شمایی که برنامه مینویسی...!!!
-
سلام به همه
حقیقتش من برای خودم برنامه مینویسم ولی یه مدت به صورت هفتگی نوشتم دیدم خیلی نمیتونم باهاش بسازم به صورت روزانه برنامه هامو مینویسم
ولی خب یه برگه دارم که توش دقیقا مشخص میکنه مثلا توی امروز چقدر تست زدم چقدر درس خوندم کدوم درس رو خوندم یه جدول هست...
به نظرتون مشکلی نداره من به صورت روزانه مینویسم؟
@دانش-آموزان-آلاء -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۶ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam هدف گذاری دو هفته رو که برنامه آزمون داره بهت میگه
تو برای یک هفته برنامه ریزی کن
اگر برنامه هفته اولت موند
هفته دوم، اول برنامه هفته اولت رو تموم میکنی بعد میری سراغ برنامه های هفته دوم
روتین اختصاصی که زیست واسه تجربی باید باشه همیشه
عمومیا هم سعی کن روی ضعف هات کار کنی و موضوعی کار کن مثل: قرابت ادبیات، آرایه ادبیات، ترجمه عربی، تحلیل صرفی عربی، گرامر زبان و غیره اینا رو بسته به اینکه چه مدت یادگیریش طول میکشه براش به مدت یک هفته تا ده روز یا بیشتر برنامه ریزی کن
یه چی مثل ریدینگ زبان مثلا هفته ای ۴ شب بذار به نظرم چون نمیشه گفت تو یه بازه زمانی درست میشه، به مرور و کم کم باید دستت بیاد -
zahra zhalehpour دانش آموزان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam خب پس این همه نگرانی و ناراحتی نداریم تو تلاشت رو بکن همینکه از الان خودتو کنکوری میدونی و دنبال راه حل هستی خیلی خوبه و باید خوشحال باشی
-
maryam111
من یه جمعبندی بکنم
پس اینجوری شد که من ترم دوم رو با برنامه آزمون پیش برم و تستی و کنکوری بخونم ولی ترم اول رو درحد مدرسه و امتحاناتش بخونم
تو عید و تابستون قشنگ ترم اول رو تستی بخونم
اهان یه سوال دیگه الان خودتون هستین گفتم بپرسم دیگه نزارم واسه تابستون
تابستون که دهم رو کامل خوندم انشاءالله خواستم یازدهم رو شروع کنم برای دهم کتاب جامع تست بزنم یا همون کتابای هر درس رو جدا -
maryam111
الان واسم یه سوال پیش اومد
دوازدهمیا چجوری هم دهمو هم یازدهمو هم دوازدهمو تست میزنن -
maryam111
اهااان که اینطور
بعد من فیلمهای آلارو میبینم اونا بعد هررمبحث تست میزنن پس من اون تست های ترم اول رو نبینم؟ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam چرااااا واسه امتحاناتت که بخووون
ولی تستی خوندن و کنکوری خوندن رو بذار واسه تابستون
الان کم کم تا روز امتحاناتت بخون که معدلتم خیلی کم نشه -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بله من دیدم اینا رو
خب تو که دوره ها رو نگاه میکنی خواهشا پس به کار بگیر این نکته ها رو و انقدر حرص نخور -
یعنی الان هیچ تلاشی واسه ترم اول نکنم؟
-
maryam111
شماهم میبینید؟
من هردوتا دوره رو دارم باهم میبینم -
maryam111
دیگه فکرکنم این بحث کنکور و تاثیر معدل به گوش شماهم خورده باشه اون یه طرف
از یه طرف من درحالت عادی مثلا ادبیات ۱۹.۵ میشدم خانواده میگفتن چرا ۱۹.۵ شدی
حالا ترم اول دوتا ۱۶ یه ۱۷ ۳ تا ۱۸ بقیه ۱۹ و ۲۰... -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
Gharibe Gomnam واسه آزمون ۷ فروردین میتونی آزمون های نیمسال اول رو یه دور بزنی و اشتباهاتی که داشتی رو بخونی
بعد اون قسمتایی که فکر میکنی نکته هاش مهم تره و تو آزمون اومده رو یه دور بخون و مرور کن
بعد اصلا آزمون رو خراب کنی.. چی میشه مگه؟
یه آزمونه دیگه خراب شده فدای سرت
به قول آقای پژوهان فر به هدفای بزرگت فکر کن
از مسیر لذت ببر و به فکر موفقیت های کوچیک نباش -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam باز هم فدای سرت
واسه امتحانا میتونی راحت بخونی، نمونه سوالم میخونی امتحانات اوکی میشن
خیلی حرص امتحان مدرسه رو نزن
واسه کنکور هم که تایم داری که مفصل بخونی -
باشه پس من ترم دوم رو میخونم
ولی ازمون ۷ فروردین رو با این حساب خراب میکنم
اما سعیمو میکنم ترم اول رو هم بخونم -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
یعنی نیم سال اول فعلا بزارم کنار کلا؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam این اشتباهیه که من پارسال کردم
تو نکن -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نترس خراب نمیکنی
دقیقا تو عید وقت داری واسه جبران -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam فعلا بیخیال نیم سال اول شو
هر جا از نین سال دوم وقت اضاف اوردی نیم سال اول رو بخون -
بچه ها میگن نیم سال دوم رو بخون و اول رو الان نخون ولی اگه فقط تمرکزمو بزارم رو نیم سال دوم بعد عید واسه امتحانات خرداد خراب میکنم که
-
@fargol-sh
من از اواخر تیر تا اوایل آذر یه مشکلاتی داشتم یعنی گرفتاری پشت گرفتاری بعد دقیقا اول آذر مدرسه عوض کردم
و خودتم فکرکنم بدونی وسط سال جا به جایی...چقدررر سخته
نیم سال اولم رو کلا از پایه مشکل دارم هر مبحثی که بلدم همه نیمه نصفه
هم باید نیم سال اول رو پیش ببرم هم نیم سال دوم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam بگو
پست 15 از 117