سلام دوستان من دوسال پیش فارغ التحصیل شدم از همین الان میخوام بخونم واسه کنکور خواستم ببینم چه درسهایی رو بخونم و چه کتاب کارهایی بگیرم و چند ساعت در روز باید مطالعه کنم کنم
-
سلام دوستان من میخام از الان بخونم واسه کنکور رشته انسانی هستم دو سال پیش فارغ التحصیل شدم کتاب و کتاب کار چی بخونم و چند ساعت بخونم ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید
-
-
سلام دوستان من میخام از الان بخونم واسه کنکور رشته انسانی هستم دو سال پیش فارغ التحصیل شدم کتاب و کتاب کار چی بخونم و چند ساعت بخونم ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید
بهنام نوروزی
سلام
تو رشته ی انسانی شنیدم بهترین کتاب ها مال انتشارات خیلی سبز و مشاوران آموزش هست
ولی الان بخوای شروع کنی توصیه میکنم یا مضربی تست بزنی(مثلا مضرب 5) یا کتاب جمع بندی بگیری که تو جمع بندی ها هم مهروماه خوبه هم خیلی سبز -
بهنام نوروزی
سلام
تو رشته ی انسانی شنیدم بهترین کتاب ها مال انتشارات خیلی سبز و مشاوران آموزش هست
ولی الان بخوای شروع کنی توصیه میکنم یا مضربی تست بزنی(مثلا مضرب 5) یا کتاب جمع بندی بگیری که تو جمع بندی ها هم مهروماه خوبه هم خیلی سبزSaudad 18 ممنون از راهنماییتون
-
بهنام نوروزی اول برید قلم چی ثبت نام کنید مشاوره بگیرید و با برنامه ریزی و منابع و آزمون ها و البته تلاش خودتون موفق میشید