غلاف میلین
-
@Mr-Wick
نه این نقصش از رفرنس کمپبل بود
تو کتاب درسی اشاره ای نکرده
.
خب با این حال احتمالا با بیماری ها درنظرش گرفته،
ولی وقتی داره میگه غلاف میلین یعنی میلین دار...
پس یعنی جمله غلطه
بازم به نظرم وایسید بقیه نظرشونو بگن@Narjes-Hashemi بنظر منم غلطه ولی اگه دوستانتون هم بودن که نظر دیگه ای داشتن بگین لطفا راهنمایی کنن🙏ممنونم
-
@Narjes-Hashemi بنظر منم غلطه ولی اگه دوستانتون هم بودن که نظر دیگه ای داشتن بگین لطفا راهنمایی کنن🙏ممنونم
@Mr-Wick خواهش میکنم
-
@Mr-Wick
سلام با توجه به متن کتاب و تصاویر اشتباهه
بنظرم این نکته برای رشته عصبی در نظر گرفته و اینجا اشتباه کردن یه رشته عصبی قبلش نیاوردن -
من کمپبل یا هر کتابی جز کتاب درسی نخوندم ولی اسمش روشه غلاف میلین پس نمیتونه بدون میلین باشه
-
@Mr-Wick
بنظرم این نکته برای رشته عصبی در نظر گرفته و اینجا اشتباه کردن یه رشته عصبی قبلش نیاوردنMaryam Nateqi
سلام
موافقم -
@Mr-Wick
سلام این قسمت اشتباه چاپی توی جزوه ست
مال نموداد صفحه قبله که تایپیست محترم دوباره اینجا تایپش کرده
من چک کردم روی جزوه ای که استاد تدریس میکنن اصن این جمله نیست
این مال نمودار صفحه قبله که در مورد نورون حسی و حرکتی و رابط داره صحبت میکنه
باخیال راحت غلط گیریش کنید😁
برای اینکه این اشتباهات پیش نیاد پیشنهاد میکنم قبل تدریس یه نگاه به جزوه بندازید و حین دیدن فیلم هم سعی کنید جزوه خودتون رو با جزوه استاد و گفته های ایشون چک کنید حتما🌼 -
@Mr-Wick بله میتونه
-
@Mr-Wick بله میتونه
Farideh Khangah دوست عزیز غلاف میلین خودش میلینه چطور میتواند فاقد میلین باشد؟😂 مثل این میمونه که بگیم ماهیچه میتواند فاقد ماهیچه باشد
اگه فیلم تدریس رو ببینید متوجه میشید که این اشتباه چاپیه...این جمله اصن مال اینجا نیست -
@Mr-Wick
سلام این قسمت اشتباه چاپی توی جزوه ست
مال نموداد صفحه قبله که تایپیست محترم دوباره اینجا تایپش کرده
من چک کردم روی جزوه ای که استاد تدریس میکنن اصن این جمله نیست
این مال نمودار صفحه قبله که در مورد نورون حسی و حرکتی و رابط داره صحبت میکنه
باخیال راحت غلط گیریش کنید😁
برای اینکه این اشتباهات پیش نیاد پیشنهاد میکنم قبل تدریس یه نگاه به جزوه بندازید و حین دیدن فیلم هم سعی کنید جزوه خودتون رو با جزوه استاد و گفته های ایشون چک کنید حتما🌼@Ali-Valicheki ممنونم عزیز از وقتیکه گزاشتی
اره میدیدم که تو کیلیپ اصلا نبود این موضوع برای همین گفتم شاید تو چاپ جدید اینو قرار دادن دیگه بخاطر یه جمله فیلمو تغییر ندادن ولی هرچی فک کردم دیدم اصلا درست نیست این جمله دیگه گفتم از شما دوستان نظر بگیرم ببینم داستان چیه...
دمت گرم حله🙏❤️ -
@Ali-Valicheki ممنونم عزیز از وقتیکه گزاشتی
اره میدیدم که تو کیلیپ اصلا نبود این موضوع برای همین گفتم شاید تو چاپ جدید اینو قرار دادن دیگه بخاطر یه جمله فیلمو تغییر ندادن ولی هرچی فک کردم دیدم اصلا درست نیست این جمله دیگه گفتم از شما دوستان نظر بگیرم ببینم داستان چیه...
دمت گرم حله🙏❤️خواهش میکنم @Mr-Wick عزیز🌼
-
@Mr-Wick
بنظرم این نکته برای رشته عصبی در نظر گرفته و اینجا اشتباه کردن یه رشته عصبی قبلش نیاوردنMaryam Nateqi ممنونم🙏
-
Farideh Khangah دوست عزیز غلاف میلین خودش میلینه چطور میتواند فاقد میلین باشد؟😂 مثل این میمونه که بگیم ماهیچه میتواند فاقد ماهیچه باشد
اگه فیلم تدریس رو ببینید متوجه میشید که این اشتباه چاپیه...این جمله اصن مال اینجا نیست@Ali-Valicheki 😂من فکر کردم نورون ها
ببخشید واقعا -
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Maryam Nateqi ممنونم🙏
@Mr-Wick خواهش میکنم
-
@Ali-Valicheki 😂من فکر کردم نورون ها
ببخشید واقعاFarideh Khangah خواهش😂😂