سوال از فصل آمار و احتمالِ ریاضی یازدهم تجربی
-
سلام، وقت بخیر.
در فیلم آموزشی ریاضی۲ فصل هفتم وقتی استاد رسید به این سوال و حلش کرد من متوجه روش حلشون نشدم!
تو سوالاتی مثل این چجوری از این روش استفاده کنیم؟ چه تعداد عدد باید از هر گروه انتخاب بشه؟
شرایط استفاده کلی از این روش تو سوالای دیگهای که شبیه به این سوال هستن، چطوریه؟︎مثلا اگر گفته بود از بین ارقام {۳0و .... و ۳ و ۲ و۱} به تصادف ۶ عدد انتخاب میکنیم، با کدام احتمال عدد حاصل شده مضرب ۶ است؟
من حلش کردم ولی اصلا نمیدونم درسته یا نه!
از بین ۳۰ تا عدد موجود باید بیایم گروه بندی کنیم، از هر گروهی که تشکیل شده
چندتا عدد باید انتخاب کرد؟انتخاب تعداد اعداد از هر گروه قاعده خاصی داره؟بچه ها سوالی شبیه به این سوال حل کردید؟ میشه مثال بزنید و توضيح بدید..
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدسوالی که استاده حل کرد
حل سوالی که مثال زدم
-
-
این پست پاک شده!
-
سلام، وقت بخیر.
در فیلم آموزشی ریاضی۲ فصل هفتم وقتی استاد رسید به این سوال و حلش کرد من متوجه روش حلشون نشدم!
تو سوالاتی مثل این چجوری از این روش استفاده کنیم؟ چه تعداد عدد باید از هر گروه انتخاب بشه؟
شرایط استفاده کلی از این روش تو سوالای دیگهای که شبیه به این سوال هستن، چطوریه؟︎مثلا اگر گفته بود از بین ارقام {۳0و .... و ۳ و ۲ و۱} به تصادف ۶ عدد انتخاب میکنیم، با کدام احتمال عدد حاصل شده مضرب ۶ است؟
من حلش کردم ولی اصلا نمیدونم درسته یا نه!
از بین ۳۰ تا عدد موجود باید بیایم گروه بندی کنیم، از هر گروهی که تشکیل شده
چندتا عدد باید انتخاب کرد؟انتخاب تعداد اعداد از هر گروه قاعده خاصی داره؟بچه ها سوالی شبیه به این سوال حل کردید؟ میشه مثال بزنید و توضيح بدید..
خیلی ممنون میشم اگر راهنماییم کنیدسوالی که استاده حل کرد
حل سوالی که مثال زدم
-
سلام یک توضیح خلاصه میدم بقیشو توی برگه نوشتم اعداد رو وقتی بر سه تقسیم میکنی باقی ماندش یا صفر هست (یعنی بخش پذیره یا یک هست یا دو هست) و همینطور میشه به فرم 3k یعنی اعداد بخش پذیر بر ۳ نوشت یا 3k+1 اعدادی که باقی ماندشون بر ۳ عدد یک هست ، و همینطور 3k+2 بقیشو توی برگه نوشتم
-
-
اون سوالی هم که طرح کردی الکی نیست که راحت حل بشه باید خیلی حالت بندی کنی و به نظرم حلت اشتباه هست ، تعداد حالت بندی هاش خیلی زیاده ،
-
اون سوالی هم که طرح کردی الکی نیست که راحت حل بشه باید خیلی حالت بندی کنی و به نظرم حلت اشتباه هست ، تعداد حالت بندی هاش خیلی زیاده ،
Mr Unknown XD خیلی خيلی ازت ممنونم
🤍
فقط یه چیز دیگه، نمونه سوالی مثل این دیدی؟ که شبیه این باشه و بشه با این روش حلش کرد؟ تو کتاب تستی جایی، که عکسشو برام بفرستی ببینم و بکم بیتشر با این روش تو حل سوالای دیگه آشنا بشم🥺
بعد میدونی سوالی که برام پیش میاد چیه؟ اینکه مثلا براساس مدل سوالی که میده*(تعداد ارقامی که در نظر گرفته شده، ضریبی که مورد نظرشِ، تعداد دسته بندیهایی که موقع حل تشکیل میدیم و..)* نحوه حل کردنشون با این روش متفاوته؟ مثلا تعداد عددی که میایم از هر دسته انتخاب کنیم فرق میکنه؟ بر چه اساسی اصلا از هر دسته انتخاب میکنیم؟
**{**مثلا تو او نمونه سوال که خوده استاده حل کرده بود گفت که جمع سه عدد 3k + 3k+1 + 3k+2 بر ۳ بخش پذیره هستش و تنها روشش در اینجا اینه از هرکدوم یکی برداریم تا یک عدد سه رقمی داشته باشیمو... }فکر کنم اگر نمونه سوالایی مثلش رو ببینم بهتر بفهمم چی به چیه، چون حل خوده این سواله رو فهمیدم ولی عملی کردنش رو سوالای دیگه برام گنگه
-
سلام دوباره اره بیا یک سوال اسون چند عدد سه رقمی با ارقام ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ میتوان ساخت که بر ۳ بهش پذیر باشد ، اگر خواستی سوال سخت تر باشه رقم ۰ رو هم اضافه کن ، اگر خواستی یک سطح بالاتر از این هم هست بعد بگو بنویسمش
-
سلام دوباره اره بیا یک سوال اسون چند عدد سه رقمی با ارقام ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ میتوان ساخت که بر ۳ بهش پذیر باشد ، اگر خواستی سوال سخت تر باشه رقم ۰ رو هم اضافه کن ، اگر خواستی یک سطح بالاتر از این هم هست بعد بگو بنویسمش
Mr Unknown XD
میشه هر ۳ تا سوال رو با جوابش برام بفرستی؟
دستت درد نکنه🥲🤍