برای شروع از آخر بهمن،زیست های صفر تا صد رو ببینم یا خودم بخونم و تورق سریع و کارگاه نکته و تست هاشو ببینم؟
-
درود دوستان عزیز و پر انرژی، لطفا بنابر تجربتون بگید که آیا برای زیست باید صفر تا صد زیست موقاری هر سه پایه رو دید تا موفق شد یا خودمون بخونیم و تورق سریع و کارگاه های نکته و تست و نهایتا اگر وقت شد یک همایش طلایی هم ببینیم موفق میشیم؟ چون این زمان تا کنکور برای دیدن صفر تا صد ها شاید زمان کمی باشه، به هر حال نظر خودتون رو بگید شاید تجربه ی شما راهنمای من باشه و حتما دیدگاه خودتون، که کدوم بهتر هست رو بگید ممنونتون میشم
️
-
-
درود دوستان عزیز و پر انرژی، لطفا بنابر تجربتون بگید که آیا برای زیست باید صفر تا صد زیست موقاری هر سه پایه رو دید تا موفق شد یا خودمون بخونیم و تورق سریع و کارگاه های نکته و تست و نهایتا اگر وقت شد یک همایش طلایی هم ببینیم موفق میشیم؟ چون این زمان تا کنکور برای دیدن صفر تا صد ها شاید زمان کمی باشه، به هر حال نظر خودتون رو بگید شاید تجربه ی شما راهنمای من باشه و حتما دیدگاه خودتون، که کدوم بهتر هست رو بگید ممنونتون میشم
️
Shiva Hosseini 0 سلام دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم و باتوجه به زمان کمی که تا کنکور هست منم میخوام تورق سریع و کارگاه رو ببینم چون صرفا فقط دیدن اموزش و صفرتاصد کافی نیست خیلی سریع باید رفت روی تست .من که پیشنهادم اینه اول کتابو بخونین بعد تورق ببینین و بعدش دوباره بخونین و بعد کارگاه تست ببینید.من منظورم فیلمای تورق و تست آقای موقاری عزیز هستش .
موفق باشید .راستش به نظر من اونقدی وقت هست که بشه درسارو دو دور خوند .
-
این پست پاک شده!
-
-
-
️
Shiva Hosseini 0 ببین دوست عزیز. اگه کلیات کتاب و شکل ها رو میدونی، بشین تست های ایکیو رو بزن. اگه در مفاهیم زیست کلا مشکل داری، تو این بازه زمانی یا کلاس انلاین نکته و تست ثبت نام کن(که موسسه کلاسینو ماه اینده شروع میشه کلاساش) یا اینکه همایش ارش رو ببین. که بنظرم اگه صفری و تست بیشتر نیاز داری، کلاس های کلاسینو میتونه مفید تر باشه. همایش ارش یه مقدار جمع و جور تره و واسه کسایی که کلیات کتاب رو میدونن مناسب تره( واسه بازی زمانی ۲ ماه مونده به کنکور بهتره ارش)