تتای شیمی
-
سلام خدمت دوستان آیا تتای شیمی برای کسی که پایه شدیدا ضعیفی داره مناسب هست برا این 4.5ماه باقی مانده؟
-
-
سلام خدمت دوستان آیا تتای شیمی برای کسی که پایه شدیدا ضعیفی داره مناسب هست برا این 4.5ماه باقی مانده؟
احمد عیدانی سوال منم هست !ولی فکر کنم چیز خوب و بدرد بخوری باشه
-
احمد عیدانی من دارم و تازه شروع کردمش ،خیلی خوبه ،باتوجه به اینکه تایم کمی مونده و باید بازدهی بالا باشه ،عالیه ،حتمن بگیر من که خیلی راضیم از درس دادن و جزوه ی جمع و جوری که داره و قیمت بسیار بسیار مناسبش
-
احمد عیدانی من دارم و تازه شروع کردمش ،خیلی خوبه ،باتوجه به اینکه تایم کمی مونده و باید بازدهی بالا باشه ،عالیه ،حتمن بگیر من که خیلی راضیم از درس دادن و جزوه ی جمع و جوری که داره و قیمت بسیار بسیار مناسبش
رکسانا موسویان ممنونم فیزیک تتا چطوره واس کسی که تازه میخواد شروع کنه؟
-
رکسانا موسویان ممنونم فیزیک تتا چطوره واس کسی که تازه میخواد شروع کنه؟
احمد عیدانی من واسه فیزیک راه ابریشم و گرفتم ،فقط بخاطر تستای کاملی که داره
منم تازه دو هفتست استارت زدم و چون فارغ التحصیلم فیلمای آموزش و نمیبینم ،اینجوری کار میکنم که درسنامه رو خودم میخونم بعد تستای آموزشی راه ابریشم و میزنم با حل دبیر سریع چک میکنم و اگه غلط بود نکتشو مینویسم ،بعد میرم سراغ تستای تسلط جزوه ،چون راه ابریشم سه گروه تست داره یکی اموزشی یکی تسلط و یکی هم در اخر کنکورچه که زمان دار باید بزنی ولی درمورد تتای شیمی که خیلی عالی و کمک کنندست ،برای فیزیک تاپیک بزن از بچه ها بپرس
موفق باشی
-
منم تازه دو هفتست استارت زدم و چون فارغ التحصیلم فیلمای آموزش و نمیبینم ،اینجوری کار میکنم که درسنامه رو خودم میخونم بعد تستای آموزشی راه ابریشم و میزنم با حل دبیر سریع چک میکنم و اگه غلط بود نکتشو مینویسم ،بعد میرم سراغ تستای تسلط جزوه ،چون راه ابریشم سه گروه تست داره یکی اموزشی یکی تسلط و یکی هم در اخر کنکورچه که زمان دار باید بزنی ولی درمورد تتای شیمی که خیلی عالی و کمک کنندست ،برای فیزیک تاپیک بزن از بچه ها بپرس
موفق باشی
رکسانا موسویان ممنونم
️
-
رکسانا موسویان تست هاش در چه حدین؟ تست های ازمون های ازمایشی مثل گزینه ۲ و قلمچی و همچنین تستاش ۹۹ و ۱۴۰۰ رو هم کار میکنه؟
یا فقط تست های قدیمی و کنکور های سالیان گذشته؟ -
-
رکسانا موسویان تست هاش در چه حدین؟ تست های ازمون های ازمایشی مثل گزینه ۲ و قلمچی و همچنین تستاش ۹۹ و ۱۴۰۰ رو هم کار میکنه؟
یا فقط تست های قدیمی و کنکور های سالیان گذشته؟Amin Basereh تتای شیمی یا راه ابریشم فیزیک منظورته؟؟تتای شیمی که زیاد تست نداره در حد ۱۵ تا تست برای آموزش سریع مسائل و اصلش راه حل هاییه که میگه ،ولی برای راه ابریشم فیزیک تستای خیلی خوبی کار میشه ومن دقیق نمیدونم واسه چه آزمونایی توش قرار داره ولی تست کنکور قدیم و نمیزاره ،سوالایی که تو کنکورای اخیر خیلی تکرار شده و اینکه سوالای سخت و جون دار هم زیاد کار میشه!
-
Amin Basereh تتای شیمی یا راه ابریشم فیزیک منظورته؟؟تتای شیمی که زیاد تست نداره در حد ۱۵ تا تست برای آموزش سریع مسائل و اصلش راه حل هاییه که میگه ،ولی برای راه ابریشم فیزیک تستای خیلی خوبی کار میشه ومن دقیق نمیدونم واسه چه آزمونایی توش قرار داره ولی تست کنکور قدیم و نمیزاره ،سوالایی که تو کنکورای اخیر خیلی تکرار شده و اینکه سوالای سخت و جون دار هم زیاد کار میشه!
رکسانا موسویان بله تتای شیمی منظورم بود.
اگه ایدی تلگرام بدم؛ میتونی یکی ۲ تا از ویدئو های اسید و باز رو واسم بفرستی؟
میخوام ببینم سبک تدریسش چطوره و بعد اقدام به خرید کنم. -
رکسانا موسویان بله تتای شیمی منظورم بود.
اگه ایدی تلگرام بدم؛ میتونی یکی ۲ تا از ویدئو های اسید و باز رو واسم بفرستی؟
میخوام ببینم سبک تدریسش چطوره و بعد اقدام به خرید کنم.Amin Basereh آیدی نمیشه تبادل کرد ،بخاطر همین موضوع من چند روز پیش ۲ روز اخراج شدم ،از مدیر اجازه بگیرید
-
رکسانا موسویان تتا کجاست چرا من نمیبینمش؟
-
zahra zhalehpour تو همایش آرش بزن همه محصولاتش و ببین ،اون بین هستش،قیمت ۵۰۰ تومنه ولی تخفیف ۶۰ درصدی هم گذاشتن تو الا خونه کد تخفیفش هست ،بگرد پیداش کن برای ۶ تا ۷ روز پیشه
-
zahra zhalehpour الان ک دیدم ،دوره ی تتا رو جدا کردن تو همه محصولات ببین
-
موفق باشی
رکسانا موسویان تست تسلط اونایی هستن که مارک دارن