Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. شروع از بهمن 💔💔💔😭
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

شروع از بهمن 💔💔💔😭

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
108 دیدگاه‌ها 33 کاربران 2.6k بازدیدها 24 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Venus SvsvhjwnsshV آفلاین
    Venus SvsvhjwnsshV آفلاین
    Venus Svsvhjwnssh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

نمیدونم چی باید بگم،،،،،،، که با زندگیم و آیندم چیکار کردم، ولی میدونم روز به روز دارم بیشتر تو گند زدن فرو میرم و حال روحیم اصلا خوب نبوده و نیست، راستش باید بگم متاسفانه که اشکم در میاد من هیچی از دهم و یازدهم رو برای کنکور نخوندم...........،،،، دوازدهم رو خوندم ولی خب چه فایده...، ،،، راستش من سال دهم بودم که کرونا اومد و مجازی شد، من خیلی خیلی درسم خوب بود، کلا تو یه مدرسه نمونه دولتی هم هستم ولی بازم چه فایده؟؟؟ که اینطور گند زدم،،،،،، از وقتی مجازی شد من دیگه درسا رو ول کردم،،،، اینقد بی اراده و سست شدم که انرژی انجام کوچکترین کارهارو ندارم،،، و باید بگم کلا بعد یه مدتی که خودمو تو سال یازدهم اینجوری دیدم افسردگی گرفتم تا خود الان حتی الانم همینم،،، کارم شد فقط حرص و غصه خوردن،، حتی دریغ از یه تلاش،، میدونم چ فایده ای داره اینا، ولی هیچ کارم انجام نمیدم، اصلا نمیدونم نمیتونم چی شده طلسم شده انگاررررری،،،،، ولی خیلی به خودم ظلم کردم، من خیلی تو درس استعداد داشتم،، همه الان از من یه غوول ساختن که قراره کنکور رو بترکونه در حالی که من دارم میمیرم دیگه خسته شدم....
    حتی همین امتحانای نوبت اول (الان کنکوری ام تجربی💔) امتحانای همین چند وقت پیش،،، من کلا از نوبت اول هیچی نخونده بود
    تو یه روز قبل امتحان تونستم جمع کنم خودمو برای امتحان و حتی تو بعضی درسا نمرم بیشتر شد از اون بچه هایی که خودشو جر داده بود اعم از تست و صدبار خوندن و اینا
    خلاصه اینکه امسالو به باد دادم، و امروز 16 بهمن بود، دیگه هیچ امیدی ندارم، در حالی که میدونم قطعا از این بعد تا چند وقت بعد از کنکور افسردگی شدید و همش لحظات تلخ و حسرت باید بکشم،،،،،،،،،،
    با مشاورانی زیادی هم حرف زدم هیچ تاثیری نداشت،
    ولی از الانم حتی اگر بخونم هیچ فایده ای نداره تو کنکوری که بچها 3 سال خودشو میکشن تازه یه رشته خوب میارن من چجوری تو چن ماه💔💔😭....
    خیلی حال روحیم بده
    ممنون میشم نظراتتونو بگید🙏😞

Dr. Reza 0D Nrjs DN Asmaa KianiiA S.daniyal hosseinyS هوشنگ جودکیه 14 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe Gomnam

دانش-آموزان-آلاء
      تجربیا
      بچه-های-تجربی-کنکور-1401

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • maryam111M maryam111 این موضوع را از آلاخونه جا‌به‌جا کرد
      • Venus SvsvhjwnsshV Venus Svsvhjwnssh

نمیدونم چی باید بگم،،،،،،، که با زندگیم و آیندم چیکار کردم، ولی میدونم روز به روز دارم بیشتر تو گند زدن فرو میرم و حال روحیم اصلا خوب نبوده و نیست، راستش باید بگم متاسفانه که اشکم در میاد من هیچی از دهم و یازدهم رو برای کنکور نخوندم...........،،،، دوازدهم رو خوندم ولی خب چه فایده...، ،،، راستش من سال دهم بودم که کرونا اومد و مجازی شد، من خیلی خیلی درسم خوب بود، کلا تو یه مدرسه نمونه دولتی هم هستم ولی بازم چه فایده؟؟؟ که اینطور گند زدم،،،،،، از وقتی مجازی شد من دیگه درسا رو ول کردم،،،، اینقد بی اراده و سست شدم که انرژی انجام کوچکترین کارهارو ندارم،،، و باید بگم کلا بعد یه مدتی که خودمو تو سال یازدهم اینجوری دیدم افسردگی گرفتم تا خود الان حتی الانم همینم،،، کارم شد فقط حرص و غصه خوردن،، حتی دریغ از یه تلاش،، میدونم چ فایده ای داره اینا، ولی هیچ کارم انجام نمیدم، اصلا نمیدونم نمیتونم چی شده طلسم شده انگاررررری،،،،، ولی خیلی به خودم ظلم کردم، من خیلی تو درس استعداد داشتم،، همه الان از من یه غوول ساختن که قراره کنکور رو بترکونه در حالی که من دارم میمیرم دیگه خسته شدم....
        حتی همین امتحانای نوبت اول (الان کنکوری ام تجربی💔) امتحانای همین چند وقت پیش،،، من کلا از نوبت اول هیچی نخونده بود
        تو یه روز قبل امتحان تونستم جمع کنم خودمو برای امتحان و حتی تو بعضی درسا نمرم بیشتر شد از اون بچه هایی که خودشو جر داده بود اعم از تست و صدبار خوندن و اینا
        خلاصه اینکه امسالو به باد دادم، و امروز 16 بهمن بود، دیگه هیچ امیدی ندارم، در حالی که میدونم قطعا از این بعد تا چند وقت بعد از کنکور افسردگی شدید و همش لحظات تلخ و حسرت باید بکشم،،،،،،،،،،
        ولی از الانم حتی اگر بخونم هیچ فایده ای نداره تو کنکوری که بچها 3 سال خودشو میکشن تازه یه رشته خوب میارن من چجوری تو چن ماه💔💔😭....
        خیلی حال روحیم بده

Dr. Reza 0D آفلاین
        Dr. Reza 0D آفلاین
        Dr. Reza 0
        دانش آموزان آلاء

Venus Svsvhjwnssh

از ۶۰۰ هزار نفری که کنکور تجربی مدن ۵۵۰ هزار نفرش سیاه لشکره

۵۰ هزار نفرش میمونه که اونام تا ۱۰۰۰ تای اولش همه مثله توعن تو اگه این دوماهو خوب بخونی من بت قول شرف میدن که رتبتت زیر ۵۰۰۰ تا نمیاد و ممکنه ۳ رقمی شه

Venus SvsvhjwnsshV 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Dr. Reza 0D Dr. Reza 0

Venus Svsvhjwnssh

از ۶۰۰ هزار نفری که کنکور تجربی مدن ۵۵۰ هزار نفرش سیاه لشکره

۵۰ هزار نفرش میمونه که اونام تا ۱۰۰۰ تای اولش همه مثله توعن تو اگه این دوماهو خوب بخونی من بت قول شرف میدن که رتبتت زیر ۵۰۰۰ تا نمیاد و ممکنه ۳ رقمی شه

Venus Svsvhjwnssh
          دانش آموزان آلاء

@dr-reza-0 راس میگید؟ 😭😭 ینی میشه من تا حالا اصلا کنکوری کار نکردم و تست اینا نزدم
          ممنون که امید دادید بهم و نظر گذاشتید 😞🙏🌻🌹

Dr. Reza 0D 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HDZ آفلاین
            Zahra.HD
            فارغ التحصیلان آلاء ⭐

سلام👋
            چرا از نو شروع نمی‌کنید؟
            با شروع از نو😉

So
            What is the point
            of every thing?...

3
            • Zahra.HDZ Zahra.HD

سلام👋
              چرا از نو شروع نمی‌کنید؟
              با شروع از نو😉

Venus Svsvhjwnssh
              دانش آموزان آلاء

@zahra-hamrang اخه الان خیلی دیره😔💔
              فقط چند ماه به کنکور مونده، تو کنکوری مثل تجربی چند سالشم کمه چه برسه به چند ماه...
              من دوستایی دارم که از دهم اینقد خوندن و تست میزنن که حتی کلاسای مدرسه رو نمیان

z GheibiZ Hhh HhH 2 پاسخ آخرین پاسخ
              0

فقط چند ماه به کنکور مونده، تو کنکوری مثل تجربی چند سالشم کمه چه برسه به چند ماه...

z GheibiZ آفلاین
                z GheibiZ آفلاین
                z Gheibi

Venus Svsvhjwnssh مقایسه نکن
                خیلیا هستن اسما خیلی کارا کردن اصلا از ششم ابتدایی درس خوندن
                کنکور مسابقه خودته با خودت
                صندلی دانشگاه هم یکی دو تا نیست که با تو و دوستات پر بشه
                همین چندماه را تلاشتو بکن یک عمر بهرش را ببر و به خودت افتخار کن که تمام تلاشتو کردی و مطمئنا نتیجه میگیری

بای ذنب قتلت🖤
                به کدامین گناه کشته شد؟؟
                #آرمان_علی_وردی

2

Hhh HhH آفلاین
                  Hhh HhH آفلاین
                  Hhh Hh

Venus Svsvhjwnssh
                  کی گفته دیره؟😐
                  ی سوال اگه الان نا امید بشید و بذاریدش برای سال دیگه ، میخواید تو این بازه از زمان چیکار کنید؟
                  در مقابل خیلیای شما که خیلی زود شروع کردن ؛ خیلیا هم هستن که این موقع ها تازه ب خودشون اومدن و دارن شروع میکنن. و سال های قبل هم شروع کردن و تونستن(دیدم که میگم) و بودن باز کسایی که زودترم شروع کردن ولی رتبشون از اونایی که دیر شروع کردن کمتر شده
                  مثال ها زیاده. خودتون رو با کسی مقایسه نکنید......
                  همین دوره شروع از نو رو ببین. عالیه👌🏻
                  نقشه راه کلی بهت میده. و استرست رو کم میکنه و میفهمید که تا ۱۰۰ روز دیگه حتما ۷۰ درصد رو میزنم(البته به تلاشتون هم بستگی داره که پاکار باشید)
                  موفق باشید

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

2

خیلی حال روحیم بده

Nrjs DN آفلاین
                    Nrjs DN آفلاین
                    Nrjs D

Venus Svsvhjwnssh سلام
                    تاپیک انگیزه @Dr-baharan رو بخون

Nrjs DN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Nrjs DN Nrjs D

Venus Svsvhjwnssh سلام

Nrjs DN آفلاین
                      Nrjs DN آفلاین
                      Nrjs D

Nrjs D در شروع از بهمن 💔💔💔😭 گفته است:

Venus Svsvhjwnssh سلام

از بهمن شروع کردن و رتبه 3 رقمی اوردن

0
                      • Romi_frR آفلاین
                        Romi_frR آفلاین
                        Romi_fr
                        تجربی

بسته به نگاه شما داره فقط ، خیلی ها تونستن با ۶ ماه بکوب خوندن رتبه زیر هزار بیارن . نمیگم الان میخونی رتبه تک رقمی میشی تو شیش ماه ، امید الکی نمیدم ولی باور کن میتونی رتبه سه رقمی یا اگه تلاش زیدآبادی بکنی حتی دو رقمی بیاری . آنقدر تا امید نباش و یه حرکتی بکن ، حتی اگه یک میلیونیوم درصد بعد تلاشت نتونی نتیجه بگیری اون چیزی که میخوای حداقل از خودت بدت نمیاد ، میگی من تلاشم رو کردم . اگه یه برنامه تروتمیز بنویسی و شروع کنی میتونی رتبه ی خوبی بیاری‌.
                        حتما حتما حتمااااا اگر جدی قصد داری شروع کنی بی بهانه برو و شروع از نو آلا رو ببین . بهت یاد میده چطور از این زمان کم بهترین بازدهی رو داشته باشی .
                        دیگه ام نگو که آره همه سه سال خوندن من نمیرسم و اینا ، پاشو یا علی بگو شروع کن جای این حرفا .‌با ۵ ماه درست درس خوندن ببین از چند نفر که از دهم شروع کردن جلو میزنی 😉

2

خیلی حال روحیم بده

Asmaa KianiiA آفلاین
                          Asmaa KianiiA آفلاین
                          Asmaa Kianii
                          دانش آموزان آلاء

Venus Svsvhjwnssh از الان اگه بخوایی میشه ولی اراده پشتکار تلاش روحیه می خواد
                          از الان هر روز رو که از دست بدی به اندازه دو روز تایم تلف شده
                          پس یا شروع کن بخون از همین لحظه نه5دقیقه دیگه
                          یا کلا این 5 ماه رو تلف نکن یه چیز دیگه یه کار تفریح یه شغل رو شروع کن

1

@dr-reza-0 راس میگید؟ 😭😭 ینی میشه من تا حالا اصلا کنکوری کار نکردم و تست اینا نزدم
                            ممنون که امید دادید بهم و نظر گذاشتید 😞🙏🌻🌹

Dr. Reza 0D آفلاین
                            Dr. Reza 0D آفلاین
                            Dr. Reza 0
                            دانش آموزان آلاء

Venus Svsvhjwnssh

بهت قول میدم اگه تا کنکور روزی ۸ ساعت بخونی خیلی راحت میشه

0
                            • Dr. Reza 0D Dr. Reza 0

Venus Svsvhjwnssh

بهت قول میدم اگه تا کنکور روزی ۸ ساعت بخونی خیلی راحت میشه

Venus Svsvhjwnssh
                              دانش آموزان آلاء

@dr-reza-0 ممنون ازتون خیلی امیدوارم کردید🌹💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Asmaa KianiiA Asmaa Kianii

Venus Svsvhjwnssh از الان اگه بخوایی میشه ولی اراده پشتکار تلاش روحیه می خواد
                                از الان هر روز رو که از دست بدی به اندازه دو روز تایم تلف شده
                                پس یا شروع کن بخون از همین لحظه نه5دقیقه دیگه
                                یا کلا این 5 ماه رو تلف نکن یه چیز دیگه یه کار تفریح یه شغل رو شروع کن

Venus Svsvhjwnssh
                                دانش آموزان آلاء

Asmaa Kianii ممنون از نظرتون🌹🌻

Asmaa KianiiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Romi_frR Romi_fr

بسته به نگاه شما داره فقط ، خیلی ها تونستن با ۶ ماه بکوب خوندن رتبه زیر هزار بیارن . نمیگم الان میخونی رتبه تک رقمی میشی تو شیش ماه ، امید الکی نمیدم ولی باور کن میتونی رتبه سه رقمی یا اگه تلاش زیدآبادی بکنی حتی دو رقمی بیاری . آنقدر تا امید نباش و یه حرکتی بکن ، حتی اگه یک میلیونیوم درصد بعد تلاشت نتونی نتیجه بگیری اون چیزی که میخوای حداقل از خودت بدت نمیاد ، میگی من تلاشم رو کردم . اگه یه برنامه تروتمیز بنویسی و شروع کنی میتونی رتبه ی خوبی بیاری‌.
                                  حتما حتما حتمااااا اگر جدی قصد داری شروع کنی بی بهانه برو و شروع از نو آلا رو ببین . بهت یاد میده چطور از این زمان کم بهترین بازدهی رو داشته باشی .
                                  دیگه ام نگو که آره همه سه سال خوندن من نمیرسم و اینا ، پاشو یا علی بگو شروع کن جای این حرفا .‌با ۵ ماه درست درس خوندن ببین از چند نفر که از دهم شروع کردن جلو میزنی 😉

Venus Svsvhjwnssh
                                  دانش آموزان آلاء

Romi_fr خیلی ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید، دمتون گرم🌹💚

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • Nrjs DN Nrjs D

Nrjs D در شروع از بهمن 💔💔💔😭 گفته است:

Venus Svsvhjwnssh سلام

از بهمن شروع کردن و رتبه 3 رقمی اوردن

Venus Svsvhjwnssh
                                    دانش آموزان آلاء

Nrjs D چشم ممنونم🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Hhh HhH Hhh Hh

Venus Svsvhjwnssh
                                      کی گفته دیره؟😐
                                      ی سوال اگه الان نا امید بشید و بذاریدش برای سال دیگه ، میخواید تو این بازه از زمان چیکار کنید؟
                                      در مقابل خیلیای شما که خیلی زود شروع کردن ؛ خیلیا هم هستن که این موقع ها تازه ب خودشون اومدن و دارن شروع میکنن. و سال های قبل هم شروع کردن و تونستن(دیدم که میگم) و بودن باز کسایی که زودترم شروع کردن ولی رتبشون از اونایی که دیر شروع کردن کمتر شده
                                      مثال ها زیاده. خودتون رو با کسی مقایسه نکنید......
                                      همین دوره شروع از نو رو ببین. عالیه👌🏻
                                      نقشه راه کلی بهت میده. و استرست رو کم میکنه و میفهمید که تا ۱۰۰ روز دیگه حتما ۷۰ درصد رو میزنم(البته به تلاشتون هم بستگی داره که پاکار باشید)
                                      موفق باشید

Venus Svsvhjwnssh
                                      دانش آموزان آلاء

Hhh Hh ممنون از راهنمایی تون، بله درسته 🌹🌹💚

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • z GheibiZ z Gheibi

Venus Svsvhjwnssh مقایسه نکن
                                        خیلیا هستن اسما خیلی کارا کردن اصلا از ششم ابتدایی درس خوندن
                                        کنکور مسابقه خودته با خودت
                                        صندلی دانشگاه هم یکی دو تا نیست که با تو و دوستات پر بشه
                                        همین چندماه را تلاشتو بکن یک عمر بهرش را ببر و به خودت افتخار کن که تمام تلاشتو کردی و مطمئنا نتیجه میگیری

Venus Svsvhjwnssh
                                        دانش آموزان آلاء

z Gheibi بله درسته ممنون از شما🌹🌹🌻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

Hhh Hh ممنون از راهنمایی تون، بله درسته 🌹🌹💚

Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh Hh

Venus Svsvhjwnssh
                                          خواهش میکنم🙏🏻

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه