نرسیدن به برنامه ازمون
-
سلام وقت همگی بخیر.ببخشید یه سوال داشتم در مورد اینکه من یازدهم تجربی ام و در ازمون های گزینه ۲ ثبت نام کردم ولی به برنامه ازمون ها نمی رسم .به نظرتون چیکار باید کنم؟؟؟
مرسی
-
م محمد سجاد شهیدایی marked this topic as a question on
-
سلام وقت همگی بخیر.ببخشید یه سوال داشتم در مورد اینکه من یازدهم تجربی ام و در ازمون های گزینه ۲ ثبت نام کردم ولی به برنامه ازمون ها نمی رسم .به نظرتون چیکار باید کنم؟؟؟
مرسی
محمد سجاد شهیدایی میتونی از برنامت عکس بفرستی؟
یا اینکه بگی چطوری میخونی و چند ساعت -
محمد سجاد شهیدایی میتونی از برنامت عکس بفرستی؟
یا اینکه بگی چطوری میخونی و چند ساعتسرعت مطالعه در درسی مثل زیست و شیمی خوبه
ولی تو فیزیک یکم کندم و اینکه ساعت مطالعه ام متغیره چون مدرسه ام خیلی قوانین درستی تداره مثلا یه روز میگن بیاین مدرسه یه روز هم میگن نیاین و یکم همین کارشون مطالعه ام رو بهم ریخته .و اینکه چطوری میتونم به برنامه ازمون برسم و عقب نمونم و یا حداقل خیلی نزدیک باشم و یا چه راه حلی دارید؟؟؟
بازم ممنونم -
سرعت مطالعه در درسی مثل زیست و شیمی خوبه
ولی تو فیزیک یکم کندم و اینکه ساعت مطالعه ام متغیره چون مدرسه ام خیلی قوانین درستی تداره مثلا یه روز میگن بیاین مدرسه یه روز هم میگن نیاین و یکم همین کارشون مطالعه ام رو بهم ریخته .و اینکه چطوری میتونم به برنامه ازمون برسم و عقب نمونم و یا حداقل خیلی نزدیک باشم و یا چه راه حلی دارید؟؟؟
بازم ممنونممحمد سجاد شهیدایی تو فیزیک یخورده عادیه چون هم محاسبه است هم مفهوم!
برای اینکه بتونی به برنامه آزمونت برسی سعی کن کمترین ساعتی که مطمئنی هرروز میرسی بخونی رو ثبت کنی و طبق اون برنامه ریزی کنی.
تو تایمی که داری تمام بودجه آزمون رو بریز.
من تابستون پارسال گزینه دو بودم یادمه یه برنامه مطالعاتی داشت که چقدر بخونی در روز و اینا..
شخصی شده نیست ، نگاهش کن طبق اون رنجی که تو کارنامه میده (C/C+/A+/A/B+/B ) برنامه ات رو انتخاب کنی و اگه باهاش اوکی نبودی تغییرش بدی اگه هم خوب بود خب با همون برو جلو.