استراحت بین دروس
-
ســـــــلام به دوستان گل آلایی
امیدوارم حالتون خوب باشه .
یه ســــوال ، شما چطور استراحت بین درسی خود را میگذارنید که قشنگ خستگی ذهنی رفــــع بشه ؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
-
حرکات نرمش و ورزش و یا حتی گوش دادن به موسیقی و یا دیدن محیط بیرون خانه ، فقط تنها چیزی که هست این زمان نباید زیاد از حد باشه تا پارت بعدی رو هدر بده
-
@Allen-Gamer سلام من به ازای هر ساعتی که میخونم ۳۰ دیقه استراحت میکنم
-
هر یک ساعت ونیم ۲۰ دقیقه استراحت این اصلشه ولی حتما ازمکان مطالعت برو بیرون یه چرخی بزن ،تا خستگیت رفع شه
-
@Allen-Gamer سلام
من هر یک ساعت و نیم یک ربع استراحت می کنم استراحتمم بە اون موقع بستگی دارە شاید اهنگ گوش بدم شاید با مامانم گپ بزنم شاید یە جیزی بخورم کلا یە کاری می کنم کە مغزم از درس دور بشە ولی اصلا از گوشی استفادە نمی کنم بنظرم تو هم استفادە نکن چون جذابە و کنار گذاشنش سختە ولی باید اون تایم استراحتت رو مدریت کنی چون اگە چند دقیقە بیشتر بشە دیگە نمی تونی از اون کاری کە میکنی دست برداری و درست فراموش میشە -
@Allen-Gamer سکه میندازم شیر اومد نیم ساعت خط اومد یه ربع زیاد بهش فکر نمیکنم که ذهنم خسته تر شه
-
مهدیه رجبی دوازدهم انسانی دانش آموزان آلاءreplied to Foruhar on ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط مهدیه رجبی انجام شده
@Allen-Gamer به کارایی میپردازم که علاقه دارممثلا کمیک میخونم ...بعضی وقتی هم ادبیات کار میکنم چون برام حکم استراحتو داره...چنتا موزیک بیکلام گوش میدم....با گوشی بازی میکنم...یکم یوگا کار میکنم....و... .هر کدوم از اینا رو ممکنه باهم انجام بدم یا فقط چنتاشو انجام بدم یا یکیشو.بستگی به موقعیتم داره ک چقد خسته باشم.زیاد بند زمان نیستم.چون امتحان کردم دیدم نمیتونم.الانم به نسبت خودم خوب دارم پیش میرم و خوب خودمو میرسونم.
-
@F-Seif-0 از اینکه تو کتابخونه درس میخونید اذییت نمیشید ؟
-
@Allen-Gamer
دراز میکشم
چشامو میبندم
اون وسط مسطا هم ی چی میخورم -
@Allen-Gamer
سلام دوست عزیز آلایی
اگر سوالت حل شده لیبل 《حل نشده》رو به 《حل شده》تغییر بده -
Foruhar فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۱۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 اوه بله حتما ، عذر خواهی میکنم
-