حداکثر یک جواب
-
سلام ببینید توی صورت سوال که گفته (حداکثر) یعنی K رو یجور تنظیم کنید که حداکثر یه جواب داشته باشه، بعد حلش که کنیم میرسیم به اون جواب اخری که نوشتید، طبق عددی که بدست اومده توی جواب میگه که K باید حداقلش سیزده چهارم باشه یا بیشتر پس لفظ حداقل رو بکار میبریم
ریاضی توضیح دادن توی چت یخورده سخته نمیدونم منظورم رو رسوندم یانه.. -
سلام ببینید توی صورت سوال که گفته (حداکثر) یعنی K رو یجور تنظیم کنید که حداکثر یه جواب داشته باشه، بعد حلش که کنیم میرسیم به اون جواب اخری که نوشتید، طبق عددی که بدست اومده توی جواب میگه که K باید حداقلش سیزده چهارم باشه یا بیشتر پس لفظ حداقل رو بکار میبریم
ریاضی توضیح دادن توی چت یخورده سخته نمیدونم منظورم رو رسوندم یانه..Fatemeh Babazadeh
خب اگه حداقلش سیزده چهارمه حداکثرش چیه؟ -
Fatemeh Babazadeh
خب اگه حداقلش سیزده چهارمه حداکثرش چیه؟Gharibe Gomnam حداکثرش تمام اعداد بزرگتر از سیزده چهارمه
-
Gharibe Gomnam حداکثرش تمام اعداد بزرگتر از سیزده چهارمه
Fatemeh Babazadeh
اهان
چقدر جالب😶
ممنونم -
Gharibe Gomnam
سلام... تقسیم بر چهار رو درست گفتید.
اینکه مقدار k چی هست با اثبات و دلیل بهش رسیدید.
Kبزرگتر مساوی سیزده چهارم هم میشه حداقل سیزده چهارم.Matin 2
ممنونم -
Asmaa Kianii
با این حساب اگه علامت نامساوی رو عوض میکردیم میشد حداکثر نه؟Gharibe Gomnam در حداکثر یک جواب گفته است:
Asmaa Kianii
با این حساب اگه علامت نامساوی رو عوض میکردیم میشد حداکثر نه؟درسته
اگر جواب جوری بدست میومد که علامت نامساوی طرف سیزده چهارم بود، اونوقت می گفتیم عدد سیزده چهارم یا کمتر
و حداکثرش میشد همون سیزده چهارم -
Fatemeh Babazadeh
اهان
چقدر جالب😶
ممنونمGharibe Gomnam خواهش می کنم
-
Gharibe Gomnam در حداکثر یک جواب گفته است:
Asmaa Kianii
با این حساب اگه علامت نامساوی رو عوض میکردیم میشد حداکثر نه؟درسته
اگر جواب جوری بدست میومد که علامت نامساوی طرف سیزده چهارم بود، اونوقت می گفتیم عدد سیزده چهارم یا کمتر
و حداکثرش میشد همون سیزده چهارمFatemeh Babazadeh
اون بحث نامعادله هارو تو نهم خوندیم که من خوب نفهمیدم اگه که ضریب x منفی شد جهت نامعادله عوض میشه درسته؟ -
Fatemeh Babazadeh
اون بحث نامعادله هارو تو نهم خوندیم که من خوب نفهمیدم اگه که ضریب x منفی شد جهت نامعادله عوض میشه درسته؟Gharibe Gomnam بله
برای اینکه اون ایکس رو تنها کنیم، کل معادله تقسیم بر منفی میشه
و هرجا تقسیم بر منفی کنیم، جهت عوض میشه -
Asmaa Kianii
میشه جواب سوال اولی منم بدین؟Gharibe Gomnam چون عامل مشترک 4 بوده تقسیم بر4 کرده
-
Gharibe Gomnam بله
برای اینکه اون ایکس رو تنها کنیم، کل معادله تقسیم بر منفی میشه
و هرجا تقسیم بر منفی کنیم، جهت عوض میشهFatemeh Babazadeh
بازم ممنون لطف کردین -
Fatemeh Babazadeh
بازم ممنون لطف کردینGharibe Gomnam خواهش میکنم🌸
-
Asmaa Kianii
با این حساب اگه علامت نامساوی رو عوض میکردیم میشد حداکثر نه؟Gharibe Gomnam آره طبق علامت نامساوی حداقل و حداکثر مشخص میشن
-
G Gharibe Gomnam marked this topic as a question on
-
G Gharibe Gomnam has marked this topic as solved on