زبان سوم و چهارم دبیرستان کیاوش فراهانی دوران طلایی(جمع بندی)
-
نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام .
استاد خیلی ممنون برای فیلما . استاد بنده رو حلال کنید راستشو بخواین بنده به شما یک معذرت خواهی بدهکارم آخه حدود سه دفعه حین دیدن فیلماتون خندم گرفت البته تو هیچ بارش قصد بی احترامی نداشتم تقریبا ناخداگاه بود .یکبار وقتی یک کلمه رو به نظر بنده غلیظ تلفظ کردین بار دوم و سوم هم فکر کنم به خاطر مهربونی فوقالعاده تون بود که سر کلاس (چه جمع بندی و چه کلاس عادی ) داشتین باور کنین قصدم بی احترامی نیست . شما خیلی خوب درس میدین این عیب از بنده بود و این اشتباه نباید از بنده سر می زد . بازم به خاطر همه چیز ازتون عذر میخوام شاید خدای ناکرده کاری کرده باشم که یادم نمیاد و براش باید بازم از شما حلالیت بگیرم.
استاد لطفا حلالم کنید .بنده منتظر جوابتون هستم.
یاعلی. -
سلام .
استاد خیلی ممنون برای فیلما . استاد بنده رو حلال کنید راستشو بخواین بنده به شما یک معذرت خواهی بدهکارم آخه حدود سه دفعه حین دیدن فیلماتون خندم گرفت البته تو هیچ بارش قصد بی احترامی نداشتم تقریبا ناخداگاه بود .یکبار وقتی یک کلمه رو به نظر بنده غلیظ تلفظ کردین بار دوم و سوم هم فکر کنم به خاطر مهربونی فوقالعاده تون بود که سر کلاس (چه جمع بندی و چه کلاس عادی ) داشتین باور کنین قصدم بی احترامی نیست . شما خیلی خوب درس میدین این عیب از بنده بود و این اشتباه نباید از بنده سر می زد . بازم به خاطر همه چیز ازتون عذر میخوام شاید خدای ناکرده کاری کرده باشم که یادم نمیاد و براش باید بازم از شما حلالیت بگیرم.
استاد لطفا حلالم کنید .بنده منتظر جوابتون هستم.
یاعلی.نوشتهشده در ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkodchand2
درود بر این شجاعت
شجاعتتون تحسین برانگیزه ! -
نوشتهشده در ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان من زبانم داغونه. به نظرتون چطور میشه 30 درصد بزنم. این به دردم میخوره؟
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farbod جوابت رو در تاپیک دیگه دادم داداش این جمع بندی رو ببین عالیه
-
نوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فایل pdf که خلاصه دروس برای آموزش لغات استفاده میشه رو ندارین جایی که دانلود کنیم
فیلم جلسه دوم زبان پیش1 دقیقه 15 استاد روی pdf توضیح میدهند ممنون -
سلام فایل pdf که خلاصه دروس برای آموزش لغات استفاده میشه رو ندارین جایی که دانلود کنیم
فیلم جلسه دوم زبان پیش1 دقیقه 15 استاد روی pdf توضیح میدهند ممنوننوشتهشده در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmajid.hm
سلام اقا مجید نوشتن اون کلمات کار سختیه ؟؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط farzadhafezi89yahoo.com انجام شده
سلام
لغات درختی سال چهارم درس اول رو در قالب یه فایل ورد ، براتون نمودارش رو رسم کردم اما هنوز لغاتش رو ننوشتم ،
سعی میکنم تا شب لغات رو هم بنویسم و پی دی اف کنم براتون ولی فایل خامش رو آپلود کردم
اینم آدرسش
http://s6.picofile.com/file/8251611376/Doc1.docx.html -
سلام
لغات درختی سال چهارم درس اول رو در قالب یه فایل ورد ، براتون نمودارش رو رسم کردم اما هنوز لغاتش رو ننوشتم ،
سعی میکنم تا شب لغات رو هم بنویسم و پی دی اف کنم براتون ولی فایل خامش رو آپلود کردم
اینم آدرسش
http://s6.picofile.com/file/8251611376/Doc1.docx.htmlنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzadhafezi89yahoo.com
سلام از اخر شروع به نوشتن میکنم کمکت
ممنون بابت لطفتون دوست عزیز -
سلام
اینم آدرسش
http://s6.picofile.com/file/8251611376/Doc1.docx.htmlنوشتهشده در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfarzadhafezi89yahoo.com در زبان سوم و چهارم دبیرستان کیاوش فراهانی دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
سلام
اینم آدرسش
http://s6.picofile.com/file/8251611376/Doc1.docx.htmlلغات درس 5
لغات درس 6
لغات درس 7ممنون از دوست عزیزم برای اماده کردن جدول
خدا خیرت بده رفیق -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط farzadhafezi89yahoo.com انجام شده
لغات درس اول و دوم به دو صورت رنگی و قابل پیرینت
درس اول رنگی
قابل پرینت
درس دوم رنگی
قابل پرینت -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط farzadhafezi89yahoo.com انجام شده
سلام ودرود خدمت تک تک دوستای گلم ضمن عرض تبریک عید ، فایل حاوی لغات درس چهار رو هم که خود استاد کیاوش فراهانی توی فیلم ها نگفتن رو نوشتم
امید که مقبول میل و بابتون قرار بگیره (ببخشید اگه زیاد جالب نشده) لغات درس چهار رنگی پی دی اف
و همینطور لغات درس سوم pdf و رنگی -
farzadhafezi89yahoo.com در زبان سوم و چهارم دبیرستان کیاوش فراهانی دوران طلایی(جمع بندی) گفته است:
سلام
اینم آدرسش
http://s6.picofile.com/file/8251611376/Doc1.docx.htmlلغات درس 5
لغات درس 6
لغات درس 7ممنون از دوست عزیزم برای اماده کردن جدول
خدا خیرت بده رفیقدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com
ممنونم ازت
اجر کارت تو زندگیت شکوفا بشه
-
نوشتهشده در ۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان به نظرتون این فیلم جمع بندی گرامرزبان برای کسی که زبانش ضعیفه مناسب است یاازفیلم های کلاس استادعزتی استفاده کنم خواهشااگه کسی میدونه جواب بده
-
سلام دوستان به نظرتون این فیلم جمع بندی گرامرزبان برای کسی که زبانش ضعیفه مناسب است یاازفیلم های کلاس استادعزتی استفاده کنم خواهشااگه کسی میدونه جواب بده
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkuri
سلام کل گرامرو تو سه ساعت میگه به نظرم میتونه مفید باشه برات -
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ممنونم دوست عزیز ولی خیلی خلاصه میگن برام جانیفتاد فیلم های استادعزتی کاملتره
-
نوشتهشده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
konkuri
مشخصه اون کامله دوست عزیز شما سه ساعت رو با فیلم کلاس مقایسه میکنی ؟
کل گرامر زبان همینه فیلم کلاس ببینی مثالا بیشتره وگرنه اصل مطلب همینه -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام لطفا جزوه تست هایی که استاد حل می کنند را بگذاریدباتشکر
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!