سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کدوم دبیر ۱۱ تجربی
-
Amirmahdi Mostafaei سلام منو منشن کرده بودین؟
-
zahra maleki بله
-
Amirmahdi Mostafaei ملاک پور رو برای تدریس و نکته و تست حیدری به نظرم ترکیب خوبیه
زیستم خودت بخون چون نتیجه بهتری میگیری تهش نکته و تست یا جاست تست عمارلو -
Amirmahdi Mostafaei شیمی هم من با پویان نظر نتیجه گرفتم
-
Amirmahdi Mostafaei راستش من کلاسای خیراندیشم میرم خوبه
-
zahra maleki صفر تا صد رایگان؟
-
Amirmahdi Mostafaei نه راه ابریشم
-
Amirmahdi Mostafaei اینایی که بهت گفتم رو داداشم میرفت قبول شد عربی هم واعظی درسته خیلی جیغ میزنه ولی خیلی خوبه
-
Amirmahdi Mostafaei سلام خسته نباشی اول کتاب تو خیلی درسا خوبه اما چون منشن کردین می گم معلم ها رو
ریاضی هر سه تا شون که نوشتی خوبن اونی که راحت بودی برو جلو ریاضی درسی هستش فیلم دیدن خوبه
فیزیک یحیوی خوبه اما کنده خسته کننده شاید شد اما خوبه قشنگ مفهومی می گه اما الا هم تو فیزیک دبیرای خوبی تو رایگاناش داره که اونام خوبن مثل آقای یاری
زیست پیشنهادم حنیف عظیمی هستش موقاری هم خوب بود من خودم دهم یازدهم موقاری دیدم اما حنیف بهتره دیدتو عوض می کنه نسبت به زیست دنبال جزوه نباش برای زیست چه عمارلو چه جزوه طلایی
شیمی هم همشون خوبه
عربی سراغ واعظی نرو من که دوس ندارم یکی داد بزنه درس بده فلاح بهتره
اگه هم که قراره فیلم ببینی مثل کنکوریا سه سالو ببین -
اینم بگم برم فیلم توقع معجزه نداشته باش خودت تلاش کنی بهترم یادت می مونه با تست یه مثال ساده
یه بار مسیری رو با اسنپ می ری دیگه کامل حواست به کوچه ها و خیابون نیست چون مسیرو راننده میره
اما خودت بری حواست به همه چی هست
فیلم ببین اما معتادش نشو چند درس انتخاب کن ببین -
Alireza abdi یعنی برای زیستم هم جامع ببینم و تک پایه نبینم؟
-
Amirmahdi Mostafaei آره جامع ببین مثل یه دانش آموز کنکوری فکر کن کنورته