لطفا اگر میشه راهنماییم کنید
-
سلام من دوازدهمم و پشت کنکوریم
رشتمم ریاضیه و سخت
از دهم تا الان هیچی نخوندم و فقط با شب امتحانی خوندن به زور در حد ۱۸/۱۹ میوردم
هدفم اشپزیه و چنتا مهارت دیگه هن کنارش دارم یاد میگیرم(نوازندگی،منبت کاری،خیاتی،خدمات کامپیوتری و...)
خانوادمم مشکلی با ترک تحصیلم ندارن و هر تصمیمی بگیرم ازم حمایت میکنن
ولی خودم دلم میخواد مدرک تحصیلی حداقل تا لیسانس داشته باشم
با این اوصاف من میتونم از الان شروع کنم به خوندن؟ دیر نیست؟ اینم بگم که رتبه اهمیتی برام نداره و فقط میخوام مدرکی داشته باشم
الان من بخوام شروع کنم چیکار کنم؟
اول دهم بعد یازدهم و بعد دوازدهمو بخونم؟ یا ترتیب دیگهای باید استفاده کنم -
د دانیال باقری marked this topic as a question on
-
د دانیال باقری marked this topic as a regular topic on
-
-
رشتمم ریاضیه و سخت
هدفم اشپزیه و چنتا مهارت دیگه هن کنارش دارم یاد میگیرم(نوازندگی،منبت کاری،خیاتی،خدمات کامپیوتری و...)
با این اوصاف من میتونم از الان شروع کنم به خوندن؟ دیر نیست؟ اینم بگم که رتبه اهمیتی برام نداره و فقط میخوام مدرکی داشته باشم
اول دهم بعد یازدهم و بعد دوازدهمو بخونم؟ یا ترتیب دیگهای باید استفاده کنم -
رشتمم ریاضیه و سخت
اول دهم بعد یازدهم و بعد دوازدهمو بخونم؟ یا ترتیب دیگهای باید استفاده کنمدانیال باقری از الان شرو کنی واقعا میتونی یه چیزایی رو جم کنی و مدرک بگیری ولی پایه به پایه پیش نرو جامع و مبحثی برو جلو مثلا اول فصل های پایه مث معادلات درجه و قدرمطلق رو بخون بعد مثلا تابع هر سه پایه رو باهم بخون و برای حسابانم بهت خیلی سبزجامع پیشنهاد میکنم میشه گفت توش همه چی سرجاشه
یه چنتا فصل پایه داره و پنجتا فصل مهم(تابع،مثلثات،حد،مشتق و کاربرد)دیگه یه فصلو ازینا بخونی خیالت راحت میشه مطلبی جا نمونده -
رشتمم ریاضیه و سخت
اول دهم بعد یازدهم و بعد دوازدهمو بخونم؟ یا ترتیب دیگهای باید استفاده کنمدانیال باقری خب حالا که رشته مهم نیست و صرفا مدرک میخوایی از رشته های بدون کنکور برو فک کنم فعلا ثبت نام کنن برا ترم بهمن
-
دانیال باقری از الان شرو کنی واقعا میتونی یه چیزایی رو جم کنی و مدرک بگیری ولی پایه به پایه پیش نرو جامع و مبحثی برو جلو مثلا اول فصل های پایه مث معادلات درجه و قدرمطلق رو بخون بعد مثلا تابع هر سه پایه رو باهم بخون و برای حسابانم بهت خیلی سبزجامع پیشنهاد میکنم میشه گفت توش همه چی سرجاشه
یه چنتا فصل پایه داره و پنجتا فصل مهم(تابع،مثلثات،حد،مشتق و کاربرد)دیگه یه فصلو ازینا بخونی خیالت راحت میشه مطلبی جا نموندهتمنا شیخی مرسی
-
دانیال باقری خب حالا که رشته مهم نیست و صرفا مدرک میخوایی از رشته های بدون کنکور برو فک کنم فعلا ثبت نام کنن برا ترم بهمن
Asmaa Kianii چنتا رشته رو میتونی مثال بزنی برام؟
منظورت از اینجور رشته ها چیه؟ -
سلام
درصدات هم پایین باشه راحت میتونی مهندسی های شهرستان یا جاهای دور رو قبول بشی اونم دولتی بدلیل جامعه آماری پاایین
نمونش داداشم چیزی نخوند مهندسی پزشکی بیرجند قبول شد -
Asmaa Kianii چنتا رشته رو میتونی مثال بزنی برام؟
منظورت از اینجور رشته ها چیه؟دانیال باقری خب مثلا ریاضی شیمی رشته های علوم پایه روانشاسی بستگی داره برا کدوم رشته نظری بخوایی
دانشگاه آزاد هم بدون کنکور پذیرش داره فرهنگیان میکروبیولوژی
من چون رشتم تجربیه بیشتر رشته های مربوط به تجربی رو نگاه کردم
دفترچه اش رو از سایت سازمان سنجش دانلود کن ببین شهرتون امسال کدوما رو پذیرشرش داره یا برو سایت دانشگاه شهرتون
برای دانشگاه آزاد یه نگاه بنداز -
دانیال باقری خب مثلا ریاضی شیمی رشته های علوم پایه روانشاسی بستگی داره برا کدوم رشته نظری بخوایی
دانشگاه آزاد هم بدون کنکور پذیرش داره فرهنگیان میکروبیولوژی
من چون رشتم تجربیه بیشتر رشته های مربوط به تجربی رو نگاه کردم
دفترچه اش رو از سایت سازمان سنجش دانلود کن ببین شهرتون امسال کدوما رو پذیرشرش داره یا برو سایت دانشگاه شهرتون
برای دانشگاه آزاد یه نگاه بندازAsmaa Kianii مرسی
-
سلام
درصدات هم پایین باشه راحت میتونی مهندسی های شهرستان یا جاهای دور رو قبول بشی اونم دولتی بدلیل جامعه آماری پاایین
نمونش داداشم چیزی نخوند مهندسی پزشکی بیرجند قبول شدThe Doctor تو مدرسه بهمون گفته بودن ولی باورم نمیشد
-
رشتمم ریاضیه و سخت
اول دهم بعد یازدهم و بعد دوازدهمو بخونم؟ یا ترتیب دیگهای باید استفاده کنمدانیال باقری
سلام
فیلمای شروع از نو رو ببین خیلی بهت کمک میکن که تو مدت زمان کم بتونی درساتو جمع کنی و درصد قابلقبولی کسب کنی.
درس های هر کتابو براساس درصدی که با خوندنشون به دست میاری طبقه بندي کرده و مثلا میگه فلان درس ریاضی رو بخونی ۴۰ درصد ریاضیت رو تأمین کردی و...
به نظر من که با دیدن اون فیلما راه و چاه کامل دستت میاد.
موفق باشی🤍
-
Asmaa Kianii مرسی
دانیال باقری
خواهش میکنم