حذفیات زیست برای کنکور 1401
-
سلام به همگی
یه سئوال؟
من فایل حذفیات زیست رو نگا کردم،برای یازدهم زده فصل 1 از اعتیاد تا سر نخاع!کتاب من قدیمیه میخوام مطمئن شم ببینم یعنی مغز گوسفند حذف شده؟؟!
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
Mohammad Gh 1 ممنون
حالا ینی دیگه از این قسمت تستی طراحی نمیشه دیگه درسته؟@Mr-Wick
سلام
دکتر آرین میگفت بخونین همه مباحث رو مخصوصا توی درسی مثل زیست
اینا هیچیشون مشخص نیست :face_with_tears_of_joy: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
سلام
بله تشریح مغز قبل از نخاعه -
سلام
بله تشریح مغز قبل از نخاعهMohammad Gh 1 ممنون
حالا ینی دیگه از این قسمت تستی طراحی نمیشه دیگه درسته؟ -
Mohammad Gh 1 ممنون
حالا ینی دیگه از این قسمت تستی طراحی نمیشه دیگه درسته؟@Mr-Wick با این حذفیات نه سوالی نداره(اگر دوباره حذفیات ندن)
-
Mohammad Gh 1 ممنون
حالا ینی دیگه از این قسمت تستی طراحی نمیشه دیگه درسته؟@Mr-Wick
سلام
اینا هیچیشون مشخص نیست :face_with_tears_of_joy: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@Mr-Wick
سلام
اینا هیچیشون مشخص نیست :face_with_tears_of_joy: :beaming_face_with_smiling_eyes:chichak am سلام حرف خوبی زدن دکتر آرین(:
موندم والا چه کنم -
@Mr-Wick با این حذفیات نه سوالی نداره(اگر دوباره حذفیات ندن)
Mohammad Gh 1 ممکنه بازم حذفیات بدن؟
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
سلام به همگی
یه سئوال؟
من فایل حذفیات زیست رو نگا کردم،برای یازدهم زده فصل 1 از اعتیاد تا سر نخاع!کتاب من قدیمیه میخوام مطمئن شم ببینم یعنی مغز گوسفند حذف شده؟؟!
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@Mr-Wick اره حذف شده و از حذفیات هم سوال نمیدن. تو این ۲ سال هم سوالی از حذفیات تو کنکور نیومد ولی مغز گوسفند یه بخش شدیدا ترکیبیه و واسه فهم بیشتر اون درس، خیلی مهمه.
این بخش رو حذف نکن.
ولی بقیه رو با خیال راحت بزار کنار. -
@Mr-Wick اره حذف شده و از حذفیات هم سوال نمیدن. تو این ۲ سال هم سوالی از حذفیات تو کنکور نیومد ولی مغز گوسفند یه بخش شدیدا ترکیبیه و واسه فهم بیشتر اون درس، خیلی مهمه.
این بخش رو حذف نکن.
ولی بقیه رو با خیال راحت بزار کنار.Amin Basereh اره منم بخاطر ترکیبیش خیلی تعجب کردم که حذف شده...باید خونده بشه این هیچ جوره نمیشه حذفش کرد😁
خیلی ممنون🌹