سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و میخوام دوباره کنکور بدم به کمکتون نیاز دارم
-
Shiva Hosseini 0
قربونت کاری نکردم که
ببین بنظر من همون ویدئوهارو اگر حتی برای قبل هستش ببین، چون اصل موضوع همینه فوقش یه تیکه های کوچیکی هرسال عوض شده باشه، بعد که نگاه کردی خودت برو از روی کتاب چک کن، اون قسمت هارو تصحیح کن. -
سلام وقتتون بخیر
من دهمم با اقای موقاری میرم جلو ما تو کتابمون فقط حذفیات داشتیم یعنی خیلی از مطالبی که تو فیلم های ایشون هست حذفشون کردن ولی چیزی اضافه نکردن
برای فیزیک که من با اقای یاری میبینم
شیمی با اقای گودرزی
ریاضی هم با اقای لکستانی
دوره شروع از نو آلا هم خیلی خوب هست من با اینکه دهمم ولی دارم میبینم یکسری از نکاتشون به درد منم میخورد که من نمیدونستم اونارو -
Gharibe Gomnam مرسی از راهنماییت🥰
-
bahar mohammadi 0 وایی عزیزم مجددا مرسی از پیشنهادت خیلی این ویدیو های مشاوره ایی خوب بودن، خیلی خیلی خوببب🥺🥺🥺️️️
-
Shiva Hosseini 0 خواهش میکنم کاری نکردم که
خوشحالم مفید بوده براتون
ان شاءالله به اون چیزی که میخواین برسین -
Shiva Hosseini 0 والا از بس که منابع زیادن من خودمم گیج شدم سرش ولی شیمی اگه یکم سطح بالا میخوای که تستی تر بگن آقاجانی و بابایی و مرادی بین این ۳ تصمیم بگیر از آلا هم که پویان نظر هم خوبه ولی برای سطح ضعیفه بیشتر مخصوصا صفر تا صدشون که بیشتر تشریحی میگن در کل عالیه واسه عربی هم اگه خواستی وقتتو خیلی نگیره ویدیوهای صفر تا صد پدرام علمیرادی رو ببینی خوبه برای آلا اگه برای موسسات دیگه هم میخوای که تستی تر بگن ولی پولین میتونی فلاح جامعشو بگیری قواعد عربیو خیلی خوب جا میندازه برات و البته واعظی هم خوبه ولی یکم سطح بالا درس میده شاید اذیت شی البته اگه بیشتر سبک ترجمه راحت تری حل تستا واعظی ترجمه رو بهتر میگه و فلاح قواعد بهتر میگه برای ادبیات هم که میتونی جعفری ، یکتا یا از آلا ببینی اوکیه ولی کتابای ادبیات مبحثی هامون سبطی برای شروع از صفر خوبن شبیه نشر الگوئن ولی تستاش کمتره بیشتر تمرکز کتاب روی آموزش مفهومی از صفره برای زبان اگه میخوای از صفر بگین استاد قریشی کلاسینو هست خوبه اگه یکم سطحت بالاتره کیاسالار و زینعلی هم خوبه باز تست بکن خودت ببین با کدوم راحت تری برای ریاضی هم که همش حبف از آریان حیدری هست و بس گرچه من خودمم هنوز نفهمیدم سر این روشای خاصش آسیب نبینیم سر کنکور چونکه روشاش تکنیکیه بخاطر همین برای زیست هم که موقاری عالیه میتونی حنیف یا عمارلو هم ببینی البته تدریس حتیف بهتره و جزوه عمارلو بهتره باز ببین با کدوم راحت تری یکیو انتخاب کن البته ترجیحا از دیدن فیلم آموزشی زیاد اجتناب کن و سعی کن نکاتو و آموزش رو از تستا و جوابشون با مرور کردن یاد بگیری و اصل کارت کتاب درسی باشه بلا شک کتاب ها های جامع زبان خیلی سبز برات خوبه اگه تقرببا متوسط هستی و اگا دهم و یازدهم اوکی هستی و فقط در حد مرور میخوای کنی پایه رو شهاب اناری جامعش بهتره چونکه با ۵۰۰ تا تست مایه رو جمع کرده ولی کتاب کیاسالار سعی کرده توازنو رعایت کنه همه بخشا ولی اناری بیشتر پایه رو مرور کرده اگه زبان سطح بالاتر خواستی میتونی آیکیو بگیری اونم عالیه و برای کلوز و ریدینگ اگه ضعیفی ) و از متن نترسیم ( کیاسالارو بگیر عالیه دبیر زبان هم که گفتم بهت سوال دیگه داشتی بپر س البته من خودم ۱۱ تجربیم اینا بیشتر حرفاییه که شنیدم از این و اون و افراد معتبریم بودن مشاورای درست حسابی باز سوالی داشتی بپرس شیمی هم اگه وقت داری مبتکران تک پایه ها ترجیحا ۱۰ و ۱۱ رو تک جلدی بگیر دوازدهم دو جلد ولی اگه وقتت محدوده همون خیلی سبز بزن بعدش بیا جامع خیلی .سبز یا میکرو ببین با کدوم راحت تری البته آیکیو هم عالیه ولی اگه میکرو کار کردی آیکیوی جامع شیمی نگیر جون شبیه همن برای فیزیک اگه خیلی ضعیفی یا ضعف داری بیا کتابای آمدزش شگفت انگیز فیزیک شهریایری تگ پایه رو با دقت بخون لذت میبری از بیزیک البته اگه وقتت محدوده و فیزیکت خوبه بیخیال این کتاب شو بیشتر برو سراغ کتاب تستای چالشی تر مثل میکرو و نشر الگو البته تست خیلی سبز سطح متوسطه برای شروع خوبه اون کتاب شهریاری که گفتم بیشتر درسنامه محوره و تستش کمتره ولی راهت میندازه برایی فیزیک البته وقت گیره دبیر فیزیک هم که آلا دبیرای مختلفش هست که خیلی اطلاعات ندارم ولی یحیوی مفهومی تدریس میکنه خوبه و دبیرای دیگه هم هستن مثل نوگنده کلاسینو البته اگه خیلی ضعیفی اولویت اولت کتاب درسی بعد بیا سر دبیرا خلاصه که از اول پایتو بساز بعد بیا منابع سخت تر مغرور نشی یهو منبع سخت بگیری . بدبخت کنندس خلاصه که سوال دیگه هم داشتی بپرس ببخشید بابت غلط املاییا نصف کیبوردم صفحه رو گرفته نمیتونم درست تصحیح کنم متنو و اینکه ببخشید طولانی شد و جمله بندیم افتضاح بود خواستم سریع یه طومار رو بنویسم برات البته برای دینی اگه خیلی ضعیفی اول کتاب درسیو چند دور بخون بعد بیا تستای میکرو یا خیلی سبزو بزن بستگی به خودت داره راستی ندیدم رشتت چی بودا دبیرایی مثل هندسه و حسابان و اینا هم آلا خوبه و دبیرای کلاسینو و تاملند باز پرس و جو کن اگا انسانی هستی که دبیرای کلاسسینو و تاملتد خوبن ولی ترجحا ۳ تا درس کلاس اموزشی بیشتر نگیر بیشتر بیا نکته تستا رو بگیر یا اصلا واسه خودت کار کنی خودخوان بودن بهتره وقتت هم کمتر تلف میشه وسواس مطالعاتیم نداشته باش و کمش کن عه یادم اومد رشتت تجربیه پس هیچی اینایی که گفتم رعایت کن موفق باشی
-
Amirmahdi Mostafaei خیلی لطف کردین واقعا، مرسی بابت وقتی که گذاشتین و مطالب کاربردی و کاملی که گفتین
-
Amirmahdi Mostafaei
ماشاءالله
خسته نباشید -
Reyhaneh Moradi عزیزم یه سوال دیگه انگار یک استاد زیست دیگه هم تو آلا هست،آقای ذبحی، ایشون چجور هست تدریسشون، تا حالا تدریس ایشون رو دیدین؟
-
Shiva Hosseini 0
راستش من خودم ویدئوهاشون رو میبینم یکم خوابم میگیرهآقای موقاری رو ترجیح میدم
ولی بازم خودت یه نگاه بنداز شاید از تدریسشون راضی بودی
ولی خب آقای موقاری نکات مهم رو سریعتر و واضح تر میگن. -
Shiva Hosseini 0
سلام
زیست :استاد موقاری
ریاضی:استاد لکستانی .استاد ثابتی
شیمی:استاد پویان نظر
فیزیک :استاد کازرانیان هستن فقط
حرکت شناسی استاد طلوعی هم هست
اینا دوره های صفر تا صد هستن -
bahar mohammadi 0 این کلا ده دقیقه طول نگشید نوشتنش بخاطر همین جمله بندیم افتضاحه کلا به طومارنویسی و طومار خوانی علاقه دارم
-
Shiva Hosseini 0 من یکم دیدم خیلی راضی نبودم البته نه که دبیر بدی باشن ولی اگه میخوای جدی نتیجه بگیری بین موقاری یا حنیف عظیمی تدریسشون یکیو انتخاب کن اگه برات جزوه توی درس زیست اهمیت داره کلا با عمارلو پیش برو چون جزوش کامل تره نسبت به بقیه ولی اصل کار زیست همین کتاب درسیه جایی که نفهمیدی فیلم ببینی بعدش تست
-
Reyhaneh Moradi
دقیقاااا
انرژی و قدرت بیان اقای موقاری خیلی قوی هست -
@fargol-sh من زیست آقای موقاری
شیمی صفر تا صد استاد صنیعی
فیزیک صفر تا صد کارزاریان
ریاضی امینی راد -
Shiva Hosseini 0 سلام اگه مالی مشکل ندارین یا می تونین تلگرام ببینین من اینارو برای این 5 ماه تا کنکور 1401 می گم زیست حنیف عظیمی ببین قشنگ بعد تست بزن دور بر موقاری نرو حنیف خیلی بهتره ریاضی ثابتی آرش یا صفر تا صد ببین فیزیک اول سعی کن خودت بخونی نشد همایش یا یه چیز خلاصه ببین که چون تو ریاضی و فیزیک تست تست زیاد خوبه نیاز هم نیست از تست سخت شروع کنین همون آسونارو قشنگ یاد بگیریین بعد شیمی فیلم تو این زمان فیلم نبیین خودت بخونی بهتره عمومی ها هم نمی دونم اما عربی قسمت ترجمه هر استادی خواستی ببین دستت بیاد چه باید کرد همین 40 درصد کنکوره اینم بگم دیگه الان تو ادبیات دنبال دستور زبان نرو وقتش نیست بقیشو بزنین بهتره لغت قرابت آرایه زیست موقاری رو حتما با حنیف مقایسه کن زیاد هم دور بر فیلم دیدن نباش فیلم ها رو هم با دور تند ببین جزوه بی جزوه ننویس جزوه می خوای چیکار یه کاغد خودکار بزار نکته ی خاصی بود بنویس تمیز کاری هم نکن زیاد شد دیگه بسه
-
Shiva Hosseini 0
ریاضی رو عوض کنین اقاثابتی بهترن از نظر من
شیمی استاد صنیعی عالیه -
این پست پاک شده!
-
Alireza abdi ببخشید به نظرتون اگر بخوام کل راه رو بدون فیلم دیدن و با خوندن از روی کتاب های کمک آموزشی و تست زیاد تر برم جلو خوبه، چون احساس میکنم بیشتر باید تست زد حتی اگر غلط تست خیلی خوب ذهن رو درگیر میکنه و مطلب رو انتقال میده، ولی بازم گفتم شاید اول باید درست حسابی مطلب رو یاد بگیرم و اگر کسی توضیح بده برام مثل ویدیو ها شاید بهتر باشه؟؟!!
-
Shiva Hosseini 0
ببین با چی راحت تر میکنی با اون جلو برو