ریاضی تجربی استاد امینی راد ؟ یا استاد حسینی فرد؟
-
اوکی ممنون :grinning:
-
اوکی ممنون :grinning:
@1540557162 خواهش میکنم
-
22ستاره همچنین . شمام موفق باشید
-
22ستاره همچنین . شمام موفق باشید
@1540557162 ممنونم
-
تدریس آقای نباخته محشره
استاد حسینی فرد رو ندیدم اما ی فصل مشترک از استاد امینی و نباخته دیدم
استاد امینی برا کسی مناسبه ک میخواد ی مفهومو برا اولین بار درک کنه(مثلا میخواد اولین بار تو عمرش بخونه ک اجتماع پیشامد ها ینی چی)
اما اگه رو مباحث کتاب درسی مسلط هستین استاد نباخته فوق العاده اس -
این نظر منه : تمام معلم های آلا عالین و تفاوتی آنچنانی نداره
شما از هردو نفر ی تعداد فیلم ببینیند مثلا احتمالات هر دو تا استاد رو تماشا کنید بعد ببینید کودوم تدریس ب دلتون میشینه و از همون استفاده کنید
زیادی هم ب امتحانات مدرسه دقت نکنید !!! چون فقط الان باید کنکور براتون مهم باشه -
این نظر منه : تمام معلم های آلا عالین و تفاوتی آنچنانی نداره
شما از هردو نفر ی تعداد فیلم ببینیند مثلا احتمالات هر دو تا استاد رو تماشا کنید بعد ببینید کودوم تدریس ب دلتون میشینه و از همون استفاده کنید
زیادی هم ب امتحانات مدرسه دقت نکنید !!! چون فقط الان باید کنکور براتون مهم باشه@dr-sobhan چون وقت کم بود واس همون نظر سنجی کردم
-
سلام بچها موندم ریاضی استاد نباخته رو ببینم یا استاد امینی راد میشه خواهش کنم بگین شمایی که دیدید کدومش بهتره
-
سلام بچها موندم ریاضی استاد نباخته رو ببینم یا استاد امینی راد میشه خواهش کنم بگین شمایی که دیدید کدومش بهتره
-
22ستاره احتمال نباخته رو دیدیم. استاد امینی بجز حل 10سال کنکور ک دوجلسه طول کشید 7.8جلسه طول داد ولی نباخته 4جلسه ای تمومکرد وععععالی هم گفت
-
ریاضی آقای نباخنه برای کسی که هیچی از ریاضی نمیدونه مناسبه ؟
-
ریاضی آقای نباخنه برای کسی که هیچی از ریاضی نمیدونه مناسبه ؟
@fateme-khanom شنیدم ینی تو همین تاپیک گفتن برای کسی که از ریاضی زیاد چیزی نمیدونه اقای امینی راد بهترن
-
@fateme-khanom شنیدم ینی تو همین تاپیک گفتن برای کسی که از ریاضی زیاد چیزی نمیدونه اقای امینی راد بهترن
22ستاره اهامرسی گلم
-
22ستاره اهامرسی گلم
@fateme-khanom خواهش عزیزم
-
تفاوت ریاضی اقای امینی با استاد نباخته اینه که اقای امینی مطالبی سطح متوسط را تدریس کردند و حتی محاسبات هم خیلی دقیق توضیح می دهند و در کل به درد کسایی می خوره که در صفر هستند و میتونن با دیدن این فیلم ها به 40 برسند ولی استاد نباخته مطالب سطح متوسط به بالا و حتی مثال های سخت و جون دار را هم حل کی کنن و برای درصد بالای 80 کاملا مناسبه و از توضیحات خسته کننده و زیاد مثل محاسبات و حتی اوردن مثال های ساده پرهیز می کنند و برا کساییه که قوی هستند ، و اگر ضعیف هستید نباخته را نبینید چون نخواهید فهمید و گیج خواهید .
-
تفاوت ریاضی اقای امینی با استاد نباخته اینه که اقای امینی مطالبی سطح متوسط را تدریس کردند و حتی محاسبات هم خیلی دقیق توضیح می دهند و در کل به درد کسایی می خوره که در صفر هستند و میتونن با دیدن این فیلم ها به 40 برسند ولی استاد نباخته مطالب سطح متوسط به بالا و حتی مثال های سخت و جون دار را هم حل کی کنن و برای درصد بالای 80 کاملا مناسبه و از توضیحات خسته کننده و زیاد مثل محاسبات و حتی اوردن مثال های ساده پرهیز می کنند و برا کساییه که قوی هستند ، و اگر ضعیف هستید نباخته را نبینید چون نخواهید فهمید و گیج خواهید .
-
-
alirezaza به نظر من اصلا اینجوری نیست که میگید. خودم نباخته رو قبول دارم ولی کسایی که صفرم هستن میتونن با فیلماش پیشرفت کنند
-
دوستان میشه لطف کنید لینک ریاضی پیش تجربی رو بهم بدین
اگه میشه سریع چون خیییییییییلی عجله دارم