چیکارکنم؟؟
-
سلام به همه
خب حقیقتش من تمام اصول مشاوره ای رو میدونم فیلمهای مشاوره ای آلا رو هم دیدم ولی توی یه چیزی به مشکل برخوردم
من برنامه ریزی میکنم خب ولی متاسفانه ترم اول رو خوب نخوندم ولی همشش برای تست زدن وقت کم میارم
الان دارم ترم دوم رو میخونم ولی باید ترم اول رو هم بخونم بعد کلا همه چیز قاطی پاتی شده
واقعا قاطی کردم ؛ اگر فقط ترم دوم بود یه چیزی
از یه طرفم وسواس مطالعاتی و وسواس فراموشی شدید دارمنمیدونم چرا واقعا
چیکارکنم به نظرتون درحال حاضر؟
باید تست های سنجشی و تثبیت و مرور هم بزنم فصل اول رو بخونم ؛ با چندتا از معلمامم به مشکل برخوردم نمیگم بد هستن ولی خب باهاشون به مشکل برخوردم و فیلمهای آلا رو میبینم بخصوص زیست که تو کلاس حضوری خیلی سخته یادگیریش -
-
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
-
M maryam111 forked this topic on
-
-
سلام به همه
خب حقیقتش من تمام اصول مشاوره ای رو میدونم فیلمهای مشاوره ای آلا رو هم دیدم ولی توی یه چیزی به مشکل برخوردم
من برنامه ریزی میکنم خب ولی متاسفانه ترم اول رو خوب نخوندم ولی همشش برای تست زدن وقت کم میارم
الان دارم ترم دوم رو میخونم ولی باید ترم اول رو هم بخونم بعد کلا همه چیز قاطی پاتی شده
واقعا قاطی کردم ؛ اگر فقط ترم دوم بود یه چیزی
از یه طرفم وسواس مطالعاتی و وسواس فراموشی شدید دارمنمیدونم چرا واقعا
چیکارکنم به نظرتون درحال حاضر؟
باید تست های سنجشی و تثبیت و مرور هم بزنم فصل اول رو بخونم ؛ با چندتا از معلمامم به مشکل برخوردم نمیگم بد هستن ولی خب باهاشون به مشکل برخوردم و فیلمهای آلا رو میبینم بخصوص زیست که تو کلاس حضوری خیلی سخته یادگیریشGharibe Gomnam عادیه دوست عزیز منی که خودم نسبتا مطالعه خوبی داشتم هم همین حسو دارم ولی خب سعی کنید احساسات بر شما غالب نشه و متمرکز بر کارتون باشید
اطالاعت رو با تست بازیابی کنید کتاب های مفید مطالعه کنید و هوشمندانه کار کنید اساتید مختلف رو امتحان کنید و کتاب بهترین دوست شماست نه معلم -
G Gharibe Gomnam marked this topic as a regular topic on