قطعی فیلم هنگام پخش
-
Marzieh Abouei
این جلسه در حال بررسی هست@m-an ببخشید این مشکل درست نشد؟هیچ فیلمی باز نمیکنه
-
@m-an ببخشید این مشکل درست نشد؟هیچ فیلمی باز نمیکنه
-
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an بله چند دقیقه ای پخش و بعد قطع میشه
با مرورگر ها و IP های مختلف هم امتحان کردم نشد
آخر سر مجبور شدم با برنامه شبیه ساز اندروید اپ را رو ویندوز اجرا کنم که اونم کند و وقت گیر هست و نمیشه باهاش درس خوند لطفا رسیدگی کنید -
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an
اینطوری فیلم قطع میشه و بعد نیم ساعت یه ثانیه نشون میده و دوباره قطع میشه
اینم بگم که اینترنتم مشکل نداره و سایت های دیگه را باز میکنه
فقط خواهشا زود رسیدگی کنید بعضی وقت ها میخوام قید راه ابریشم را بزنم و خودم بخونم چون واقعا اذیت میکنه و انگیزه آدم را از بین میبره -
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟@m-an در قطعی فیلم هنگام پخش گفته است:
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟راستش من یه نظری داشتم، من با داده تلفن همراه که امتحان کردم ویدئو ها باز شد و تا آخر نشون داد و مشکلی نداشت
بعد الان هم خیلی از سایت ها (تقریبا ۹۰ درصدشون) وقتی با وای فای میریم نمیاره و مینویسه که اتصال امن نیست یا منتقل میشه به سایت های نا امن و تبلیغات خارجی ولی با داده تلفن همراه و فیلترشکن باز میکنه
گفتم شاید این مشکل ها به هم ربط داشته باشه و کمکتون کنه -
@m-an در قطعی فیلم هنگام پخش گفته است:
احسان نوروزی کیوی
برای اکثر دوستانتون درست شده، برای شما همچنان مشکل داره؟راستش من یه نظری داشتم، من با داده تلفن همراه که امتحان کردم ویدئو ها باز شد و تا آخر نشون داد و مشکلی نداشت
بعد الان هم خیلی از سایت ها (تقریبا ۹۰ درصدشون) وقتی با وای فای میریم نمیاره و مینویسه که اتصال امن نیست یا منتقل میشه به سایت های نا امن و تبلیغات خارجی ولی با داده تلفن همراه و فیلترشکن باز میکنه
گفتم شاید این مشکل ها به هم ربط داشته باشه و کمکتون کنهاحسان نوروزی کیوی
دقیقا موافقم همینطوره
من با وایفای همیشه ویدیو هارو نگاه میکنم و این مشکل رو هنوزم که هنوزه دارم اما دیگه میرم لینک فیلما رو کپی میکنم و تو یه پلیر ویدیو که یکی از بچه ها معرفی کرده ویدیو رو آنلاین میزارم پخش بشه و بدون مشکل فیلمارو نگاه میکنم
وقتی با وایفای وارد سایت میشم نمیدونم چرا اما دقیقا همونطور که شما گفتین مینویسه سایت امن نیست!! -
من همیشه وای فای استفاده میکنم هیچ اشکالی نداره
عجیبه میگین با وای فای نمیاد
شاید سرعت وای فایتون کمه؟@zahra-hamrang نه من فیلم وسریال آنلاین نگاه میکنم با کیفیت ۷۲۰ یا ۱۰۸۰ بدون وقفه پخش می کنه
-
احسان نوروزی کیوی
دقیقا موافقم همینطوره
من با وایفای همیشه ویدیو هارو نگاه میکنم و این مشکل رو هنوزم که هنوزه دارم اما دیگه میرم لینک فیلما رو کپی میکنم و تو یه پلیر ویدیو که یکی از بچه ها معرفی کرده ویدیو رو آنلاین میزارم پخش بشه و بدون مشکل فیلمارو نگاه میکنم
وقتی با وایفای وارد سایت میشم نمیدونم چرا اما دقیقا همونطور که شما گفتین مینویسه سایت امن نیست!!امیر تشنه دل اسم پلیر رو میشه بگی
-
سلام تنها راه فعلی :
https://b2n.ir/b06769