلود اپ رو نصب کنید) از خود اپ آلا هم نمیتونم دانلود کنم اصلا دورهای تحت عنوان شروع از نو پیدا نکردم. من چند تا فیلم اولو دیدم اما وسطاش خیلی قطع و وصل میشه
-
@M-an سلام خسته نباشید، ممنون از دوره شروع از نو خیلی عالی و مفید هستش
فقط یه مشکلی هست من حتی با این لینک هایی که گذاشتین هم نمیتونم فیلمارو دانلود کنم. از سایت که اصلا نمیشه (نوشته برای دانلود اپ رو نصب کنید) از خود اپ آلا هم نمیتونم دانلود کنم اصلا دورهای تحت عنوان شروع از نو پیدا نکردم. من چند تا فیلم اولو دیدم اما وسطاش خیلی قطع و وصل میشه
mahdieh q https://alaatv.com/set/1210
https://alaatv.com/set/1211
این لینک ها رو با اپ باز کنید ببینید میشه یا نه