زیست دهم
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش ی سوالی ذهنمو درگیر کرد اینکه ما میگیم بطن ها باهم و دهلیز ها با هم منقبض میشن و اینکه خون از طریق سیاهرگ ها اول میریزه به دهلیز راست بعد اینکه خب با این حساب پس چطوری با اینکه خون اول به دهلیز راست میریزه دهلیز ها با هم منقبض میشن اینم میدونم ک پیام انقباضشون باهمه ولی خب بازم تصورش واسم سختع🙃🤦♀️
و ی سوال دیگ اینکه پلاکت ها برای اینکه جلوی خونریزی رو بگیرن تشکیل لخته میدن این بد نیست؟ -
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش ی سوالی ذهنمو درگیر کرد اینکه ما میگیم بطن ها باهم و دهلیز ها با هم منقبض میشن و اینکه خون از طریق سیاهرگ ها اول میریزه به دهلیز راست بعد اینکه خب با این حساب پس چطوری با اینکه خون اول به دهلیز راست میریزه دهلیز ها با هم منقبض میشن اینم میدونم ک پیام انقباضشون باهمه ولی خب بازم تصورش واسم سختع🙃🤦♀️
و ی سوال دیگ اینکه پلاکت ها برای اینکه جلوی خونریزی رو بگیرن تشکیل لخته میدن این بد نیست؟mlika hoveida سوالتون یکم شفاف نیست ما در مرحله استراحت عمومی دهلیز هامون و یکوچولو هم از بطن هامون پر میشه وقتی انقباض دهیلزی اغاز میشه دهلیز ها تقریبا با خون پر شده اند که انقباض دهلیزی بعدش انجام میشه در ضمن دهلیز راست با سیاهرگ های زیرین و زبرین و کرونری پر میشه و دهلیز راست هم با 4 سیاهرگ ششی که حاوی خون روشن هستن پر میشن
راجب سوال دومتون هم باید گفت ما کلا 2 نوع خون ریزی داریم شدید و محدود
در خونریزی های شدید پلاکت ها و گویچه های قرمز و گویچه های سفید به کمک پتاسیم و کلسیم باهم لخته رو ایجاد میکنن
ولی اگه خونریزی محدود و کم باشه لخته نیاز نیست و گرده ها فقط درپوش میسازنامیدوارم کمکتون کرده باشم سوالی هست در خدمتم :)
-
دوست عزیزمون خیلی کامل توضیح دادن ولی اگه شما میخوایین بدونین که این تشکیل لخته که توسط پلاکت ها و گلبول ها تشکیل میشه برای بدن ما خوبه یا نه باید بگم که این اتفاق میفته که خون بیشتری از دست ندیم و یه نوع حرکت غریزی برای جون سالم به در بردن به حساب میاد...میدونم خیلی ابتدایی توضیح دادم شاید ولی قبلا منم همینطوری بودم خیلی به جزئیات اهمیت میدادم برا همینم هست که الان چندمین بارمه دارم کنکور میدم و باید کل نگری میکردم از همون اول و هرچی کتاب میگفت رو میخوندم...نباید اینطوری باشین...فقط به چیزایی که کتاب میگه فکر کنید و همونارو یاد بگیرین تو دانشگاه این چیزایی رو که الان تو مدارس درس میدن رو میریزن سطل آشغال یه چیز دیگه درس میدن🤕
امیدوارم مفید بوده باشه -
دوست عزیزمون خیلی کامل توضیح دادن ولی اگه شما میخوایین بدونین که این تشکیل لخته که توسط پلاکت ها و گلبول ها تشکیل میشه برای بدن ما خوبه یا نه باید بگم که این اتفاق میفته که خون بیشتری از دست ندیم و یه نوع حرکت غریزی برای جون سالم به در بردن به حساب میاد...میدونم خیلی ابتدایی توضیح دادم شاید ولی قبلا منم همینطوری بودم خیلی به جزئیات اهمیت میدادم برا همینم هست که الان چندمین بارمه دارم کنکور میدم و باید کل نگری میکردم از همون اول و هرچی کتاب میگفت رو میخوندم...نباید اینطوری باشین...فقط به چیزایی که کتاب میگه فکر کنید و همونارو یاد بگیرین تو دانشگاه این چیزایی رو که الان تو مدارس درس میدن رو میریزن سطل آشغال یه چیز دیگه درس میدن🤕
امیدوارم مفید بوده باشه -
امیدوارم مفید بوده باشهMilad Asgari
منم خیلی جزعی نگرم خیلی زیاد😐 -
Milad Asgari
منم خیلی جزعی نگرم خیلی زیاد😐Gharibe Gomnam خوب نیستش
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
و ی سوال دیگ اینکه پلاکت ها برای اینکه جلوی خونریزی رو بگیرن تشکیل لخته میدن این بد نیست؟mlika hoveida در زیست دهم گفته است:
سلام دوستان وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
و ی سوال دیگ اینکه پلاکت ها برای اینکه جلوی خونریزی رو بگیرن تشکیل لخته میدن این بد نیست؟سلام جواب سوالتون رو گرفتین ؟
-
M mlika hoveida marked this topic as a regular topic on