ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
zahra zhalehpour اریانا بود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii درسته
-
Marzieh Abouei چایی نبات با زعفرون اصلا معجزه میکنه .
بعدش هم با دستت بمال رو محل درد شاید روده هات چیزی مونده باشه توشون
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد زعفرون نه
-
zahra zhalehpour تنبل نیستم پام گشوت پاره کرد بعد کرم مخصوص که بزنی اتیش میگیره تا سه ساعت همینجوری میسوزه . :| برای همین ساعت 4 خوابیدم تنبل نیستم خودتی
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ناراحتم شدی حالا خوبه به دونفر گفتیا تو هم ایشالا خوب شی
-
مجتبی ازاد زعفرون نه
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour با زعفرون مزه میده :| تازه شیر نبات با زعفرون بخوره اون جواب گرفتم
-
مجتبی ازاد ناراحتم شدی حالا خوبه به دونفر گفتیا تو هم ایشالا خوب شی
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour ناراحت ؟ نه بابا برعکس پیامم با خنده بود
-
zahra zhalehpour ناراحت ؟ نه بابا برعکس پیامم با خنده بود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
کنکوری ریاضی هستی؟
-
مجتبی ازاد
کنکوری ریاضی هستی؟
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour اوهووم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra zhalehpour فردا ظهر منتظرم ساعت 2 نهایت تا 2:30
هر کس دوست داشت باکسی که پیگیری بیشتر بشه -
مجتبی ازاد زعفرون نه
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
فکرکنم نگرفت موضوع چیه توهم بازش نکن -
zahra zhalehpour فردا ظهر منتظرم ساعت 2 نهایت تا 2:30
هر کس دوست داشت باکسی که پیگیری بیشتر بشهنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
زهرا جان میگم نظرت چیه یه تاپیک دیگه بزنیم -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این تاپیک خیلی قاطی پاتی شده
-
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد بچه هاهم میان خیلیاشون نمیدونن موضوع تاپیک چی هست اصلا
-
zahra zhalehpour
فکرکنم نگرفت موضوع چیه توهم بازش نکن -
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra zhalehpour چق خوبه اینجا🥲...فق کاش یکی پیدا میشد پیگیر من بود و دعوام میکرد اگه یادم میرفت
️ به قول شاعر خیری ندیدم از این اختیارها...هی میگم باید فلان چالشو یا فلان تایپیکو شرکت کنم ولی مستمر نیست عا یادم میره
میشه بگین چه مواقعی توی روز گذارش میدین؟ -
zahra zhalehpour چق خوبه اینجا🥲...فق کاش یکی پیدا میشد پیگیر من بود و دعوام میکرد اگه یادم میرفت
️ به قول شاعر خیری ندیدم از این اختیارها...هی میگم باید فلان چالشو یا فلان تایپیکو شرکت کنم ولی مستمر نیست عا یادم میره
میشه بگین چه مواقعی توی روز گذارش میدین؟نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
-
Fatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii اهوم این هست..ولی میشه مثلا همینایی که توی تایپیک هستیم قرار بزاریم حتما گزارش هامونو مستمر بدیم حتی اگه نخوندیم و مثلا یکی از بچها یه روز نیومد پیگیر بشیم...البته فقط پیشنهاده و ممکنه کاملا مخالف باشین
-
@zahra-zahraii اهوم این هست..ولی میشه مثلا همینایی که توی تایپیک هستیم قرار بزاریم حتما گزارش هامونو مستمر بدیم حتی اگه نخوندیم و مثلا یکی از بچها یه روز نیومد پیگیر بشیم...البته فقط پیشنهاده و ممکنه کاملا مخالف باشین
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh Barati 2 ن من مشکلی ندارم
هرچی بقیه بگن -
Fatemeh Barati 2 بنویسین کارایی ک میخواین انجام بدین
نوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii
این تاپیک خیلی شلوغ شده بعد موضوع اصلی تاپیک هم تو صفحه اول نیست
به نظرم تاپیک جدید بزنیم -
Fatemeh Barati 2 ن من مشکلی ندارم
هرچی بقیه بگننوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii ممنونم
بقیه میشه بگین! -
@zahra-zahraii
این تاپیک خیلی شلوغ شده بعد موضوع اصلی تاپیک هم تو صفحه اول نیست
به نظرم تاپیک جدید بزنیمنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بزنین
منم تگ کنین))