غلاف میلین
-
سلام به همه

دوستان این درسته؟😐
غلاف میلین میتواند فاقد میلین باشد؟! -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
-
@Mr-Wick سلام فکر نکنم درست باشه
-
@Mr-Wick نورون ها می تونن میلین دار یا فاقد میلین باشن
-
@Mr-Wick سلام فکر نکنم درست باشه
marzie binaee خودمم نظرم اینه ولی کلا گیج شدم نمیدونم الان غلاف میلین میتواند میلین داشته باشد یا همیشه دارد یا کلا میتونه نداشته باشه؟!!!😑
-
خود کلمه ی غلاف میلین از ریشه ی میلین دار اومده،
غلاف میلینی که میلین نداشته باشه گره راویه هم نداره که این یعنی سلولهای الیگودندروسیتی هم نیست پس یه نقص ایجاد میکنه( اسکلروز چندگانه)
پس قائدتا جمله غلطه...
ویا احتمالا منظورش نورون بوده! -
marzie binaee خودمم نظرم اینه ولی کلا گیج شدم نمیدونم الان غلاف میلین میتواند میلین داشته باشد یا همیشه دارد یا کلا میتونه نداشته باشه؟!!!😑
@Mr-Wick والا استاد موقاری اگه همچین چیزی بود قطعا تو کلیپ هاشون اشاره میکردن و ازمون های ازمایشی مطرح هم ازش سوال حل می دادن من تاحالا ندیدم این مطلب رو واقعیتش ولی بازم بچه های دیگه اگه اطلاع دقیق تری دارن امیدوارم کمکتون کنن
راه-ابریشمی-ها-زیست -
خود کلمه ی غلاف میلین از ریشه ی میلین دار اومده،
غلاف میلینی که میلین نداشته باشه گره راویه هم نداره که این یعنی سلولهای الیگودندروسیتی هم نیست پس یه نقص ایجاد میکنه( اسکلروز چندگانه)
پس قائدتا جمله غلطه...
ویا احتمالا منظورش نورون بوده!@Narjes-Hashemi ممنون،ولی اینایی که گفتین الیگو دندروسیتی و اینا تو کتابه؟چرا من ندیدم😐😕
بعدشم جزوه راه ابریشمه تعجب میکنم غلطه
-
@Mr-Wick والا استاد موقاری اگه همچین چیزی بود قطعا تو کلیپ هاشون اشاره میکردن و ازمون های ازمایشی مطرح هم ازش سوال حل می دادن من تاحالا ندیدم این مطلب رو واقعیتش ولی بازم بچه های دیگه اگه اطلاع دقیق تری دارن امیدوارم کمکتون کنن
راه-ابریشمی-ها-زیستmarzie binaee درسته ممنونم لطف کردین🙏
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick جزوه راه ابریشم تون غلطه احتمالا چاپی گرفتید من خودم پی دی اف رو پرینت کردم همچین چیزی برای من نداره
-
@Narjes-Hashemi ممنون،ولی اینایی که گفتین الیگو دندروسیتی و اینا تو کتابه؟چرا من ندیدم😐😕
بعدشم جزوه راه ابریشمه تعجب میکنم غلطه
@Mr-Wick
نه این نقصش از رفرنس کمپبل بود
تو کتاب درسی اشاره ای نکرده
.
خب با این حال احتمالا با بیماری ها درنظرش گرفته،
ولی وقتی داره میگه غلاف میلین یعنی میلین دار...
پس یعنی جمله غلطه
بازم به نظرم وایسید بقیه نظرشونو بگن -
@Mr-Wick جزوه راه ابریشم تون غلطه احتمالا چاپی گرفتید من خودم پی دی اف رو پرینت کردم همچین چیزی برای من نداره
marzie binaee نمیدونم من تازه سفارش دادم یکی دوماهی میشه رسیده دستم...چاپ جدیدشه
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
@Mr-Wick
نه این نقصش از رفرنس کمپبل بود
تو کتاب درسی اشاره ای نکرده
.
خب با این حال احتمالا با بیماری ها درنظرش گرفته،
ولی وقتی داره میگه غلاف میلین یعنی میلین دار...
پس یعنی جمله غلطه
بازم به نظرم وایسید بقیه نظرشونو بگن@Narjes-Hashemi بنظر منم غلطه ولی اگه دوستانتون هم بودن که نظر دیگه ای داشتن بگین لطفا راهنمایی کنن🙏ممنونم
-
@Narjes-Hashemi بنظر منم غلطه ولی اگه دوستانتون هم بودن که نظر دیگه ای داشتن بگین لطفا راهنمایی کنن🙏ممنونم
@Mr-Wick خواهش میکنم
-
@Mr-Wick
سلام با توجه به متن کتاب و تصاویر اشتباهه
بنظرم این نکته برای رشته عصبی در نظر گرفته و اینجا اشتباه کردن یه رشته عصبی قبلش نیاوردن -
من کمپبل یا هر کتابی جز کتاب درسی نخوندم ولی اسمش روشه غلاف میلین پس نمیتونه بدون میلین باشه
-
@Mr-Wick
سلام با توجه به متن کتاب و تصاویر اشتباهه
بنظرم این نکته برای رشته عصبی در نظر گرفته و اینجا اشتباه کردن یه رشته عصبی قبلش نیاوردنMaryam Nateqi
سلام
موافقم -
@Mr-Wick
سلام این قسمت اشتباه چاپی توی جزوه ست
مال نموداد صفحه قبله که تایپیست محترم دوباره اینجا تایپش کرده
من چک کردم روی جزوه ای که استاد تدریس میکنن اصن این جمله نیست
این مال نمودار صفحه قبله که در مورد نورون حسی و حرکتی و رابط داره صحبت میکنه
باخیال راحت غلط گیریش کنید😁
برای اینکه این اشتباهات پیش نیاد پیشنهاد میکنم قبل تدریس یه نگاه به جزوه بندازید و حین دیدن فیلم هم سعی کنید جزوه خودتون رو با جزوه استاد و گفته های ایشون چک کنید حتما🌼 -
@Mr-Wick بله میتونه
-
@Mr-Wick بله میتونه
Farideh Khangah دوست عزیز غلاف میلین خودش میلینه چطور میتواند فاقد میلین باشد؟😂 مثل این میمونه که بگیم ماهیچه میتواند فاقد ماهیچه باشد
اگه فیلم تدریس رو ببینید متوجه میشید که این اشتباه چاپیه...این جمله اصن مال اینجا نیست