مولکول
-
محمدرضا درستی
پس این چیه🤔

Sara_R
سیلاااام خوبی؟🤍
فکر کنم منظورش اینه که یه نمونه از مثلا آرگون که حاوی اتم هاشه چون نیروی بینشون واندروالسی هست میشه مولکول تک اتمی گفت چون واندروالسی نیروی بین مولکولیه.
اما فکر نکنم اونجور بشه مولکول گفتش به نحوی که مثلا بگیم ساده ترین مولکوله. چون مولکول زمانی معنی داره که پیوند کووالانسی بدن... این تیکه آخرو شک دارم درسته دیگه نه؟😅 -
محمدرضا درستی خیلی سبز
Sara_R
بله حرفش درسته
الان چک کردم مبتکران هم همینو گفته
از بین انواع نیرو های بین مولکولی و پیوند های شیمیایی مختلف فقط میتونن واندروالسی داشته باشن اجزای سازنده گاز های نجیب
نه کوالانسی، نه هیدروژنی نه پیوند فلزی و ...
بهر حال عذر میخوام عجولانه جواب دادم
هرچند تو اینترنت هم خوندم بنظر نظرات متفاوت هست...ولی شما در حد کنکور همون مولکول تک اتمی در نظر بگیرید

-
Sara_R
سیلاااام خوبی؟🤍
فکر کنم منظورش اینه که یه نمونه از مثلا آرگون که حاوی اتم هاشه چون نیروی بینشون واندروالسی هست میشه مولکول تک اتمی گفت چون واندروالسی نیروی بین مولکولیه.
اما فکر نکنم اونجور بشه مولکول گفتش به نحوی که مثلا بگیم ساده ترین مولکوله. چون مولکول زمانی معنی داره که پیوند کووالانسی بدن... این تیکه آخرو شک دارم درسته دیگه نه؟😅 -
Sara_R
بله حرفش درسته
از بین انواع نیرو های بین مولکولی و پیوند های شیمیایی مختلف فقط میتونن واندروالسی داشته باشن اجزای سازنده گاز های نجیب
نه کوالانسی، نه هیدروژنی نه پیوند فلزی و ...
هرچند تو اینترنت هم خوندم بنظر نظرات متفاوت هست...ولی شما در حد کنکور همون مولکول تک اتمی در نظر بگیرید

محمدرضا درستی در مولکول گفته است:
Sara_R
بله حرفش درسته
نه کوالانسی، نه هیدروژنی نه پیوند فلزی و ...اها یعنی با این حال ساده ترین در نظر نمیگیریم؟
نه موردی نداره ک

خیلی ممنونم🌸
-
محمدرضا درستی در مولکول گفته است:
Sara_R
بله حرفش درسته
نه کوالانسی، نه هیدروژنی نه پیوند فلزی و ...اها یعنی با این حال ساده ترین در نظر نمیگیریم؟
نه موردی نداره ک

خیلی ممنونم🌸
اها یعنی با این حال ساده ترین در نظر نمیگیریم؟
والا حقیقتش نظر خاصی ندارم...فقط میتونم بگم خیلی حساس نشید پیش میاد بالاخره از دست نویسنده در میره اینجور قید ها ... :)
همینکه این جمله باعث شد دقت بکنیم به این که مولکول های تک اتمی هم داریم مهم بود و بقیه چیزا مهم نیست( هرچند من هنوز کامل قبول نکردم :face_with_tears_of_joy: ولی دیگه رو حرف مبتکران حرفی نمیزنم) -
اها یعنی با این حال ساده ترین در نظر نمیگیریم؟
والا حقیقتش نظر خاصی ندارم...فقط میتونم بگم خیلی حساس نشید پیش میاد بالاخره از دست نویسنده در میره اینجور قید ها ... :)
همینکه این جمله باعث شد دقت بکنیم به این که مولکول های تک اتمی هم داریم مهم بود و بقیه چیزا مهم نیست( هرچند من هنوز کامل قبول نکردم :face_with_tears_of_joy: ولی دیگه رو حرف مبتکران حرفی نمیزنم)محمدرضا درستی فک کنم متن کتابه😁

اینجاس که باید به خودم بگم با متن کتاب دوست باش😂💔 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
محمدرضا درستی فک کنم متن کتابه😁

اینجاس که باید به خودم بگم با متن کتاب دوست باش😂💔Sara_R
رو حرف هر کی هم بشه حرف زد
رو حرف آقام کتاب وزارتی نمیشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_rolling_eyes: -
Mehrsa 14 سیلام گلی🌸
مرسی تو خوبی؟
خودمم نمدونم😁
اون خط خیلی سبزا خوندی؟
گفته که میتونیم مولکول تک اتمی بگیریم
خب اگ تک باشه دیگ کووالانس نمیخواد -
Sara_R
مرسیی منم خوبم😁
عه پس یعنی میشه مولکول تک اتمی گرفت گازهای نجیبو که پیوند کووالانسی هم که مسلما ندارن.
اوف از اون جمله ها که در حد کتاب باید بدونیم ولی دچار دوگانگی میشیم😅🤦♀️