Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
نکته کده
-
سلام عزیزای من گفتم یه تاپیک بزنم بیایم نکاتمون رو بنویسیم اینجا که هم باعث بشه از ذهن خودمون حذف نشه هم اینکه همه استفاده کنند فقط خواهشی که ازتون دارم لطفا:
چت نکنید تا دوستان سریع بتونن نکته ها رو بخونند و شما هم نکته هاتون رو قرار دهید و سعی کنید تکراری نذارید فداتونم من
@دانش-آموزان-آلاء
@administrators
@ادمین
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ -
Eaو سرعت با هم رابطه عکس دارند شیمی
-
ماهیچه های لوله ی گوارش در دهانوابتدای حلقو**انتهای لوله ی گوارش(یعنی اسفنکتر خارجی مخرج)**از نوع مخطط و ارادی اما بقیه ی ماهیچه های لوله ی گوارش از نوع صاف و غیر ارادی هستند.منظور از ماهیچه های لوله ی گوارش ماهیچه های طولی و حلقوی است.زیست فصل چهارم سال دوم
-
سلول های داخلی کیسه گوارشی هیدر میتوکندری زیادی دارند سلول های تاژک دارش سانتریول دارند
کبد وصفرا بالاتر از دوازدهه قراردارن
صفر انزیم نداره
تو روده بزرگ انزیم داریم اما انزیم گوارشی از سلول هاش ترشح نمیشه تو روده باریک تنها جایی از لوله گوارش که اگزوسیتوز انزیم نداریم
ویتامین k تو روده باریک جذب رگ لنفی میشه وتو رده بزرگ جذب رگ خونی
بقیه اش یادم اومد می نویسیم کلی نکته داره ودارم -
@zahra-m1999 در نکته کده گفته است:
پیلور ماهیچه اش طولی وحلقوی هست وکاردیا طولی
سلول های داخلی کیسه گوارشی هیدر میتوکندری زیادی دارند سلول های تاژک دارش سانتریول دارند
کبد وصفرا بالاتر از دوازدهه قراردارن
صفر انزیم نداره
تو روده بزرگ انزیم داریم اما انزیم گوارشی از سلول هاش ترشح نمیشه تو روده باریک تنها جایی از لوله گوارش که اگزوسیتوز انزیم نداریم
ویتامین k تو روده باریک جذب رگ لنفی میشه وتو رده بزرگ جذب رگ خونی
بقیه اش یادم اومد می نویسیم کلی نکته داره ودارمپیلور و کاردیا هردوشون ماهیچشون حلقوی و طولیه! درمورد انقباض ماهیچه های کاردیا توی کتاب فقط گفته شده که ماهیچه های حلقوی در حالت عادی منقبض هستن ولی درمورد پیلور چیزی گفته نشده
-
@dr-bernosi اون که بله دو ماهیچه رو داره اما واسه انقباض وایجاد دریچه فکر کردم فقط حلقویش منقبض میشه عذر می خوام
-
@zahra-m1999 عزیزم متنت رو ویرایش بزن
-
mohadeseh.m.m در نکته کده گفته است:
@zahra-m1999 عزیزم متنت رو ویرایش بزن
شما هم بهتره برای هر درس تاپیک نکته بذارین! اینطوری خیلی قروقاطی میشه بعد هم یه نکته خالی زیاد چالب نیست تستی باشه سوالی باشه اینطوری بهتر میشه
-
@dr-bernosi نه نکته بهتره این نکات خیلی کمک میکنن
-
mohadeseh.m.m در نکته کده گفته است:
@dr-bernosi نه نکته بهتره این نکات خیلی کمک میکنن
حفظ کردن نکته خیلی عذاب اوره خلاصه نظر دادم که اینطوری فقط یه نکته گفته میشه و میره وقتی طرف تستی بزنه، ذهنش درگیر بشه، نکتش راحت تو ذهنش میمونه اینطوری تاثیر زیادی نداره
-
@dr-bernosi دکتر یه نگاه به تاپیک پیشنهادم میندازین نظر بدید
سپاس -
هربخش از معده گاو که در گوارش شیمیایی غذای اصلی ( سلولز) جانور نقش دارد: سیرابی و نگاری.
هربخش از معده گاو که در گوارش مواد غذایی غیر از غذای اصلی(غیر سلولزی) بیشترین سهم را دارد: شیردان.
هر بخش از معده گاو که به طور مستقیم از مری غذامیگیرد:سیرابی و هزارلا؛ونه نگاری.
بخشی از معده گاو که غذا را مستقیما از سیرابی دریافت میکند:نگاری.
بخشی از معده گاو که حجیم ترین است: سیرابی.
بخشی از معده گاو که کوچکترین است: نگاری.
بخشی از معده گاو که تحتانی(زیر)است:شیردان.
بخشی از معده گاو که چین خوردگی زیادی دارد:هزارلا.
بخشی از معده گاو که به روده متصل است:شیردان.
بخشی از معده گاو که به پستان گاو ماده نزدیک تر است:سیرابی.
بخشی از معده گاو که بن بست است:سیرابی و نگاری.
بخشی از معده گاو که بن بست نیست:هزارلا وشیردان.
بخشی از معده گاو که عملی مشابه روده ملخ دارد:جذب اب در هزارلا.
بخشی از معده گاو که باکتری های تجزیه کننده سلولز فعالیت میکنند:مکان اصلی ان سیرابی و نگاریست؛ ولی در سیرابی، نگاری،مری،دهان،هزارلا،شیردان؛این فعالیت وجود دارد.
بخشی از معده گاو که انزیم های تجزیه کننده سلولاز را ترشح میکند:دام تجربی ۹۵؛در واقع باید در نظر داشت که هیچ "جانوری" سلولاز نمیسازد.
بخشی ازمعده گاو کهکافیه دیگه!