همانندسازی باکتری
-
Milad Asgari
پیوند بین گروه های فسفات، فسفو دی استر نیست
اونی که باید شکسته بشه پیوند کوالانسی بین گروه فسفات 1 و 2 هستSaudad 18 مرسی ممنون از وقتی که گذاشتی
-
خانومِ_دوست_داشتنی پس نوکلئوتید تو خودش فسفودی استر نداره
اشتراکی؟Milad Asgari آره دقیقا.
به پیوندی که بین قند یک نوکلئوتید تا قند نوکلئوتید دیگه هست میگن فسفودی استر ( دی یعنی دو دیگه ، نه؟ )
برای داشتن پیوند فسفودی حداقل به دو نوکلئوتید نیاز داریم. -
Milad Asgari هر رو ادیت زدم
باز بخون
مشکل هر نیست
مشکل اینه که گفته فسودی استرِ ساختارِ آن
نوکلئوتید تو ساختارش فسفودی نداره
با مورد دومم میشه ردش کردخانومِ_دوست_داشتنی مرسی منم مشکلم همین چیز جزئی بود که پیوندش فسفودی استره یا نه همین.
-
M Milad Asgari has marked this topic as solved on
-
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی منم مشکلم همین چیز جزئی بود که پیوندش فسفودی استره یا نه همین.
Milad Asgari ان شاءلله که یاد گرفته باشی:heart_suit:
-
Milad Asgari آره دقیقا.
به پیوندی که بین قند یک نوکلئوتید تا قند نوکلئوتید دیگه هست میگن فسفودی استر ( دی یعنی دو دیگه ، نه؟ )
برای داشتن پیوند فسفودی حداقل به دو نوکلئوتید نیاز داریم.خانومِ_دوست_داشتنی گرفتم دمت گرم
-
سلام بچه ها این چرا غلطه؟
در هرجایگاه آغاز همانندسازی در باکتری هرنوکلئوتید 3 فسفاته پس از شکسته شدن پیوند ف.استر ساختار آن به انتهای رشته پلی نوکلئوتیدی اضافه می شود.
من یکم قانماز تشریف دارم لطفا کامل توضیح بدین دمتونم گرم😁♥️Milad Asgari در همانندسازی باکتری گفته است:
در هرجایگاه آغاز همانندسازی در باکتری هرنوکلئوتید 3 فسفاته پس از شکسته شدن پیوند ف.استر ساختار آن به انتهای رشته پلی نوکلئوتیدی اضافه می شود.
من یکم قانماز تشریف دارم لطفا کامل توضیح بدین دمتونم گرم😁♥️اولا نوکلئوتید به تنهایی که پیوند فسفو دی استر نداره که این پیوند زمانی شکل میگیره که فسفات یک نوکلئوتید به قند نوکلئوتید مجاور متصل شود
دوما گفته هر نوکلئوتید ۳ فسفاته اگر قندش ریبوز بود چی ؟ -
Milad Asgari در همانندسازی باکتری گفته است:
من یکم قانماز تشریف دارم لطفا کامل توضیح بدین دمتونم گرم😁♥️اولا نوکلئوتید به تنهایی که پیوند فسفو دی استر نداره که این پیوند زمانی شکل میگیره که فسفات یک نوکلئوتید به قند نوکلئوتید مجاور متصل شود
دوما گفته هر نوکلئوتید ۳ فسفاته اگر قندش ریبوز بود چی ؟@alzahra-daftar سپاس
-
Milad Asgari در همانندسازی باکتری گفته است:
دوما گفته هر نوکلئوتید ۳ فسفاته اگر قندش ریبوز بود چی ؟@alzahra-daftar قند ریبوزوم نداریم کهههه
-
@alzahra-daftar سپاس
Milad Asgari خواهش میکنم
-
@alzahra-daftar قند ریبوزوم نداریم کهههه
خانومِ_دوست_داشتنی
سخت نگیر
منظورش قند لیزوزوم بود:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@alzahra-daftar قند ریبوزوم نداریم کهههه
خانومِ_دوست_داشتنی آره اشتباه تایپی بود 😁
ویرایش زدم -
خانومِ_دوست_داشتنی
سخت نگیر
منظورش قند لیزوزوم بود:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:Saudad 18 در همانندسازی باکتری گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
سخت نگیر
منظورش قند لیزوزوم بود:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نفرین عامون به توووو
زدی ترکوندیش که
بدتر کردیییی
(امیدوارم جهت فان باشه : / ) -
خانومِ_دوست_داشتنی آره اشتباه تایپی بود 😁
ویرایش زدم@alzahra-daftar موفق باشی عزیزم:sparkles: :shamrock:
-
Saudad 18 در همانندسازی باکتری گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
سخت نگیر
منظورش قند لیزوزوم بود:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:نفرین عامون به توووو
زدی ترکوندیش که
بدتر کردیییی
(امیدوارم جهت فان باشه : / )خانومِ_دوست_داشتنی
باز که سخت گرفتی:face_with_head-bandage: :face_with_tears_of_joy: -
@alzahra-daftar موفق باشی عزیزم:sparkles: :shamrock:
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی :rose:
همچنین شما -
Saudad 18 در همانندسازی باکتری گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی
سخت نگیر
زدی ترکوندیش که
بدتر کردیییی
(امیدوارم جهت فان باشه : / ) -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@zahra-hamrang شما به بزرگی خودت عفو کن