فصل۵ گفتار۳ بیماری های خودایمنی
-
سلام وقت بخیر اگ ب نوروگلیاهای میلین ساز مخچه در بیماری ام.اس حمله بشه آیاهمهفعالیتهای مخچه متوقف میشه؟اگ بله اگ نه علت
-
میشه جواب بدین خیلی واجبه
-
سلام وقت بخیر اگ ب نوروگلیاهای میلین ساز مخچه در بیماری ام.اس حمله بشه آیاهمهفعالیتهای مخچه متوقف میشه؟اگ بله اگ نه علت
محمدطاها نویخت
خیر تمام فعالیت ها متوقف نمی شود -
محمدطاها نویخت
اگر دقت کنید می بینید که مخچه هم دارای قسمت های سفید و خاکستری هست و اگر فعالین میلین ساز هامختل بشه فعالیت قسمت های سفید با اندکی اختلال مواجه می شوند -
محمدطاها نویخت
اگر دقت کنید می بینید که مخچه هم دارای قسمت های سفید و خاکستری هست و اگر فعالین میلین ساز هامختل بشه فعالیت قسمت های سفید با اندکی اختلال مواجه می شوندElham Hoseni خیلی خیلی ممنونم
-
دوستان میبخشید من پرسیدم ک اگر به غلاف های میلین ساز مخچه نه کل مخچه.این نکته رو من تو جواب شما دقت نکردم حالا میشه جواب اینو بگین
-
دوستان میبخشید من پرسیدم ک اگر به غلاف های میلین ساز مخچه نه کل مخچه.این نکته رو من تو جواب شما دقت نکردم حالا میشه جواب اینو بگین
محمدطاها نویخت
سلام شبتون بخیر
کارکردغلاف های میلین ساز به این صورت هست که به انتقال پیام عصبی سرعت می بخشن حالا عدم وجودشون باعث کاهش سرعت میشه در انتقال اطلاعات و پیام ها پس در نتیجه اختلال ایجاد میشه در عملکرد مخچه و ایجاد تعادل صحیح که از فعالیت های مخچه هست