سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
شروع از بهمن
-
-
-
حانیه سرحدجوزانی سلام آره موافقم
-
احسان نوروزی کیوی دررسته،،، حرفاتون چه منطقی و امیدوار کنندس،، خیلی ممنونم ازت احسان
-
رکسانا موسویان چشممممممم
-
Asmaa Kianii
ببین.
دلم میخواد از مثال صیاد و ماهی بیام بیرون. چون تو اصلا حواست نیست که ماهیِ مرده میاد روی آب وایمیسته و تشخیصش مهارت نمیخواد. چشمِ سالم میخواد.
خیلی از مواقع برای شروع کردن دیره. آره. مثلا یهو بهت میگن یه دقیقه دیگه میمیری و تو میخوای وایسی به نماز خوندن. یا مثلا یه بنده خدایی قتل کرده، زده کسی رو کشته، اونوقت دو ثانیه بعد کشتنش پشیمون شده.
آره. اینا دیره. شکی هم توش نیست. ولی بحث اینجاس. این آدم «پشیمون» شده. برای زنده موندن اون شخص دیره. ولی برای گرفتن ماهی پشیمونی از آب، وقت خوبیه... این آدم میتونه تا سالها پشیمون نشه. میتونه دیگه... نمیتونه؟
یه متنی هم هست از یه نویسندهای که متأسفانه اسمش یادم نیست.
مفهومش اینه:
من یه سری کارها رو میتونستم توی بیست سالگی انجام دادم... ولی الآن انجامش دادم. توی سی سالگی. با ده سال تأخیر. اما با این حال خیلی خوشحالم. چون ممکن بود همین کارها رو توی چهل سالگی انجام بدم!
...
برای گرفتنِ ماهی توی بیست سالگیش دیر شده. ولی خب... توی سی سالگیش ماهیو از آب گرفته تا به چهل سالگی نرسه... این ماهی تازهس دیگه... نیست؟
برای خوندنمون از تابستون دیگه دیره... ولی برای نرسیدنش به فروردین، میتونیم ماهیو الآن از آب بگیریم... نه؟ -
سلام کسی بچه کرمانشاه هست که باهم برای کنکور استارت بزنیم؟؟؟تنهایی حوصله ندارم
-
سلام بچه ها کسی بچه کرمانشاه هست که واسه کنکور باهام استارت بزنیم؟؟تنهایی حسش نیست
-
danial hosseiny
مرسی واقعا از پیامتون. خیلی زیاد انگیزه داد. من خودم جزو اوناییم که دهم و یازدهم خوب خوندم واقعا البته به جز زبان ولی ترم اول دوازدهم اون طوری که باید و شاید نشد که بشه. یعنی می خوندم ولی نوسانی.
ولی از دی شردع کردم و خوب هم شروع کردم دارم نتیجهش هم تو گزینه دو می بینم. ولی خیلیی نگران بودمم.با پیام شما خیلی حالم بهتر شد.
ممنون ازتون
و تو عزیزم. دیگه آقاقی حسینی همه چیز رو گفتن. بیین به این فکرکن. خب اگه الان شروع نکنی چی؟ اوضاع بهتر می شه؟ قطعا اگه الان بخونی خیلی
شروع از نو آلا رو ببین و شروع کن. مطمئن باش میتونی -
Venus Svsvhjwnssh
و یه چیز دیگه عزیزم. اصلا به ساعت مطالعه این و اون توجه نکن. من مدرسه ای می رم که بچه ها خیلی درس خونن و سطح رقابتی خوبی داره. کسی رو می شناسم که از دهم خیلی خوب خونده الانم میانگین هر روز بعد کلاسای مدرسه ۸ ساعت می خونه و اخرهفته هام ۱۳ ساعت. ولی من خودم تو روزای هفته ۶ ساعت می خونم اخر هفته هام ۱۰ ساعت گاهی هم ۹ ساعت. ولی رتبه های گزینه دوم خیلیی از اون بالاتر می شه.
می دونی کیفیت مهمه کمیت و رها کن -
ladan.karami karami
خب پس با این اوصاف باید منتظر نتیجهٔ شما هم باشم️ -
احسان نوروزی کیوی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to Venus Svsvhjwnssh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Venus Svsvhjwnssh کاری نکردم، مطمئنم که بعد اومدن نتایج هممون به خاطر اینکه شروع کردیم، از خودمون تشکر می کنیم
-
danial hosseiny خب این جای حرفمون یکیه منم گفتم باید دس جنبوند تا دیر نشه
هدف من از مثالم یاد آوری گذر عمر بود اینکه روزایی مهم زندگیتن استفاده کن تا زودتر به اون خوشحالی برسی
اینکه یه کاری و بتونی تو20 سالگی انجام بدی ولی انجام ندی تااااااااااااااااااااااااااا بشه30سالت آره بازم خوشحال میشی انرژی میگیری
ولی کیف20 سالگی رو نداره
یه مثال:یه فامیلی دارم رشته تجربی چندسال پشت کنکور خونده نخونده امید داشته نداشته هر طوری که بوده
الان سن25سالگی رفته دانشگاه
الان براش کیف 20سالگی رو نداره همکلاساش همه18_20ساله ان دنیا شون فرق داره
نگفتم نمیشه از الان خوند و قبول نشد شما فکر کردی من مقابل حرفتون گارد گرفتم ولی من قصدم نشون داد عاقبت اسغاده کردن و نکردن از این تایم فوق العاده مهم[برای کنکوری 401]
با تلاش اگه الان صفری و قرار بری بدون کنکور بخونی حداقل حداقلش میتونی یه رشته بهتر که موقعیت اجتماعیت رو میبره بالا بخونی -
ladan.karami karami اینایی که13_14 میخونن ته تهش9 مفید دارن
اصلا نمیشه13ساعت مفید خوند -
Asmaa Kianii
منم نگفتم شما گارد گرفتین️
دلم میخواد «حسرت» و «ای کاش...» رو توی زندگیتون کمتر استفاده کنین و به این نتیجه برسین اونی که گذشته، دیگه گذشته... الآنو بچسبین. -
-
Venus Svsvhjwnssh واسه شروع کردن هیچ موقع دیر نیست
قوی باش ضعیف ها نابود میشن -
سلام
-
سلام امیدتون رو از دست ندید
از ساعت مطالعه کم شروع کنید و هر روز افزایش بدید
به هدفتون فکر کنید
البته کمی استراحت بین درس و مطالعه داشته باشید
هر روز نیم ساعت قدم بزنید
هر روز تست بزنید تحلیل کنید مطالب یادتون میفته
به امید موفقیتتون -