IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
گفتار یک فصل ۴ دهم
-
سلاااام به همههه دوستان عزیز من چندین سوال زیست دارم از این قسمت ممنون میشم پاسخ من رو بدین
️️۱_اول دهلیز ها تامین انرژی میکنن یا اول بطن ها؟ یا همشون باهم؟
️️۲_بعد زمانی که سرخرگ های اکلیلی وارد قسمت چپ و راست قلب میشن اینجا زمان استراحت قلب میشه؟ چون بلاخره قلب باید فرصت تامین انرژی داشته باشه که؟
️️۳_و اینکه دهلیز راست که وقتی غذا سازی میکنه خودش خون تیره خودشو میریزه به سیاهرگ ششی؟
️️۴_سرخرگ اکلیلی در هر دهلیز دوتا انشعاب میشه یا کلا درکل دوتا انشعاب میشه و به هر دهلیز یک انشعاب میره؟
️️۵_سیاهرگ اکلیلی یک انشعابه دیگه؟ که خون دهلیز چپ رو میده به دهلیز راست و اینکه من متوجه نشدم از چه راهی میده بهش
️️۶_بعداز اینکه خون وارد آئورت شد دوباره دریچه سینی باز میشه؟ چونکه سرخرگ اکلیلی باید از آئورت بیاد به دهلیزها؟
️️۷_دریچه های سینی درون قلب هستن؟
️️۸_این جمله اشتباهه دیگه: انقباض دهلیز ها در هر فرد ۰/۱ ثانیه طول میکشه
اخه بهمون نگفته که فرد بالغ ممکنه این فرد مشکل مادرزادی داشته باشه
️️۹_لایه بیرونی قلب دو نوع بافت و ۴ عدد بافت داره دیگه؟ چونکه برون شامه و پیراشامه هرکدوم دوبافت پوششی سنگ فرشی تک لایه و پیوندی متراکم دارن
️️۱۰_این جمله رو ممنون میشم تحلیل کنید : دریچه های قلب توسط رشته هایی به برجستگی لایه ماهیچه ای قلب وصل هستند
️️۱۱_ جنس دریچه ها که باعت سنگ فرشی تک لایه هست خب؟ قطعا این بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه باید اطراف دریچه ها باشه چونکه وسطش بافت پیوندی متراکم هست حالا این بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه مال خود دریچه هاست یا نه به خاطر وجود لایهی درون شامه است؟ اخه درون شامه رو گفته که کنار دریچه های قلب هستن
️️۱۲_خارجی ترین لایه قلب پیراشامه است دیگه؟
️️۱۳_قرارگیری بافت های قلب از خارج به داخل به ترتیب با اینصورت هست فقط دیگه بافت رو از اول همشون فاکتور گرفتم؟ : ۱_پیوندی متراکم، ۲_پوششی سنگ فرشی تک لایه ، ۳_پیوندی متراکم ، ۴_پوششی سنگ فرشی تک لایه ، ۵_رشته های عصبی، ۶_پیوندی متراکم ، ۷_ماهیچه قلبی، ۸_پوششی سنگ فرشی تک لایهو اینکه لطفااااا با احترام پاسخ بدین
-
-
-
- همه یاخته های قلبی همواره گلوکوز رو مصرف میکنن پس همزمان صورت میگیره ولی بدلیل حجم بیشتر بطن خب مسلما میزان مصرف بطن ها بیشتر از دهلیز ها خواهد بود
- بله چون خون خروجی از بطن رو دریاقت کردن و مرحله بعدی بطنی استراحت عمومیه درنیتجه تغذیه توسط کرونری های غالبا ( نه کاملا ) در مرحله استراحت عمومیه ... در مراحل انقباض بطنی و انقباض دهلیزی هم تغدیه داریم چون جریان پیوسته هست .
- یکم جملتون نامفهوم بیان شده ولی دهلیز راست یاخته های خودش توسط سرخرگ کرونری تامین میشه و مواد دفعی رو به سیاهرگ کرونری میریزه ... خون عبوری از داخل دهلیز خیلی نقش ناچیزی در تامین مواد مورد نیاز داره و حضور اکلیلی ها الزامیه
4 شکل کتاب رو خوب دقت کنید . کرونری ها بعد از خروج اوورت از قلب هر دو 2 شاخه میشن که کرونری که به سمت چپ ثلب اگر اشتباه نکنم میره خودش دوباره 2 شاخه میشه .
-
-
Gharibe Gomnam
۱۲. نه. چون پیراشامه جزو «لایه» های قلب حساب نمیشه. اینجا گفتم. متن کتاب رو بعد از خوندن پست من دوباره بخونید و به کلمات کتاب دقت کنید و سعی کنید از متن کتاب تشخیص بدید که چطور این رو برداشت کردم. تا بهتر تو ذهنتون بمونه ... -
Gharibe Gomnam سلام
سوال ۱ همواره همشون مصرف میکنن مقدم و موخر نداریم -
Gharibe Gomnam در گفتار یک فصل ۴ دهم گفته است:
سلاااام به همههه دوستان عزیز من چندین سوال زیست دارم از این قسمت ممنون میشم پاسخ من رو بدین
️️۱_اول دهلیز ها تامین انرژی میکنن یا اول بطن ها؟ یا همشون باهم؟
️️۲_بعد زمانی که سرخرگ های اکلیلی وارد قسمت چپ و راست قلب میشن اینجا زمان استراحت قلب میشه؟ چون بلاخره قلب باید فرصت تامین انرژی داشته باشه که؟
️️۳_و اینکه دهلیز راست که وقتی غذا سازی میکنه خودش خون تیره خودشو میریزه به سیاهرگ ششی؟
️️۴_سرخرگ اکلیلی در هر دهلیز دوتا انشعاب میشه یا کلا درکل دوتا انشعاب میشه و به هر دهلیز یک انشعاب میره؟
️️۵_سیاهرگ اکلیلی یک انشعابه دیگه؟ که خون دهلیز چپ رو میده به دهلیز راست و اینکه من متوجه نشدم از چه راهی میده بهش
️️۶_بعداز اینکه خون وارد آئورت شد دوباره دریچه سینی باز میشه؟ چونکه سرخرگ اکلیلی باید از آئورت بیاد به دهلیزها؟
️️۷_دریچه های سینی درون قلب هستن؟
️️۸_این جمله اشتباهه دیگه: انقباض دهلیز ها در هر فرد ۰/۱ ثانیه طول میکشه
اخه بهمون نگفته که فرد بالغ ممکنه این فرد مشکل مادرزادی داشته باشه
️️۹_لایه بیرونی قلب دو نوع بافت و ۴ عدد بافت داره دیگه؟ چونکه برون شامه و پیراشامه هرکدوم دوبافت پوششی سنگ فرشی تک لایه و پیوندی متراکم دارن
️️۱۰_این جمله رو ممنون میشم تحلیل کنید : دریچه های قلب توسط رشته هایی به برجستگی لایه ماهیچه ای قلب وصل هستند
️️۱۱_ جنس دریچه ها که باعت سنگ فرشی تک لایه هست خب؟ قطعا این بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه باید اطراف دریچه ها باشه چونکه وسطش بافت پیوندی متراکم هست حالا این بافت پوششی سنگ فرشی تک لایه مال خود دریچه هاست یا نه به خاطر وجود لایهی درون شامه است؟ اخه درون شامه رو گفته که کنار دریچه های قلب هستن
️️۱۲_خارجی ترین لایه قلب پیراشامه است دیگه؟
️️۱۳_قرارگیری بافت های قلب از خارج به داخل به ترتیب با اینصورت هست فقط دیگه بافت رو از اول همشون فاکتور گرفتم؟ : ۱_پیوندی متراکم، ۲_پوششی سنگ فرشی تک لایه ، ۳_پیوندی متراکم ، ۴_پوششی سنگ فرشی تک لایه ، ۵_رشته های عصبی، ۶_پیوندی متراکم ، ۷_ماهیچه قلبی، ۸_پوششی سنگ فرشی تک لایهو اینکه لطفااااا با احترام پاسخ بدین
دوست عزیز با توجه به اینکه جواب سوالاتتون رو گرفتین ممنون میشم حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین
-
-
sarvin Piri
سلام وقتتون بخیر
واقعا ببخشید یادم رفت -
Gharibe Gomnam در گفتار یک فصل ۴ دهم گفته است:
sarvin Piri
سلام وقتتون بخیر
واقعا ببخشید یادم رفتخواهش میکنم مشکلی نیس