فیزیک ..نوسان
-
سلام بچه ها یه سوال از نوسان هس گفته نوسانگر ساده ای بر محور ایکس با دامنهA نوسان میکند اگر نوسانگر در لحظه ی t1=3 در مکان x=+A و در لحظه t1=7 در مکان x=_A باشد بزرگترین دوره ی این حرکت چند ثانیه است؟
1)8
2)4
3)16
4)24 -
سلام بچه ها یه سوال از نوسان هس گفته نوسانگر ساده ای بر محور ایکس با دامنهA نوسان میکند اگر نوسانگر در لحظه ی t1=3 در مکان x=+A و در لحظه t1=7 در مکان x=_A باشد بزرگترین دوره ی این حرکت چند ثانیه است؟
1)8
2)4
3)16
4)24Fateme Shahriari
فک کنم گزینه یک بشه -
Fateme Shahriari
فک کنم گزینه یک بشه@سمیه-صادقلو
خب چجوری؟راه حلشو بلد نیسم -
@سمیه-صادقلو
خب چجوری؟راه حلشو بلد نیسمFateme Shahriari
چون گفته بیش ترین T بنابراین به این صورت در نظر می گیریم که نوسانگر بدون هیچ تغییر جهتی مستقیما از +A به -A رفته. که این زمان برابر T/2 هست پس:
t1-t2=4 _____ و T/2=4 ______ و T=8 -
Fateme Shahriari
چون گفته بیش ترین T بنابراین به این صورت در نظر می گیریم که نوسانگر بدون هیچ تغییر جهتی مستقیما از +A به -A رفته. که این زمان برابر T/2 هست پس:
t1-t2=4 _____ و T/2=4 ______ و T=8AD Es مرسی💓🍃
-
1)8
2)4
3)16
4)24Fateme Shahriari در فیزیک ..نوسان گفته است:
1)8
2)4
3)16
4)24ببین از مثبت آ تا منفیه آ میشه نصف دوره که تو چهار ثانیه طی کرده خب دوبرابرش میشه هشت که زمان کل دوره است
-
AD Es مرسی💓🍃
Fateme Shahriari
خواهش می کنم. -
Fateme Shahriari
خواهش می کنم.AD Es 🍃🌹
-
1)8
2)4
3)16
4)24 -
@alzahra-daftar مچکرم🌹🍃
-
@alzahra-daftar مچکرم🌹🍃
Fateme Shahriari
خواهش