پوست و ترشحات آن
-
سلام
من یه ابهامی برام بوجود اومده که عرق و چربی پوست که ترشحاتش هستن ، از لایه درم به سطح پوست ترشح میشن یا اپیدرم؟ یاخته های ترشح کنندشون پوششی هستن ولی من بیشتر درم رو درست میدونم چون طبق عکس ص ۶۴ کتاب یازدهم و ص ۲۱ که شکل بهتریه ، مشخصه که اون مجاری سبز رنگ که روی سطح پوست مایعی ترشح شده ازش در لایه درم قرار داره.
اما در تستهای نشر الگو نوشته از درم ترشح نمیشه.
کدوم درسته بنظرتون؟بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاء -
H Heli marked this topic as a question on
-
سلام
من یه ابهامی برام بوجود اومده که عرق و چربی پوست که ترشحاتش هستن ، از لایه درم به سطح پوست ترشح میشن یا اپیدرم؟ یاخته های ترشح کنندشون پوششی هستن ولی من بیشتر درم رو درست میدونم چون طبق عکس ص ۶۴ کتاب یازدهم و ص ۲۱ که شکل بهتریه ، مشخصه که اون مجاری سبز رنگ که روی سطح پوست مایعی ترشح شده ازش در لایه درم قرار داره.
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاءHeli لایه درم این ترشحات را ترشح میکنه
اپیدرم بافت پوششی که از چندین لایه بافت پوششی تشکیل شده -
غده ی عرق طبق شکل کتاب توی لایه ی درمه پس میتونیم بگیم عرق از لایه ی درم ترشح میشه اما در مورد چربی پوست که خاصیت اسیدی داره باید بگیم که توسط یسری غدد چربی (غدد سباسه) که جزو اپیدرم هستن اما تا حدودی به لایه ی درم نفوذ کردن ترشح میشه و به نظرم باید لایه ی اپیدرم در نظر بگیم چون جزو اون محسوب میشه.
-
سلام
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاء -
غده ی عرق طبق شکل کتاب توی لایه ی درمه پس میتونیم بگیم عرق از لایه ی درم ترشح میشه اما در مورد چربی پوست که خاصیت اسیدی داره باید بگیم که توسط یسری غدد چربی (غدد سباسه) که جزو اپیدرم هستن اما تا حدودی به لایه ی درم نفوذ کردن ترشح میشه و به نظرم باید لایه ی اپیدرم در نظر بگیم چون جزو اون محسوب میشه.
-
Heli لایه درم این ترشحات را ترشح میکنه
اپیدرم بافت پوششی که از چندین لایه بافت پوششی تشکیل شدهAsmaa Kianii 🙏🙏
-
@F-Seif-0 یعنی این جمله که دقیقا توی پاسخنامه نشر الگو نوشته غلطه . درسته؟
عرق ترشحاتی از سطح پوست(اپیدرم) میباشد که حاوی نمک و آنزیم لیزوزیم میباشد ولی از درم ترشح نمیشود. -
Heli نه ببین از درمه
یعنی از درم میاد چون غده اش توی درمه
ولی از سلول های غده عرق که در درم هست ترشح میشه
و الگو درست داره میگه این جمله درسته -
سلام
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاءHeli
سلام
بافت چربی جزو لایه درم و اپی درم نیست و توی بافت چربی میتونیم بافت پیوندی سست رو ببینیم
غده عرق تو لایه درم وجود داره و جنسش هم بافت پوششی مکعبی هست -
سلام
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-همخوانی
دانش-آموزان-آلاء -
Heli سلام بله غده عرق در درم قرار داره که پوششیِ و از نوع مکعبی...
ولی در مورد غدد چربی میشه گفت که تو لایه اپیدرم قرار دارن...و یه چیز دیگه هیچکدوم از غدد چربی و عرق متعلق به درم یا اپیدرم نیستن. -
H Heli has marked this topic as solved on
-
@N-Y یعنی این جمله که دقیقا توی پاسخنامه نشر الگو نوشته غلطه . درسته؟
عرق ترشحاتی از سطح پوست(اپیدرم) میباشد که حاوی نمک و آنزیم لیزوزیم میباشد ولی از درم ترشح نمیشود.Heli من خودم هم کتاب نشر الگو دارم و رفتم این جملرو دیدم که دقیقش اینه : (عرق ترشحاتی از سطح پوست (اپیدرم) میباشد که همانند اشک حاوی نمک و آنزیم لیزوزیم میباشد. مجاری این غدد برون ریز به بیرون از بدن راه دارد.) و یه جای دیگه هم نوشه : ( عرق از مجاری غدد برون ریز به سطح اپیدرم ریخته میشود). این قسمت ها هیچ حرفی از غده نزده و به نظر من میخواد بگه عرق به سطح پوست ترشح میشه ولی داره خیلی پیچش میده اگر هم من اشتباه میکنم و داره میگه غده ی عرق توی لایه ی اپیدرمه این از نظر علمی کاملا غلطه که فکر نمیکنم منظورش این بوده باشه ، به هر حال همه ی کتاب ها یسری اشتباهاتی دارن ممکنه اینم از اونا باشه.
-
Heli من خودم هم کتاب نشر الگو دارم و رفتم این جملرو دیدم که دقیقش اینه : (عرق ترشحاتی از سطح پوست (اپیدرم) میباشد که همانند اشک حاوی نمک و آنزیم لیزوزیم میباشد. مجاری این غدد برون ریز به بیرون از بدن راه دارد.) و یه جای دیگه هم نوشه : ( عرق از مجاری غدد برون ریز به سطح اپیدرم ریخته میشود). این قسمت ها هیچ حرفی از غده نزده و به نظر من میخواد بگه عرق به سطح پوست ترشح میشه ولی داره خیلی پیچش میده اگر هم من اشتباه میکنم و داره میگه غده ی عرق توی لایه ی اپیدرمه این از نظر علمی کاملا غلطه که فکر نمیکنم منظورش این بوده باشه ، به هر حال همه ی کتاب ها یسری اشتباهاتی دارن ممکنه اینم از اونا باشه.