تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401
-
سلام
گزینه های علاقه مندی به پیام نور و غیرانتفاعی رو الان فعال کنیم بهتره یا همون موقع انتخاب رشته؟فرقی نداره؟
@دانش-آموزان-آلاءfhdh bdhd در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
سلام
گزینه های علاقه مندی به پیام نور و غیرانتفاعی رو الان فعال کنیم بهتره یا همون موقع انتخاب رشته؟فرقی نداره؟
@دانش-آموزان-آلاءالان بزنید راحت شید. نذارید برای آخر
ممکنه یادتون بره، عجلهای بشه اذیت شید، شبا خواب بدشو ببینین که یادتون رفته حتی -
%(#ff0000)[کد منطقه و دیپلم و ...]
طی روند ثبتنام ازتون میخوان یکسری کد وارد کنید. برای این که خیالتون راحت باشه کدها درست هستن از لینکهای زیر استفاده کنید:
کد منطقه آموزش و پرورش
کد دیپلم
کد محل اشتغال
کد استان
کد بخش
کد پیگیری اتباع غیر ایرانیmonirs سلام ببخشید کد منطقه اموزش پرورش چیه از کجا باید بفهمم منطقه چندیم؟
️
-
monirs
سلام خسته نباشید
من چند روز پیش کارت اعتباری رو خریداری کردم ولی فقط کارت مربوط به رشته تجربی رو خریدم
الان به این نتیجه رسیدم که میخوام کنکور زبان رو هم شرکت کنم.
باید چکار کنم توی ثبت نام
هنوز ثبت نام رو انجام ندادم برا تجربی@دانش_آموزان_آلاء
Reza Estendi در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs
سلام خسته نباشید
من چند روز پیش کارت اعتباری رو خریداری کردم ولی فقط کارت مربوط به رشته تجربی رو خریدم
سلام
موقع ثبت نام کنکور تجربی، یه جا هست که باید تیک بزنید و علاقهتون به شرکت در کنکور زبان خارجی رو اعلام کنید. یادتون نره سریال کنکور زبان رو خریداری کرده باشید.(همون 75هزار تومانی که توضیح داده بودم بالاتر) -
monirs
سلام خسته نباشید ببخشید دانش آموزان باید تاریخ اخذ دیپلم رو کی وارد کنن؟Mery Stetar در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs
سلام خسته نباشید ببخشید دانش آموزان باید تاریخ اخذ دیپلم رو کی وارد کنن؟تقریبی بزنین 31 خرداد 1401
مشکلی ایجاد نمیکنه -
سلام برای من که خرداد امسال دیپلم گرفتم و تو تیر 18 ساله شد باید کد چند نظام وظیفه رو بزنم
-
%(#ff0000)[فردا]، %(#0009ff)[یکشنبه]، %(#ff00ea)[17 بهمن ماه] %(#00ff04)[ساعت 12 شب] %(#00ffee)[مهلت ثبتنام] کنکور 1401 %(#7d05a1)[تموم میشه].
کسی جا نمونه بچهها
monirs سلام و عرض ادب
ببخشید عذر میخوام،من دو سوال داشتم
یکی اینکه تایید نهایی ثبت نام چه موقع هست؟برای من یک پیامک با دو کد۷و۱۲رقمی و یه pdf اومد ،یعنی دیگه تمامه؟(خیلی وسواس گرفتم سر این موضوع که ثبت نام انجام شد یا نه)
و دومی اینکه حتما پیام نور رو هم بزنیم؟من رشته ریاضی ام...چون من هفته پیش ثبت نام کردم ،الان امکان ادیت هست؟ -
سلام برای من که خرداد امسال دیپلم گرفتم و تو تیر 18 ساله شد باید کد چند نظام وظیفه رو بزنم
علی طهماسبی در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
سلام
متولد چه سالی هستین؟ قبل از 18 سالگی دیپلم گرفتید یا بعد از 18 سالگی؟ -
monirs سلام و عرض ادب
یکی اینکه تایید نهایی ثبت نام چه موقع هست؟برای من یک پیامک با دو کد۷و۱۲رقمی و یه pdf اومد ،یعنی دیگه تمامه؟(خیلی وسواس گرفتم سر این موضوع که ثبت نام انجام شد یا نه)
و دومی اینکه حتما پیام نور رو هم بزنیم؟من رشته ریاضی ام...چون من هفته پیش ثبت نام کردم ،الان امکان ادیت هست؟Ahmad Nezami در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs سلام و عرض ادب
و دومی اینکه حتما پیام نور رو هم بزنیم؟من رشته ریاضی ام...چون من هفته پیش ثبت نام کردم ،الان امکان ادیت هست؟سلام مهندس. آره امکان ویرایش تا آخرین روزی که مهلتِ ثبتنام هست (یعنی 20ام بهمن) وجود داره.
اون کدها چی هستن؟ جلوشون چی نوشته؟ بهم بگو تا بهتر بتونم راهنماییت کنم. یا یه عکس بفرست اینجا و کدها رو مخدوش کن تا بهت بگم.
اگر ثبتنامت رو درست انجام داده باشی یه شماره پرونده 7 رقمی و یه کد رهگیری 16 رقمی برات اس ام اس میشه.
پیام نور رو هم بزن برای محکم کاری. اگر خواستی سالهای بعد دوباره کنکور بدی میتونی پیام نور رو ثبتنام کنی و مرخصی بگیری و برای معافیت به کارت میاد.(حداقل کاربردش اینه) -
Ahmad Nezami در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs سلام و عرض ادب
و دومی اینکه حتما پیام نور رو هم بزنیم؟من رشته ریاضی ام...چون من هفته پیش ثبت نام کردم ،الان امکان ادیت هست؟سلام مهندس. آره امکان ویرایش تا آخرین روزی که مهلتِ ثبتنام هست (یعنی 20ام بهمن) وجود داره.
اون کدها چی هستن؟ جلوشون چی نوشته؟ بهم بگو تا بهتر بتونم راهنماییت کنم. یا یه عکس بفرست اینجا و کدها رو مخدوش کن تا بهت بگم.
اگر ثبتنامت رو درست انجام داده باشی یه شماره پرونده 7 رقمی و یه کد رهگیری 16 رقمی برات اس ام اس میشه.
پیام نور رو هم بزن برای محکم کاری. اگر خواستی سالهای بعد دوباره کنکور بدی میتونی پیام نور رو ثبتنام کنی و مرخصی بگیری و برای معافیت به کارت میاد.(حداقل کاربردش اینه)monirs تشکر
آره دقیقا
گفته :
آزمون سراسری سال ۱۴۰۱
شماره پرونده:عدد ۷رقمیه
کدپیگیری:عدد ۱۲ رقمیه
بعد هم تاریخ و ساعت ثبت نام رو زده
آها...پس باز خوب شد تمدید کردن من برم حداقل پیام نور و بزنم
-
monirs
سلام خسته نباشید
سلام
موقع ثبت نام کنکور تجربی، یه جا هست که باید تیک بزنید و علاقهتون به شرکت در کنکور زبان خارجی رو اعلام کنید. یادتون نره سریال کنکور زبان رو خریداری کرده باشید.(همون 75هزار تومانی که توضیح داده بودم بالاتر)monirs
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
دانشگاه آزاد چطوریه شرایط ش ؟
آزمون جدا داره؟
با کنکوره؟؟
چطوریاس؟ -
monirs
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
آزمون جدا داره؟
با کنکوره؟؟
چطوریاس؟ -
monirs
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
آزمون جدا داره؟
با کنکوره؟؟
چطوریاس؟Reza Estendi در تاپیک راهنمای ثبتنام کنکور سراسری 1401 گفته است:
monirs
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
آزمون جدا داره؟
با کنکوره؟؟
چطوریاس؟خواهش میکنم.
نه آزمونش جدا نیست. کنکور همین یدونست که تیر ماه شرکت میکنیم. با کنکور داریم بیکنکور(پذیرش براساس سوابق تحصیلی) رو هم داریم.
تعدادی از رشتهها مثل دندان و دارو و پزشکی و ... باید کد رشته رو توی همون 150 انتخاب وارد کنیم و فرقی نداره آزاده یا روزانه اما سایر رشتهها رو از سایت دانشگاه آزاد و مجزا از اون 150 تا میتونیم انتخاب کنیم. -
monirs
خیلی ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم:
آزمون جدا داره؟
با کنکوره؟؟
چطوریاس؟خواهش میکنم.
نه آزمونش جدا نیست. کنکور همین یدونست که تیر ماه شرکت میکنیم. با کنکور داریم بیکنکور(پذیرش براساس سوابق تحصیلی) رو هم داریم.
تعدادی از رشتهها مثل دندان و دارو و پزشکی و ... باید کد رشته رو توی همون 150 انتخاب وارد کنیم و فرقی نداره آزاده یا روزانه اما سایر رشتهها رو از سایت دانشگاه آزاد و مجزا از اون 150 تا میتونیم انتخاب کنیم.monirs ممنون