گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
۲۱ بهمن ماه
مجموع ساعت مطالعه:۸:۳۰
مجموع تست:۳۰ تا
وقتتون خوش -
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید
موفق باشیداگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید
:male-student: :female-student: =>
تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: =>تاپیک مخصوص یازدهمی ها
هوووم . امروز 5 ساعت و نیم .
5 ساعت ریاضیات
نیم ساعت لغت زبان
-
سلام
دوستان من نتونستم پیوسته گزارش بدم
آخه این چند روز حالم خوب نیست ، الانم گلودرد دارم، استراحت میکنم فکر درس ولم نمیکنه ، برم سراغ درس بیحالی ولم نمیکنه:((
خلاصه اگه بهتر شدم انشاءالله بتونم میام.
موفق باشید، قدر سلامتی خودتون رو هم بدونید -
سلام
9 ساعت +150 تست2 ساعت فیزیک +20 تست
1ساعت تست 20 تست
1.5ساعت زیست 37 تست
2 ساعت ریاضی 42 تست
1 عربی 12 تست
1 قرابت 22 تست
0.5 ساعت لغت زبان -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
خیلی ممنونم از لطفتون
-
خیلی ممنونم از لطفتون
abolfazlmir81
خواهش میکنم -
سلام
آخه این چند روز حالم خوب نیست ، الانم گلودرد دارم، استراحت میکنم فکر درس ولم نمیکنه ، برم سراغ درس بیحالی ولم نمیکنه:((
موفق باشید، قدر سلامتی خودتون رو هم بدونیدسارا M 0 سلام منتظریم ایشالا زود خوب میشی سعی کن عمومی هارو بخونی که راحت ترن مثل لغات زبان و فارسی
-
سلام
موفق باشید، قدر سلامتی خودتون رو هم بدونیدسارا M 0 انشالله خوب و سلامت، باشید، منم دقیقا تا تصمیم گرفتم اولین گزارشم بفرستم با قدرت حالم بد شد
و کرونا گرفتم...
-
سارا M 0 انشالله خوب و سلامت، باشید، منم دقیقا تا تصمیم گرفتم اولین گزارشم بفرستم با قدرت حالم بد شد
و کرونا گرفتم...
ایلین حیدرزهی 0 عادیه برای من تا میشینم ی برنامه مینویسم ی اتفاقی میفته کلا ما نباید تصمیم بگیریم فقط باید شروع کنیم
-
ایلین حیدرزهی 0 عادیه برای من تا میشینم ی برنامه مینویسم ی اتفاقی میفته کلا ما نباید تصمیم بگیریم فقط باید شروع کنیم
zahra zhalehpour دقیقا
-
سلام
7.5 ساعت 170تست+ مدرسه و کلاس -
شب بخیر
دوباره گزارش دادنو میخام شروع کنمگزارش امروز :۹:۴۵h