7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
بیگانه خوار های بــــــافتی (لطفا کمک کنید)
-
سلام دوستان گل آلایی لطفا این فیلم رو ببینید :
ad53e080-96e5-4735-8b52-55b6121aa2a1-Rec 0026.mp4و حالا اینجارو ببینید
این کتاب مال امساله ( سال تحصیلی 1400-1401 ) و اینجا به طور کلی گفته درشت خوار چرا بافتیشو نگفته ؟؟؟ اخه اینجوری که نوتروفیل هم درشت خوار حساب میشه دیگه .
-
-
-
@allen-gamer سلام
ببینید
اولا شما درشت خوار و بیگانه خوار رو قاطی کردید/ ما کلا ۴ نوع بیگانه خوار داریم که یکیش درشت خوار ( ماکروفاژ) میشه
دو / کتاب درسی امسال ، کار رو خیلی راحت کرده و کلا میگه درشت خوار / خب این چه کاریه ک اینو به بقیه بیگانه خوار ها بچسبونیم ؟!
سه / اصن مگه درشت خوار خونی هم داریم که میگی « درشت خوار بافتی»؟
چهار / فیلمی که از آقای موقاری گذاشتید اشتباهه حتی طبق همون کتاب پارسال / چونکه نوتروفیل هم نوعی بیگانه خوار بافتی محسوب میشه
ولی خب اصن شما کاری ب کتاب پارسال نداشته باشید / کتاب کنکور ۴۰۱ و کتاب ۴۰۲ واضح میگه درشت خوار (ماکروفاژ)
-
hamed bagheri 0 نظر منم همینه
-
@allen-gamer
اولا که نوتروفیل نوعی بیگانه خوار یا فاگوسیته که در خون وجود دارد و در مواقع نیاز از خون خارج میشه
دوما هیچ فرقی نداره چه بگه درشت خوار چه بگه بیگانه خوار های بافتی در هر دو صورت ماکروفاژ ها فقط در خارج از خون یافت میشن -
@alzahra-daftar در بیگانه خوار های بــــــافتی (لطفا کمک کنید) گفته است:
@allen-gamer
اولا که نوتروفیل نوعی بیگانه خوار یا فاگوسیته که در خون وجود دارد و در مواقع نیاز از خون خارج میشه
دوما هیچ فرقی نداره چه بگه درشت خوار چه بگه بیگانه خوار های بافتی در هر دو صورت ماکروفاژ ها فقط در خارج از خون یافت میشناین کتاب مال سال ۹۹ هستش و توی توضیح شکل صفحه ۷۱ واژه درشت خوار به کار رفته
-
@allen-gamer سلام دوست عزیز
نوتروفیل درشت خوار نیست.
منظور از درشت خوار ماکروفاژه.
اون بیگانه خوار هستش که هم نوتروفیل هم مونوسیت که بعد از دیاپدز به(ماکروفاژ و دارینه ای) تبدیل میشه و همچنین ماستوسیت ها هستن.
بیگانه خوارهای بافتی هم میشن دارینه ای،ماکروفاژ یا همون درشت خوار و ماستوسیت. -
@alzahra-daftar آخه مگه درشت خوار خونی هم داریم ما؟!
چه وضعیه این کتابا...
بعد میگن مولف گفته درسته حتما درسته دیگه...شومپتا -
hamed bagheri 0 m h 2 @Alzahra-Daftar Milad Asgari
از همتون ممنونم ، متوجه شدم .
-