تشکر ویژه از سازمان سنجش به خاطر حذفیات زمین شناسی
-
هر چی فکر کردم دلم نیومد از سازمان سنجش و ریاست محترم ، بخاطر حذفیات زمین شناسی به ویژه صفحه ۱۱۸ تشکر نکنم
واقعا بار سنگین و عظیمی از دوش دانش آموزان برداشته شد چه در درس زمین شناسی و چه درس زبان :

صفحه ۱۱۸ :

-
هر چی فکر کردم دلم نیومد از سازمان سنجش و ریاست محترم ، بخاطر حذفیات زمین شناسی به ویژه صفحه ۱۱۸ تشکر نکنم
واقعا بار سنگین و عظیمی از دوش دانش آموزان برداشته شد چه در درس زمین شناسی و چه درس زبان :

صفحه ۱۱۸ :

hamed bagheri 0 شاید در قبال حذف تشریح مغز قابل بخشش باشه😂
-
😐😂😂
-
👌😑حذفیاتشون به درد خودشون میخوره
-

صفحه ۱۱۸ :

hamed bagheri 0 دیدی بخشایی که تو کتابا زده داخل ارزشیابی نمیاد زده حذف
-
hamed bagheri 0 شاید در قبال حذف تشریح مغز قابل بخشش باشه😂
Sara_R ولی این بخش خونده بشه خ ب نفع خودمونه خ از چیزا برامون روشون میشه
-

صفحه ۱۱۸ :

hamed bagheri 0 اصلاااا خودشونووو کشتننن خب چیزایی که بلد بودیمو برداشتن حذف کردن😂یکی بگه احتمال رو حذف کنن😂
-

صفحه ۱۱۸ :

hamed bagheri 0 :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خیلی بهشون زحمت دادیم امیدوارم روزی روزگاری جبران کنیم این حجم از زحمت رو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
هر کی اعتراض داره میتونه جمع کنه بره😁😁
بره اون جاهایی که رفاه و آرامش داره
والا😆😆😆