لطفا به من کمک کنید✋🏻🌸
-
سلام
من یک دهمی هستم که به امید خدا میخوام شروع کنم به خوندن و نهایت تا پایان عید همه دروس رو صفر کنم
لطفا اگر کسی از دوستان میتونه کمک کنه برای 4 درس تخصصی اسم تدریس دبیرهای که خوب باشند رو بهم بگه
دهم -
سلام
من یک دهمی هستم که به امید خدا میخوام شروع کنم به خوندن و نهایت تا پایان عید همه دروس رو صفر کنم
لطفا اگر کسی از دوستان میتونه کمک کنه برای 4 درس تخصصی اسم تدریس دبیرهای که خوب باشند رو بهم بگه
دهمابوالفضل م
سلام
روز بخیر
برای درس های تخصصی میتونید از همین فیلم های آلا استفاده کنید
و همچنین از فیلم های آموزشی قلم چی استفاده کنید
ولی در کل فکرکنم چون این دو مجموعه تست هم، هم زمان با مباحث حل میکنن بهتر باشن
کسی نمی تونه به شما بگه که خانم یا آقای فلانی بهترین مدرس هستند چون هر کسی با یک معلمی میتونه ارتباط برقرار کنه
و خب یکی از مشکلات آموزش و پرورش همین موضوع اجبار دانش آموزان برای نشستن سر کلاسی که نمی تونه با معلم ارتباط بگیره -
ابوالفضل م
سلام
روز بخیر
برای درس های تخصصی میتونید از همین فیلم های آلا استفاده کنید
و همچنین از فیلم های آموزشی قلم چی استفاده کنید
ولی در کل فکرکنم چون این دو مجموعه تست هم، هم زمان با مباحث حل میکنن بهتر باشن
کسی نمی تونه به شما بگه که خانم یا آقای فلانی بهترین مدرس هستند چون هر کسی با یک معلمی میتونه ارتباط برقرار کنه
و خب یکی از مشکلات آموزش و پرورش همین موضوع اجبار دانش آموزان برای نشستن سر کلاسی که نمی تونه با معلم ارتباط بگیره -
سلام
دهمابوالفضل م
سلام، به نظر منم فیلمای آلا خیلی خوبن با همونا اگر راحتی برو جلو...
مثلا من خودم برای دهم علاوه بر ریاضی آلا از فیلمای ریاضی کانون با تدریس علی هاشمی هم استفاده میکردم اونم خیلی خوبه (یه جورایی مکمل فیلم ریاضیای آلاست)
البته اگر آقای لکستانی کل تدریس ریاضی دهم رو ضبط کرده باشن اصلا نیازی نداری که فیلمای کانون رو هم ببینی چون خیلی جامع درس میدن...
من چون عجله داشتم سر ریاضی دهم برای همین صبر نکردم که فیلمای تدریس آقای لکستانی کامل بشن، از تدریس معلمای دیگه استفاده کردم...
اگر ی درصدم گنگ بودی که چیکار کنی و چجوری بخونی و اینا... "شروع از نو آلا" رو ببین اونم واقعا کمکت میکنِ،
موفق باشی🤍🍃