خصلت نافلزی
-
سلام ، در مقایسه خصلت نافلزی ، وقتی یک دوره به سمت بالای جدول میریم خصلت نافلزی افزایش پیدا میکنه یا وقتی یک گروه به سمت راست جدول میریم؟
-
سلام ، در مقایسه خصلت نافلزی ، وقتی یک دوره به سمت بالای جدول میریم خصلت نافلزی افزایش پیدا میکنه یا وقتی یک گروه به سمت راست جدول میریم؟
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام
در یک گروه از پایین به بالا
در یک دوره از چپ به راست
خصلت نافلزی زیاد می شود -
در یک گروه از پایین به بالا
در یک دوره از چپ به راست
خصلت نافلزی زیاد می شود@دختر-بهار بله در جریان هستم منتهی بخوایم مقایسه کنیم کدوم یک شدت بیشتری داره؟
-
@دختر-بهار بله در جریان هستم منتهی بخوایم مقایسه کنیم کدوم یک شدت بیشتری داره؟
در گروه هفدهم خصلت نافلزی بیشتری داره و عثنر فلوئور
و قائدا با همین تعریف دوره دوم -
@دختر-بهار بله در جریان هستم منتهی بخوایم مقایسه کنیم کدوم یک شدت بیشتری داره؟
-
-
Mohamad Saleh Hasanzadeh سلام وقتتون بخیر
خصلت نافلزی از بالا به پایین و از چپ به راست در جدول تناوبی کاهش می یابد. 17 غیر فلز در جدول وجود دارد و در دمای اتاق، 11 تای آن ها گازی و یکی از آن ها (برم) به صورت مایع و 5 تای آن ها به صورت جامد هستند( کربن، فسفر، گوگرد، سلنیوم و ید). هیچ کدام از نافلزات، نقره گون نیستند و بیش تر به رنگ های براقند. نافلزات جامد به جای نرم و چکش خوار بودن، شکننده اند و رسانای ضعیف گرما و الکتریسیته هستند. -
سلام
در هر دوره از چپ به راست افزایش خصلت نافلزی و در هر گروه از بالا به پایین کاهش خصلت نافلزی رو داریم -
بیشترین خصلت نافلزی بدون در نظر گرفتن گاز های نجیب فلوئور هست
-
بیشترین خصلت نافلزی بدون در نظر گرفتن گاز های نجیب فلوئور هست
@Fargol-Sh یکی از سوالات قطعی کنکور فلوئوره