یه راه حل بگید آسون 😐
-
Arash 0 در یه راه حل بگید آسون 😐 گفته است:
@dr-sobhan
چون دیگه سوالی نمونده 😅این سوال توی تجربی ارزش کنکوری نداره واقعا !!!
@dr-sobhan والا من سال اول کنکورمه الان مبحث احتمال تموم کردم گفتم سوالات عجیب ام حل کنم آخه نمیدونم ممکنه تو کنکور یهو بدن از این تیپ بدبخت شم 😳
-
@dr-sobhan والا من سال اول کنکورمه الان مبحث احتمال تموم کردم گفتم سوالات عجیب ام حل کنم آخه نمیدونم ممکنه تو کنکور یهو بدن از این تیپ بدبخت شم 😳
معلوم بود سال اولته ... ببین آقا آرش امککان اینکه از بعضی بخشا سوالات سنگین بیاد هست ... ولی تسلط روی تماااام اون مسائل کاره یه سال نیست واقعا ! 8 ماه حدودا تا کنکور وقت داریم سعی کن تایمتو نسوزونی
-
معلوم بود سال اولته ... ببین آقا آرش امککان اینکه از بعضی بخشا سوالات سنگین بیاد هست ... ولی تسلط روی تماااام اون مسائل کاره یه سال نیست واقعا ! 8 ماه حدودا تا کنکور وقت داریم سعی کن تایمتو نسوزونی
@dr-sobhan آره الان من همه وقت این چند هفته آزمونو گذاشتم رو احتمال آمار اصلا نخوندم 😔 به نظر شما تا پنج شنبه آمارو جمع میکنم واسه آزمون جمعه ؟
-
@dr-sobhan آره الان من همه وقت این چند هفته آزمونو گذاشتم رو احتمال آمار اصلا نخوندم 😔 به نظر شما تا پنج شنبه آمارو جمع میکنم واسه آزمون جمعه ؟
-
تاپیک برنامه ریزی برا آزمونه منو نخوندی ؟
@dr-sobhan نه لینکشو بده لطفا
-
@dr-sobhan نه لینکشو بده لطفا
http://forum.alaatv.com/topic/4588/طرز-برنامه-ریزی-ریاضی-برای-آزمون
-
@dr-sobhan خلاصه نوشتم فقط رو پایه که آمار بود اصلا کار نکردم مرسی آقا خیلی ممنون واسه راهنمایی من برم که زیست صدام میزنه 😅
-
خداییش خیلی سوال خفنی بود
ایده اش رو دو سداشتم.ساختار شکنی کرده بود
البته به محض دیدنش سر جلسه به طراح جان دو سه تا فوش دادم و رد شدم.
چون تا حالا مشابهش رو ندیده بودم.دورش علامت زدم که بعدا بیام بزنمش.
شما هم اصولا باید همین کار رو میکردید دیگه!! :/
و بعدشم اگه وقت داشتید و برگشتید سر این سوا لدو حالت داشت با میتونستید از همون راه حل عادی که فضای نمونه را بنویسید و حالت ها رو خط بزنید و به دست بیارید
یا هم که نمیزدید
ولی به طور کلی من که از این سوال خیلی خوشم اومد
و مطمئنا در آزمون های آزمایشی دوباره مشابهش رو خواهیم دید
بهتره یه بار کامل یاد بگیرید چطوری حلش کنید -
خداییش خیلی سوال خفنی بود
ایده اش رو دو سداشتم.ساختار شکنی کرده بود
البته به محض دیدنش سر جلسه به طراح جان دو سه تا فوش دادم و رد شدم.
چون تا حالا مشابهش رو ندیده بودم.دورش علامت زدم که بعدا بیام بزنمش.
شما هم اصولا باید همین کار رو میکردید دیگه!! :/
و بعدشم اگه وقت داشتید و برگشتید سر این سوا لدو حالت داشت با میتونستید از همون راه حل عادی که فضای نمونه را بنویسید و حالت ها رو خط بزنید و به دست بیارید
یا هم که نمیزدید
ولی به طور کلی من که از این سوال خیلی خوشم اومد
و مطمئنا در آزمون های آزمایشی دوباره مشابهش رو خواهیم دید
بهتره یه بار کامل یاد بگیرید چطوری حلش کنیدnew man تو حلش مشکلی نداشتم و قبلا مشابهش رو دیده بودم مثل احتمال روزنامه نخوندن هیچ کس میمونه فقط فرمول تستیشو بلد نبودم چون تمام حالاتش ۹ تاست که واقا برا نوشتنش وقت زیادی میگیره الا که یاد گرفتم 😅 خیلی آسونه راه تستیش