مدرسه
-
Bahar Gh عجب خیلی سخت میگیرن...
نری هم استرس وارد میکنن اعصابت بهم می ریزه...
حالا یک ربع نماز به جایی برنمیخوره
.
.
ولی اگر نمیری واقعا بخونیاابه برنامت متعهد باش
خیلی هم به خودت سخت نگیر میدونم عذاب وجدان داری که نخوندی ... ولی یهو نمیشه خیلی بخونی زده میشی مثلا روزی ۱۰ ساعت بخون
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
سعی کن خوندنت با کیفیت باشه
موفق باشی⚘اسما نادری اگر برم اینجوریه اگر نرمم فشار میاره مدیر مثل ترم قبل با استرس نمیتونم بخونم خودمم موندم چیکار کنم واقعا اذیتم کاش این چهار هفته ی باقی مونده غیرحضوری بود ما شهرمون همه مریضن برمم میترسم دوباره کرونا بگیرم خانوادمم مبتلا بشن خیلی بده واقعا سری قبلم از مدرسه اوردم همکلاسیم با تست مثبت اومده بود کلاس
نه من به خاطر نماز نمیگم ما پریود هم که میشیم بهمون تهمت دروغ میزنن میگن که شما نمیخواین نماز بخونین الکی میگین پریودیم و یکی از بچه هارو مأمور میکنن که توی یه دفتری تاریخ پریودمون و ثبت کنهمتنفرم ازشون خسته شدم از دستشون
-
@سمیه-صادقلو اخه برام ترک تحصیل میزنن وقتی ترک تحصیل بزنه تمام امتحانات نهایی خردادم صفر رد میشه و باید شهریور برم امتحان بدم بعد نمره مستمر بهم نمیدن نمره سالانم کمتر از ده میشه مردود میشم
-
اسما نادری اگر برم اینجوریه اگر نرمم فشار میاره مدیر مثل ترم قبل با استرس نمیتونم بخونم خودمم موندم چیکار کنم واقعا اذیتم کاش این چهار هفته ی باقی مونده غیرحضوری بود ما شهرمون همه مریضن برمم میترسم دوباره کرونا بگیرم خانوادمم مبتلا بشن خیلی بده واقعا سری قبلم از مدرسه اوردم همکلاسیم با تست مثبت اومده بود کلاس
نه من به خاطر نماز نمیگم ما پریود هم که میشیم بهمون تهمت دروغ میزنن میگن که شما نمیخواین نماز بخونین الکی میگین پریودیم و یکی از بچه هارو مأمور میکنن که توی یه دفتری تاریخ پریودمون و ثبت کنهمتنفرم ازشون خسته شدم از دستشون
Bahar Gh
.
پیشنهادم اینه که شماره مدرسه رو رد تماس بزارین دیگه در خونه که نمیان -
Bahar Gh
.
پیشنهادم اینه که شماره مدرسه رو رد تماس بزارین دیگه در خونه که نمیاناسما نادری وااای باورت نمیشه شهرمون کوچیکه ترم قبل با معاون اومدن دم خونه ما نبودیم برادرم در و باز نکرده
چاره ای نیست واقعا اگر اینجوری بی خبرشون بذارم قطعا ترک تحصیلم و زده -
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
@سمیه-صادقلو اخه برام ترک تحصیل میزنن وقتی ترک تحصیل بزنه تمام امتحانات نهایی خردادم صفر رد میشه و باید شهریور برم امتحان بدم بعد نمره مستمر بهم نمیدن نمره سالانم کمتر از ده میشه مردود میشم
Bahar Gh انقدر هم الکی نیست
-
اسما نادری وااای باورت نمیشه شهرمون کوچیکه ترم قبل با معاون اومدن دم خونه ما نبودیم برادرم در و باز نکرده
چاره ای نیست واقعا اگر اینجوری بی خبرشون بذارم قطعا ترک تحصیلم و زدهBahar Gh عجب !
یه روز درمیون برو یا دو روز فقط . امتحانا رو هم اگر میتونی بخون تستش هم روز قبل امتحان بزن، رواله
قبل اینکه بری مدرسه دارو امام کاظم بخور گلاب بخور ۲ تا ماسک بزن اگه نفست نمی گیره ۳ تا بزن که مریض نشی -
Bahar Gh انقدر هم الکی نیست
mohammadhosein Bahadori چی اینقدر الکی نیست؟
-
Bahar Gh عجب !
یه روز درمیون برو یا دو روز فقط . امتحانا رو هم اگر میتونی بخون تستش هم روز قبل امتحان بزن، رواله
قبل اینکه بری مدرسه دارو امام کاظم بخور گلاب بخور ۲ تا ماسک بزن اگه نفست نمی گیره ۳ تا بزن که مریض نشیاسما نادری وااای من دوتا میزنم ولی میمیرم از نفس تنگی
-
mohammadhosein Bahadori چی اینقدر الکی نیست؟
Bahar Gh اینکه براتون ترک تحصیل بزنن
-
Bahar Gh اینکه براتون ترک تحصیل بزنن
mohammadhosein Bahadori برای یه دانش آموز دهمی و یازدهمی زده بود اما برای یه دانش آموز دوازدهمی پارسال که مثل من اصلا نرفته بود نزده بود راست و دروغش و نمیدونم اما برای ترسوندن من گفت که واسه این دوتا زدیم و اداره گفته بزنین بعدم گفت از اداره زنگمون زدن گفتن چرا تو نمیای و ترک تحصیلت کنیم من برادرم معلمه و میشناسنش با اداره هم رفیقه معاون اموزشی بهش گفته بود که ما کاری نداریم اصلا ولی مدیر زنگ زده گفته نمره مستمر نداره و معلما گفتن بهش نمیدیم کلیم چیزی بار شما کرده من بهشون گفتم بابت نمره مستمر خودتون میدونید و معلما که چی بدن و چی ندن به من ربطی نداره پیش دانشگاهی ها میتونن نیان بعدشم من برادرم دوتا از دانش اموزاش گفتن میخوایم خودمون بخونیم بهشون گفته برین خودتون بخونید با اینکه سرگروه هست و عالیه و همه دنبال جزوه هاشن درسشم که اختصاصی هست چیزی نگفته اما مدیر و معلم من که همون کتاب و هم بلد نیستن بهمون درس بدن ملی ادعا دارن و بدجنسن